Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
sziasztok nemrég vettem én is egy live streaming-et az asus mini plus helyet
de lehet rácsesztem mert igaz hogy van rajta olyan opcio hogy nemrég játszott filmek .csakhogy akkor ha bekapcsolod a média könyvtárat .és akkor minden bekapcsolásnál frissitened kell mert a kis gyökér hiába van baállitva hogy készenlétbe frissitsen nem akar.a k@rvannyát a wd-nek
meg miaz hogy nincs hang a tv-én mikor digital-ra nyomok miezmáa sima gen1-es wdtvém -is tudta .
nincs valammi custom fw????
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Easyrider46 #2918 üzenetére
ez a wd tv live streaming-hoz való?? (gen3)
ez a gen2 live-hoz való asszem[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz dgyuri0123 #2947 üzenetére
szoval ha manual 1080p 24hz -re van állitva akkor automatice rááll.tehát nem kell bütykölni?
-
őstag
Van 1 idegesitö problémám a wd live streamingel kapcsolatban ,
hálózatban van a géppel és minden bekapcsolásnál ujra kell éptieni a médiakönyvtárat .mert cseszik magátol frissitenie.
ha nem frissitem ujra akkor azt irja ki hogy nem található média tartalom ezen a meghajtón.
ezt minden bekapcsnál ell kell játszani.
másnál is igy van? -
őstag
válasz dgyuri0123 #2983 üzenetére
nincs rajta 3.0-ás usb bemenet.. ha erre vagy kiváncsi
-
őstag
én ahol megosztod a mappákat vagy meghajtokat ott beirtam a meglévöek mellé hogy mindenki és alkalmaz utána ok (ez a beállitás mondjuk az asus mini+-hozz kellet de igy hagytam).ha igy se megy akkor tovább gondolkozom mert nekem is streaming van de semmi gondom nem volt a magosztással.látja a gépen a megosztott mappákat minden hokuszpokusz nélkül.
-
őstag
válasz sublett #3075 üzenetére
sajnos ebben nem tudok neked nagyon segiteni én a gépemre mentem a torrenteket és onnan kábellel hálozatban nézem a filmeket.még soha nem volt gondom a hálozatnévvel
frissitettél FW-ÉT??
mert ha igen akkor tedd vissza a 1.12.14-est mert az ujjal gondok vannak ..[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz maestro_z #3129 üzenetére
szia webforditóval nehezen értem hogy mit is kell csinálni pontosan ,de ha volna egy kis idöd ,türelmed hozzá, leirnád hogy pontosan mit is kell csinálni? mert nekem is ez a problémám.(eddig én ugy oldottam meg hogy a médiakönyvtárat mindig ujraépitettem. de már nagyon unom)
-
őstag
a hdmi CeC müxik rendesen egyedüli bajom az az elöbbi hozzászolásomban olvashatod,igazábol nem gond mert 2gombnyomás csak. a képe a realtek chip-es lejátszoéhoz szebb teltebb szinek (volt ez is az is tapasztalat)
a realtek 1185dd elötti chippek szaggatnak 23.967p-és lejátszásnál[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs