Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz szucsinka #2949 üzenetére
Hello.
Nem. A HDMI kimenetet auto módra kell állítani és onnan kezdve valóban érzékeli a 24p-t és úgy tolja ki. Kipróbáltam vagy 80 filmmel és tök jól működik. A 1080p 50Hz-et is automatikusan érzékeli. Semmi szaggatás, akadozás. Állati szépek a kamera svenkelések is. Nincs semmilyen "röcögés", vajsimán mennek a filmek. Ha fixen 1080p 50hz-re álítod, vagy bármilyen más fix felbontást választasz, akkor nem fog minden filmanyaggal szépen együtt dolgozni, mert pl. a 24p mindig röcögni fog. Még xvid-nél is működik a 24p automatikusan. Csak azért áradozok ennyire, mert a Live egyszerűen nem látta automatikus módban a 24p-t és ezért kellett egy köztes módot választani, mert nem akartam állandóan állítgatni a kimenetet. Ez viszont erősen kompromisszumos megoldás.
Ja és csak ekkor tudod az RGB-t high módra váltani. Így látványosan szebb a képe.
Legalábbis Pana plazmán, mert tudja a valós 24p-t és engedi a 12 Bit-es színmélységet is.
Próbáld ki, pillanatok alatt megvan. Én tegnap este nem tudtam elszakadni előle, mert csak nyomkodtam egyik filmet a másik után, annyira állati a képe."csak a zene van"
-
zsolx
tag
Közben megtaláltam, nem itt
-
xedos
addikt
Képzeljétek:
Tegnap bekapcsolom a WD-TV Liveot bemegyek az usb-hez, látom a filmeket...
bármelyikre rákattintok, akkor unsupported file formatot ír... idáig lejátszotta!
Winyót rádugom asztali gépre, chkdsk OK.
Utána kipróbáltam képpel, mp3-al, de semmit nem nyit meg :-(
Másik winyó, arról sem. Újrarakom a firmwaret, az sem segít. Csak annyit tud, hogy a filmekhez rakott képeket megjeleníti...
Ötlet? Ja és a LAN-ra sem tud bejelentkezni... -
xedos
addikt
Nem jutottam semmire :-(
Ha kell valakinek egybe tápegység, távirányító doboz - vihet 3000Ft-ért :-( -
xcds
őstag
B-rad firmmel telneten ezeket kellene beírni (ha vágod ezt a telnetes témát):
rm /conf/*
config_tool -s
config_tool -s
rebootNem tudom, mé van kétszer az a sor, de ártani nem árt. Én is csak kimásoltam. Ez állítólag letakarítja az összes beállítást. Utána frissíteni a firmet, hátha....
-
useless
aktív tag
Próbálnám visszarakni az előző firmware-t (wd tv live) pendrive-ról, de hiába, settings-ben meg sem jelenik a firmware upgrade icon...
ez egy hulladék
-۞- -۞-
-
Elemental
addikt
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok! erről mit tudtok? New offical firmware 1.06.34
-
Csabi1984
addikt
Egyébként nem tudok ti hogy vagytok vele! igazából ezekkel a Brad féle verziókkal semmi baj nincs,egyedül csak az USB probléma! Ezt lenne jó kiküszöbölni!
-
lafaty80
addikt
Már nem official csak vissza kellene olvasni
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
őstag
Van 1 idegesitö problémám a wd live streamingel kapcsolatban ,
hálózatban van a géppel és minden bekapcsolásnál ujra kell éptieni a médiakönyvtárat .mert cseszik magátol frissitenie.
ha nem frissitem ujra akkor azt irja ki hogy nem található média tartalom ezen a meghajtón.
ezt minden bekapcsnál ell kell játszani.
másnál is igy van? -
-
dgyuri0123
nagyúr
Sziasztok.
Segítsetek légyszi. Vennék 3.0-ás usb-s vinyót. Nem tudom kezeli-e a WD Live Stream.
Ha valakinek van tapasztalata, megköszönném a segítséget.
Nem hálózatban használnám, hanem direktben.Köszi.
"csak a zene van"
-
őstag
válasz dgyuri0123 #2983 üzenetére
nincs rajta 3.0-ás usb bemenet.. ha erre vagy kiváncsi
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz szucsinka #2984 üzenetére
Azt tudom, de attól még elvileg olvasni tudhatná, ha átalakító kábellel kötöm össze 3.0-2.0 kábellel.
Írni nyilván nem akarok rá, de nem tudom, hogy általában az USB 2.0 átalakítóval alkalmas-e legalább az olvasásra, vagy sem. Van a laptopomon 3.0 és a másoláshoz ideális lenne a sebessége miatt, de az olvasáshoz nem kell akkora sebesség, azért gondoltam, hogy hátha így is működne. A 3.0-ás visszafelé simán működik, de nem vagyok biztos abban, hogy ez fordítva is igaz, mégha csak olvasni kellene neki, akkor sem.
Nem beszélve arról, hogy egyre kevesebb 2.0-ás USB-s vinyót találni 2.5"-os 1TB-os méretben.
Ezért gondoltam megkérdezem, hátha valaki kipróbálta már. Nem akarnék egy 1TB-os vinyót "kidobni", mert nem látja a WD.
Vagy most nagyon hülyét kérdeztem?
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
Sickboy25
addikt
válasz dgyuri0123 #2985 üzenetére
szerintem igen
Ezt gondold át még egy kicsit...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
válasz dgyuri0123 #2987 üzenetére
Persze, hogy bedugható
Lefele megy, felfele nem megy... Csatlakozójuk meg kompatibilis egymással...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Shurycen
tag
srácok, haverom vett egy lm620s full hd 3D-s LG tv-t ha én letöltök valahonnan egy full 3d-s blu-ray-t és rádugom a tv-jére a wd tv-met akkor az működő képes dolog lesz? lefogom tudni rajta játszani? ugye hdmi-nek 1.4-nek kellene lennie ami, gondolom ha a kimenet nem olyan akkor hiába dugok én rá 1.4-es kábelt vagy nemtudom!
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz Sickboy25 #2988 üzenetére
O.K.
A 3.0 USB a sokkal nagyob sebesség miatt lett kitalálva. Ezt mindannyian tudjuk, de azt írják, hogy teljesen kompatibilis a 2.0 is a 3.0-val, csak éppen a 3.0-ás sebességet nem tudod használni, de ugyanúgy kommunikál. Egyértelműen írják, hogy látja a 2.0 a 3.0-át és fordítva is. Én még sosem próbáltam, de nagyon érdekelne, hogy mi is az igazság. Ha valaki próbálta, az írjon legyen szíves, ne az, aki elvben beszél a dolgokról.
Köszönöm.
"csak a zene van"
-
nyikszi
őstag
válasz Shurycen #2989 üzenetére
Milyen haverod van, az enyém is pont ilyet vett A 3D-t nem fogod tudni lejátszani, mivel a WD nem tudja, a többit viszont igen. Kérdés, hogy ha a hálózatról játszod le, akkor mi történik, mert akkor elvileg lejátssza a TV.
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
Sickboy25
addikt
válasz dgyuri0123 #2990 üzenetére
most írom, hogy látja, vagy nem értem mire vagy kíváncsi? Bedugsz a laptopod USB 3.0-as kimenetébe egy 2.0 .-ás USB-t és magad is kipróbálhatod...
-
-
Sickboy25
addikt
válasz dgyuri0123 #2994 üzenetére
holnap vagy pénteken megmondom, mert jön egy WD passport a wd live-hoz
-
PhoenixSzG
tag
válasz dgyuri0123 #2994 üzenetére
Ugy is mukodik.
-
Elemental
addikt
Gyári fw van fenn, de nem a legújabb.
Arra van valami ötletetek, hogy ne keresse a fw-t, mert kicsit zavar, hogy állandóan felkínálja az újabb fw-t. -
grunker
tag
sziasztok,
problémám a következő: wd tv live nem jeleníti meg a feliratot.
film.avi, film.srt ugyanabban a könyvtárban.
rádugtam usbvel nem megy, dlna NAS-on keresztül nem megy.
1.06.15 gyári firmware van rajta.
Pls help,
köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest