Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagoly01
senior tag
Az mitől lehet hogy bárkit hívok nem hallja amit mondok? Csak kihangosítva!
-
zsolt501
nagyúr
válasz Bagoly01 #15854 üzenetére
Bármilyen alkalmazásban ezt csinálja?
Egy gyári visszaállítás megpróbálnék első körben, ha utána is ez van akkor hardver hiba is lehet.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
Hol tudom visszakapcsolni, mert sehol nem találom?
Az a fura, hogy eltünt a ki és bekapcsolója ennek a funkciónak.[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
-
otto14
őstag
Sziasztok! Tudja valaki, hogy melyik akkut és üveg hátlapot érdemes megvenni Ali /Ebay etc. oldalakról? Picit betörtem a telefon sarkát, és cserélnén a hátlapot az akkuval együtt (AccuBattery alapján a mért kapacitás kb. 3300 mAh úgy 2 év után)
asd
-
otto14
őstag
válasz rigoberto #15864 üzenetére
Hát nem tudom, voltam bent telefon szervízben is, ott azt mondták, hogy szerintük le tudják szedni a hátlapom úgy hogy ne törjön jobban össze (ha csak akksit cserélnék). Youtube-on is van pár videó, egy hőlégfúvó kell hogy engedjen a ragasztó és olyan vékony feszítő dolgok amivel felpiszkálod a hátát.
Az enyém is tokban van mindig és úgy repedt meg, igaz volt is leejtve.asd
-
BandiHUN
veterán
Aliexpressen sokféle hátlap van... 600ft körül. Egyébként nekem semmi nem kellett, fent a kameráknál volt érdemes megkezdeni, a ragasztócsík ottmaradt szépen, más nem tartja, én akksicseréhez vettem le. Hőlégfúvó felesleges, elég egy hajszárító kisebb fokozaton maximum, 21 fokban is csak pici türelem kellett, megkezdeni egy kés, és szépen körben el fogja engedni.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
AnNa997
tag
Sziasztok!
Az volna a problémám, hogy a telefon ugyan tölt, de baromi lassan (3 féle kábellel és két adapterrel próbáltam) és nem is megy be teljesen a töltő...
Mi lehet a probléma? Ugye nem kell cserélni a portot?
Amennyiben csak tisztításra szorul, azt hogyan kéne megpróbálni és mivel? Vagy ezt megcsinálják esetleg valahol? -
Alemida
tag
-
AnNa997
tag
válasz Alemida #15870 üzenetére
Megpróbáltam, el is kezdte gyorstöltést, aztán ha megmozdult a kábel, akkor már vagy simán töltötte csak vagy egyáltalán nem...majd megint gyorsan...kontaktos akkor gondolom. Vagy nem volt eredményes a takarítás?
Mert a tisztítás előtt hiába mozgattam, csak lassan töltötte... -
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Ha csak simán unrootolok egy unclok-olt készüléket, GooglePlay vajon el fog rajta indulni, vagy rakjam vissza teljesen gyári állapotba? -
crok
nagyúr
válasz helixP #15875 üzenetére
Ha nem lesz visszazárva akkor a Google Play Store is azt fogja mondani hogy not certified. Ettől még el fog indulni természetesen, tudsz app-eket telepíteni, frissíteni, de bizonyos app-eket nem fog listázni pl. (Netflix pl..) meg Google Pay nem fog menni, meg úgy általában semmi ami SafetyNet-et néz, banki app-ek, Telekom, MyRaiffeisen, McDonalds.. etc.
-
crok
nagyúr
válasz helixP #15877 üzenetére
Az McD app az egyik legjobb indikátor arra, hogy a készülék root-olását rendesen el tudtad-e rejteni vagy nem Ilyen még a myRaiffeisen, a Sberbank, a Telekom..
Igen, végülis jó, persze. Ennyit tennék még hozzá a témához általánosságban, hogy melyik készülékre melyik ROM-ot lehet rázárni.
-
-
Obyboy
Topikgazda
válasz helixP #15879 üzenetére
Nekem a bootloader nyitva, root nincs, legutolsó xiaomi.eu dev ROM van fent. Minden app (Netflix, banki, Google pay, stb...) fut rendesen.
Épp váltani készülök én is csak meg mindig nem döntöttem mire. Eddig ezeket nézegettem: DerpFest, sparkOS, PicselInExperience."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
crok
nagyúr
válasz helixP #15879 üzenetére
Pedig fut simán a Telekom app, csak pl. AirFrozen-el vagy Ice Box-al freeze-elni kell a rejtett Magisk app-et. Egy normális ROM-on simán indul bármi amit eddig hoztak (új OTP is, KH, McD, MyRaiff, Telekom, TVGO, Netflix, Sberbank..), egy Xiaomi.EU-n meg aztán végképp tuti. A Magisk összefoglalót most frissítettem mert frissült a Magisk V24-re, kell még mellé ez Universal SafetyNet Fix modul meg pár beállítás (minden le van írva) és mennek ezek az app-ek simán (ha gyorsan kell az info Ctrl+F és keress rá arra, hogy 2022-01-25).
Ha a készüléked valamilyen globál volt eredetileg akkor mehet rá a gyári EEA ROM ha vissza akarod zárni, igen. Nagy vonalakban annyi, hogy bármi ami kínai ROM-al jött arra csak kínai ROM-ot lehet zárni, bármi ami valamilyen globállal jött ki arra csak valamelyik globált szabad rázárni. (IMEI alapján lekérdezhető hogy hova volt szánva a készülék, onnan pedig egyértelmű hogy milyen ROM-al érkezhetett gyárilag - ha esetleg kétséges, mert pl. használtan lett véve.)[ Szerkesztve ]
-
Obyboy
Topikgazda
TWRP backupnál, hogy használható azaz visszatölthető legyen mindent le kell menteni a választhatók közül?
-boot
-dtbo
-cache (ezt szoktam wipe-olni így értelemszerűen itt nem a válasz)
-recovery
-system image (ezt az előző telómon mindig mentettem így tudom, hogy igen a válasz)
-vendor image
-data (ezt tudom, hogy az általam használt háttértár így a rendszermenésbe nem kell belevenni tehát nem a válasz, clean flash-nél ajánlott törölni)
-modem
-efsXiaomi.eu dev rom van most fent, erről szeretnék egy biztonsági mentést csinálni mielőtt felteszek valami mást.
Legújabb A12-es DerpFest-ről mi a véleményetek érdemes feltenni ha ritkán van időm új romot feltenni?
Melyik ROM-ot ajánljátok ha kevés időm van romolni, nem játszom a telón, fontos a jó akuidő és a stabil működés, szeretem ha testreszabható a menü de bejön a LOS egyszerűsége is?[ Szerkesztve ]
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Siriusb
veterán
válasz Obyboy #15882 üzenetére
Már nagyon régóta nem csinálok TWRP mentést. Talán az elején próbáltam, de nem működött (már meg nem mondom, mi volt a probléma oka), úgyhogy Swift Backup-t használok helyette.
Amennyiben A12-t teszel fel, mindenképpen tiszta telepítés kell, szóval /data kuka, Android 12-n még egyik recovery (akármi is ez magyarul) sem tudja a titkosítást feloldani.
DerpFest-ről jókat hallottam, amikor néha olvastam róla, de nem foglalkozom vele, mert tudomásom szerint zárt forráskódú.
LOS nagyon fapad, de a 19-est nem próbáltam. Arra készülj, hogy kis túlzással a csengőhangon kívül mást nem nagyon fogsz tudni állítani.Korábban a Spark OS-t (A12) használtam, teljesen jól működik, csak 2 dolog miatt váltottam le, mert nem tudtam a telefon vagy a ROM a hibás.
Feltettem a picsel-t, azon a GPS pikk-pakk talált pozíciót, tehát a korábbi ROM volt a hibás, ill. az indított VoLTE hívásnál nem mindig volt csörgés, csak akkor lett hang, amikor felvették; ám ez itt is megvan. Picsel-ben minden kiválóan működik, 2,5-3 napos üzemidőim vannak, teljesen stabil, nyugodt szívvel ajánlom. Ehhez azért hozzáteszem, hogy most nincs igénybevéve a telefon, nincs navigáció stb.Mivel már van újabb Spark OS verzió, megint fel fogom tenni, de most valószínűleg vanilla+gapps variánssal. Eddig nem volt lelkierőm nekivágni, de már érik a dolog.
-
Obyboy
Topikgazda
válasz Siriusb #15883 üzenetére
Köszi az A12-es recovery feloldós infót. Hatalmasat szívtam volna ha ezt nem tudom és úgy teszem fel az új ROM-ot.
Ma pont rátaláltam a PicselInExperience A12-re így, hogy te is ezt ajánlod már biztosabb, hogy ezt teszem fel."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
-
Obyboy
Topikgazda
válasz Siriusb #15883 üzenetére
Mire feltenném a PicselInExperience-t a legvonzóbb funkcióját kivette belőle Marco: "This build was not supposed to come out, but due to the increasing disabled Google accounts (allegedly due to unlimited gphotos mods), i decided to stay on the safe side and disable Pixel XL spoofing for Google Photos."
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Siriusb
veterán
-
zsolt501
nagyúr
Csinálni akarok a telón egy gyári visszaállítást, mert belassult, hogy fogjak neki, tudom lehet hülye a kérdés, de rég csináltam már, nem tudom kell e valamire odafigyelni, gyári szoftver van rajta. 12.1.1.0 stabil.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Neerpelt
tag
Sziasztok, sehol nem találok hírt arról hogy mikor frissülne a telefon MIUI 12.5-re (global), talán már nem is fog? Csak mert ilyen Redmi 8 meg Redmi 7A szintű készülékek is megkapják
-
crok
nagyúr
válasz Neerpelt #15895 üzenetére
Optimalizációs lehetőségek? 6GB RAM -> max. kapsz egy gombot hogy bekapcsolhatsz 1GB swap-et amit a belső tárból vesz el - amit az XDA népe 10 éve elvetett amúgy. Ennyi a nagy Enhanced. De nem kell aggódni.. a MIUI 13 is csak egy rebranded 12.5.
-
Neerpelt
tag
Na a 13 pont nem izgat, semmi újat nem találtam benne én sem.
Amit írsz amúgy van benne valami. A leghasználhatóbb MIUI verzió amúgy úgy 9 környékén volt, sok dolgot kivettek azóta amiket használtam és szerettem, azóta csili-vili redesignokon kívül nem igazán történt semmi.
[ Szerkesztve ]
-
zsolt501
nagyúr
Nekem ma cserélnek akkut a telóban, illetve egy takarítást is kap, így még talán kiszolgál egy darabig.
Jelenlegi telefonkínálatban nem tudok egy modellt sem amire lecserélném ezt a készüléket.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
válasz Neerpelt #15899 üzenetére
Nem tudom, nem értek hozzá, gondolom valahogy kitakarítják, sok esetben e fogkefés módszer is segít, de ha bejut a szennyeződés azt nem lehet csak úgy lekefélni.
Akku cserét túl sokáig nem érdemes húzni, mert nem tudom meddig lehet még hozzá alkatrészt kapni, mert ugye már egy ideje nem gyártják ezt a modellt.Nálam is a sokat nyom a döntésnél hogy elrejthető a kamera, illetve nem a kijelzőből vesz el, és ahogy nézem a 60 és 100 mega pixeles kamerákkal ellátott telefonok is csak jobbára a marketingről szólnak, valódi haszna nem igazán van, pláne amilyen képet csinál némelyik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, adalékok és szűrők topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Blu-ray lejátszók
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest