Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bucy
aktív tag
válasz Sziszifeca #2398 üzenetére
A putty pontosan meddig jut el? A terminál ablakot megkapod?
Gépről pingre válaszol?
[ Szerkesztve ]
-
Bucy
aktív tag
válasz Sziszifeca #2402 üzenetére
SSH-val vagy telnettel próbálod? FTP-vel eléred?
-
Zippair
aktív tag
válasz Sziszifeca #2402 üzenetére
beírod: ping IP cím -t
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSsssssssumaher...
-
Sziszifeca
őstag
válasz Sziszifeca #2405 üzenetére
Valaki tud segíteni majd, hogy az FTP-t hogyan állítom be?
Ehhez elég Total Commander is?
Ott beírom az IP-t, majd az elvileg "wdlxtv" felhasználónév/jelszót, és akkor mennie kellene?Jól gondolom?
Bocsi a sok kérdésért, és segítség kérésért, de most vettem 94-es tv-t, és így ki akarom ismerni a lejátszótÍgy azoknak az embereknek nagyon köszönöm a segítségét!
[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
válasz Sziszifeca #2406 üzenetére
Na most valamiért megjavult.
Kéri a kódot, de ugye nem enged be.
Putty-al sem jó, "login Incorrect">>Youtube/Sziszifeca<<
-
Zippair
aktív tag
válasz Sziszifeca #2406 üzenetére
Az ftp csak akkor fog működni, ha elötte telneten belépsz és megváltoztatod a jelszót! Telneten a default user: root, jelszó nincs. A jelszó megválfoztató parancsra pontosan nem emléxem, talán setpasswd, vagy setpass. Ha megvan az új jelszó azzal, valamint a root user névvel fogsz tudni belépni!
-
Sziszifeca
őstag
Na csak nem adtam fel
[Innen] sikerült
Tehát telnettel be tudok lépni, vagyis megvan a jelszó, és módosítottamcsak ezek után mit kell csinálnom
[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
válasz Sziszifeca #2410 üzenetére
Na sikerült is SSD-vel beprogramozni a YOUTUBE HD-t
Most viszont nem tudok másolni a vinyóra routeren keresztül Azt írja szüntessem meg az írásvédettséget. Erre is van valami beállítás?
[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
FTP-n is sikerült rácsatlakoznom.
Kis file még másolható, de egy mkv már nem :S
[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
Az mitől lehet, hogy hálózaton keresztül mindent át tudok másolni a WD-re, de egy nagyobb filmet, pl egy mkv-t, azt nem hajlandó. Ha 8 GB-ot másolok egyszerre, de többkisebb fájlból, akkor minden rendben, egy 2 GB-os film is átmegy egyben, de egy 4-5, vagy ennél nagyobb filet nem akarja. Csak számol-számol-számol, aztán kiírja, hogy szüntessem meg az írásvédettséget :S
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
*Ropi*
félisten
válasz Sziszifeca #2413 üzenetére
Fat32-re van formázva a winchester. Formázd meg NTFS-re!
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Sziszifeca
őstag
Én még most jutottam el ide, hogy:
1080p - 23.976HZ -en simán folyékonyan megy a film, de ugye a divx-es filmek így akadoznak.
Erre akkor még nincs megoldás?>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Zippair
aktív tag
válasz Sziszifeca #2416 üzenetére
Auto-ra kell állítani a felbontást, és automatikusan váltani fogja. az 1.03.49-ben nem múködik
-
Sickboy25
addikt
válasz Sziszifeca #2410 üzenetére
ez a bin fájl automatikusan indulna? Mert nálam valami nem stimmel...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sziszifeca
őstag
válasz Sickboy25 #2418 üzenetére
Rátettem a fat32-es pendrive-ra a file-t, majd bedugtam a WD-be!
csináltam 1 factory resetet, majd utána áramtalanítottam a wd-t. Pendrive még mindig benne hagy.
Bekapcsoltam, és utána addig benne is maradt a pendrive, még nem sikerült a kódot kiütni.
Ennyi voltA jelszó azt asszem a telnetre bejelentkezéskor ez volt: a login az root, a jelszó hacker volt.
Utána meg passwd és módosítani a jelszót - tádám(#2417) Zippair: Auto-n sem teszi át MKV-nál 24Hz-re, hanem marad 60hz :S
[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Bucy
aktív tag
válasz Sziszifeca #2419 üzenetére
Pontosítsunk:
ssh/login account is reset to user:root and pass:hackme
web interface login is reset to default user:wdlxtv pass:hackme
ezt linkeltem neked pár napja.
A másolás megakadását samba hiba okzza, már javítva lett.
A TV-d tudja natívan a 24p-t? Ha nem, akkor autóban nem fog ráálllni. -
Sziszifeca
őstag
Pontosítsunk:
ssh/login account is reset to user:root and pass:hackme
web interface login is reset to default user:wdlxtv pass:hackme
ezt linkeltem neked pár napja.Így van, de nem linkeltél [itt] találtam rá
Azt most hogy nézem meg hogy natívan tudja-e a tv a 24p-t?
[Ilyen] Tv-m van, és itt írja a 24p-t :S[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Bucy
aktív tag
válasz Sziszifeca #2421 üzenetére
Pedig de, itt linkeltem.
A gyanús a lejátszás szó, nekem egy 32"-os Panám van, az is csak megjeleníteni tudja, így amióta az EDID infót kiolvassa, nem tudok 24p-t beállítani még kéziben sem, csak a régebbi firmmel. Írtam már róla régebben. -
PonPon
senior tag
hello!
most váltottam wdlx-tv -re mivel a router-ről sambán keresztül akadtak az 1080p-s filmek, most NFS-t használok és minden szuper.valakinek sikerült megoldania, hogy a filmben időponthoz lehessen ugrani? mintha olvastam volna ilyen feature-t
-
hundark
csendes tag
Sziasztok!Na odáig eljutottam,hogy a telnetre,ssh,ftp re be tudok lépni viszont webendre nem !!Megoldás??Köszi elöre is a segítséget.Ja nem írtam,hogy semmi nem működött mert kéz alól vettem a wd-t és az előző gazdája elfelejtette az összes kódot!Ez van rajta : VERSION='1.05.04_V.WDLXTV_LIVE-0.5.1.1.
-
hundark
csendes tag
Ha a hacme re gondolsz az nem jó egy rakás szar!!Azért írtam ide hogy hátha valaki normálisan eltudja mondani mit kell csinálni !Mivel be tudok lépni Telnetre SSH -ra és FTP re így azt hittem hogy a webend egyébszerűbb lesz! De azért köszi!Nem akartam elrontani amit idáig megcsináltam!!
[ Szerkesztve ]
-
hundark
csendes tag
válasz Sziszifeca #2428 üzenetére
Ez nem tudom működik e nem mertem kipróbálni :
webendre igy lehet bejutni ha elfelejtetted a webes passwordodet, puttyban belepsz rootkent aztan (idemasoltam: a #jel utanit gepeled te, utanna a "gephaz" uzenet):
# rm /conf/htpasswd
# /etc/init.d/S66apache2 stop
Stopping web server: apache2
[Tue Oct 26 23:19:46 2010] [warn] Useless use of AllowOverride in line 36 of /etc/apache2/sites-enabled/00-default.
# /etc/init.d/S66apache2 start
Adding user wdlxtv in realm WDLXTV-Webend
New password:
aztan gepelni az uj passwordot
gondolom rakedez[ Szerkesztve ]
-
Sziszifeca
őstag
válasz hundark #2429 üzenetére
Akkor ezt necces kipróbálni?
Most meg úgy jártam, az mért van, hogy tegnap még néztem filmet, de ma viszont már nem tudok nézni, csak tölt ezerrel.
Ha gyári fw vissza ott jó.
Megint vissza a b-rad, és nem jó. Nem értem.Most melyik a legstabilabb B-rad firmware amin műxik a YT HD?
[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
hundark
csendes tag
válasz Sziszifeca #2430 üzenetére
Nekem ez:VERSION='1.05.04_V.WDLXTV_LIVE-0.5.1.1. van fent és stabil nem volt vele gondom.Hátha este lesz fent valaki aki többet tud majd mondani !
[ Szerkesztve ]
-
hundark
csendes tag
-
-
Sziszifeca
őstag
-
Khelben
nagyúr
Azt meg lehet oldani valahogy, hogy a hangot egyszerre halljam a tv-n és az erősítőn is? Most ha sztereó módot választom, akkor hallom a tv-n, ha digital pass-through-ra rakom, akkor csak az erősítőn. Az erősítő optikai kábellel van bekötve, a tv hdmi-vel.
-
mukisrác
aktív tag
Sziasztok!
Van-e valakinek ötlete arra, hogy ma miért nem ismerte fel a WD TV LIVE-om a 2,5"-os 1 TB-os Samsung S3-as vinyómat. Tegnap gond nélkül néztem róla filmet. A gyári (augusztusi) firmware van rajta, a vinyo 2 hete lett újraformázva, kb 600GB cucc van rajta. A WD-t, HDD-t kihúztam újraindítottam mindenféle sorrendben, de semmi.
Üdv.[ Szerkesztve ]
Oneplus 10T, 8/128 , Amazfit GTS3
-
zka67
őstag
-
-
gabesz79
csendes tag
Segítsetek. Hol lehet kapni az új wd tv live-ot, illetve hogyan lehet sztereó erősítőre kötni, tényleg nincs rajta rca?
-
Yugo
tag
Helló!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Jelenleg ez van a masinán: 1.03.49_V_WDLXTV.COM_WDLXTV_LIVE-0.4.7.3 és win7 a gépeken.
A problémám pedig az hogy a számítógépen megosztott mappákat nem mindig látja (két képen is van megosztás). Van hogy simán megjelennek a könyvtárak, de van hogy rá sem megy a hálózati megosztásra. A http://wdtvlive.wikidot.com/faq leírásából megcsináltam a hálózatra vonatkozó részt, de ugyan az! Ezen kívül mást nem csináltam vele. A munkacsoport minden gépen megegyezik.
Esetleg valakinek van ötlete?Köszönöm előre is!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest