Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ledfold
tag
Kipróbáltam ezt is. Csak két filmet akartam megnézni a hétvégén. Először mindkét alkalommal ugyanúgy nem találta, majd újraindítás után rátalált és el is indult a film. Először ment minden mint a karikacsapás azt hittem megvan a megoldás. A következő alkalommal ugyan így minden, de 5 perc lejátszás után akadozott ugyanúgy a film mint korábban. Tehát nem oldódott meg dolog.
Valami kommunikáció gondja van a hálózaton, mert pl. pendrive-ról simán viszi a filmeket.
Az is rapszódikusan. Az a furcsa hogy az akadozás a régebbi PC-nél és XP-nél nem volt. Viszont a számítógép is látszólag jól működik. Másolni hálózaton vagy internetezni simán lehet vele.Ha valamiről úgy érzed rossz, akkor tehetsz semmit vagy valamit. A semmit már próbáltam... S. T. - Alkudj meg ha tudsz, de ha nem tudsz, ne tedd! P. C.
-
Ledfold
tag
válasz Jamboo529 #3852 üzenetére
Namost ez nem úgy új hogy új, hanem úgy új hogy régi, csak nekem új. :-)
Tehát eddig az Abit-nf7 s 2 alaplap volt és XP rendszer.
Most pedig ez van és win7 64 bit: asrock wolfdale1333-d667Tehát nem gigabites a hálója.
[ Szerkesztve ]
Ha valamiről úgy érzed rossz, akkor tehetsz semmit vagy valamit. A semmit már próbáltam... S. T. - Alkudj meg ha tudsz, de ha nem tudsz, ne tedd! P. C.
-
Jamboo529
senior tag
válasz Ledfold #3853 üzenetére
Akkor ne csodálkozz. A WDTV már eleve szűk keresztmetszet, mert annak is csak 100-as hálózati csatlakozója van. Nálam pl. a rendszer ami itthon van, a WDTV kivételével mindenhol gigabit, de még így is be-be tud röccenni 1-1 nagyobb bitrátájú dinamikus jelenetnél a film, ha az egy jobb minőség.
Úgy, hogy még a gépednek is 100-as a hálózatija, nem csodálom, ha megakad.
Lehet haldoklik a hálózati csatija.
További próbálkozások:
720p- nél is csinálja, vagy csak 1080p esetén?
A kábelek, valamint a router milyenek? Gigabit, cat5e/cat6 kábel megvan?
Esetleg tudsz-e kölcsön valakitől egy pci-s gigabites hálókártyát a gépbe, és azzal megpróbálni? (1-2k boltba) -
Ledfold
tag
válasz Jamboo529 #3854 üzenetére
Gondolkodok azon amiket írtál. De mivel nem is komoly HD-t nézek rajta hanem xvidbe lenyomott 1,3 Giga körüli filmeket, nem hiszem hogy szűk keresztmetszet lenne a 100-as hálókártya.
Sőt ha HD anyagot nagyritkán néztem azzal sem volt gondom. Igaz csak 720-szal próbáltam.
Agyalok rajta ha lesz megoldásom, leírom hátha másnak hasonló problémája lesz.
Azért köszi.Ha valamiről úgy érzed rossz, akkor tehetsz semmit vagy valamit. A semmit már próbáltam... S. T. - Alkudj meg ha tudsz, de ha nem tudsz, ne tedd! P. C.
-
Jamboo529
senior tag
válasz Ledfold #3855 üzenetére
Hát xvidnél nagyon nem kellene annak lennie. Másik gépről esetleg lejátszani, ugyanolyan feltételekkel. Ha ott is vacak, akkor a "régi" gép hibáját ki lehet lőni, és a hálózat további részeiben keresni a hibát. Sajnos ez ilyen. A rendszerben egyesével cserélgetni a dolgokat, hátha kiderül ,hol van a hiba. Ha megvan akkor meg javítani valahogy.
-
gorgocska
tag
Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni most gyári Fw van a Wd -men de fel szeretném tenni ezt-rad féle 1.05.04_V-WDLXTV-Live-0.5.1.1-4-et csak film nézésre használom ha valakinek van jobb ötlete melyiket rakjam fel,meg hallgatom!Az lenne a segítségem hogy hogyan tudnám ezt fel telepíteni .Előre is köszönöm a segítséget!
Tcl 55c835, xbox 360,xbox SS 512gb,,Ps5
-
Jamboo529
senior tag
válasz gorgocska #3857 üzenetére
Az tökéletes lesz. Nekem is azzal megy már évek óta. Nincs más dolgod, mint letölteni, a fájlokat felmásolni egy pendrivera. (Nem emlékszem pontosan, hogy ntfs, vagy fat32 rendszerű legyen) Az egyik fájlban található verziószámot meg egy sima szerkesztővel átírod nagyobbra, mint ami jelenleg a gépeden fut. Bedugod hátra, bekapcsolod a masinát, onnan mennie kell minden gond nélkül. Ne kapcsold ki telepítés közben semmi esetre se. Légy türelmes.
-
gorgocska
tag
Köszi srácok a segítséget!!!!
Tcl 55c835, xbox 360,xbox SS 512gb,,Ps5
-
tamáspapa
aktív tag
HAli!
Mi a különbség a WD TV Live meg a most kapható WD TV Wireless N között?
-
Ruckus
tag
Ez mi lehet?
http://forum.wdlxtv.com/viewtopic.php?f=10&t=9047
Ruckus
-
Bucy
aktív tag
-
lafaty80
addikt
A wd tv live melyik gen? Ebbe mindig belekeveredek...
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
opeter70
senior tag
válasz Jamboo529 #3844 üzenetére
"Nem vagyok benne biztos, de a kikapcs gomb hosszú nyomvatartásával nem lehet teljesen kikapcsolni? Vagy az másik eszköz volt?"
Sajnos nem lehet így kikapcsolni. Az csak a 3. generációsnál működik.
Továbbra is várnék tanácsot, hogy B-RAD fw-es készüléket hogy tudom teljesen kikapcsolni.
(Anélkül, hogy a tápkábelt kihúznám belőle. )
Mert a kikapcsoló gomb hatására (akár röviden, akár hosszan nyomom), csak valamiféle standby vagy ehhez hasonló állapotba kerül.Ez nem is lenne akkora baj, mert innen kb 4 mp alatt feláll a rendszer, de sajnos továbbra is az a bajom, hogy ebből a "félig" kikapcsolt állapotból, ha bekapcsolom és a D-Link NAS-on szeretnék tallózni, akkor megfagy a WD.
Ezen csak az segít, ha bekapcsolás előtt kihúzom belőle a tápkábelt, így "teljesen" kikapcsolt állapotból indul újra.
Ilyenkor már simán működik a tallózás a NAS-on.Van ötlete valakinek, hogy miért van ez, és mi lehet a megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
Ruckus
tag
Sziasztok!
Adott egy Samsung UE48H6400 aktív 3d smart TV és van hozzé egy WD TV Live media lejátszó.
Az lenne a kérdésem, hogy milyen formátumú filmeket töltsek le, 3D ről van szó, amit kezelni tud a két készülék.
BD25 és BD50 filmeket is szedtem le, de nem bírom beállítani, hogy 3D ben jelenítse meg.Egy jó firmwaret is ajánlhattok esetleg, ami mindent kezel és viszonylag stabilan is fut! Frissíteni tudom.
Hála!
[ Szerkesztve ]
Ruckus
-
Ruckus
tag
Frissítettem a legutolsó B-rad firmware-re és nem tudok csatlakozi a pc hez helyi hálózatban. ha csatlakozik akkor a megosztott mappáknál azt írja ki, hogy nincs benn tartalom.
???1.05.04_V_WDLXTV.COM_WDLXTV_LIVE-0.5.1.1
[ Szerkesztve ]
Ruckus
-
Ruckus
tag
válasz Jamboo529 #3875 üzenetére
Win 8.1 enterprise 64 bit
Megosztás a mappára - mindenki- [irás-olvasás]Vissza raktam a gyári utolsó firmet és a windows fiókkal belépve látszanak a mappák is és a tartalmuk is. El is éri őket a WD. Blu ray nél írja ki néha, hogy nem támogatott formátum. Factory reset után újra meg tudja nyitni.
3D bluray nem megy róla.Nem vagyok win hálózati guru, de lehetne egyszerűbb is. Ha van egy okos tutorial megköszönöm.
[ Szerkesztve ]
Ruckus
-
Jamboo529
senior tag
Nekem a nason vannak megosztott mappáim, de azokhoz be tud lépni gond nélkül. Windowsos megosztást, anno mikor használtam 2 dolog volt fontos.
1. ugyanabban a munkacsoportban (workgroup) legyenek az eszközök.
2. a megosztásnál nem volt mindig elég, hogy mindenki írás/olvasás.
Speciális beállításokban kellett keresni, és felhasználónév/jelszó kombót használni. Az volt a tuti. -
nagyfejü
őstag
Hali!
Urak ebben kérnék segitséget : WD TV Wireless-N HD
Leginkább a pc ről wifi vel valo hd filmek lejátszására kellene.
Mennyire jó választás?üdv
-
v.attis
őstag
WD tv live streaming.
Egy Nokia Lumia 830-as telóval készítettem videót mp4 - 1080 - 30fps minőségben. A cucc nem játssza le. De miért?[ Szerkesztve ]
-
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
WDLXTV 05.1.1, FW:1.02.21 jelenleg a verziószám. És egy olyan gondom van, hogy az automatikus filmlejátszást nem tudom bekapcsolni. Mindig manuálisan kell kiválasztanom. Ezalatt azt értem, hogy a lejátszott film után játssza a következő filmet. Létezik erre valami plugin, hogy betudjam kapcsolni.
A beállítások között van ilyen kapcsoló, de erre sem játssza le.Előre is köszönöm a válaszokat!
Impair
-
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
Kicsit érthetőbben mondom, a lejátszási módnál mindig ki kell választanom a folyamatos lejátszást. Ezt nem lehetne mindig folyamatosra állítani?
Impair
-
v.attis
őstag
válasz Impair1980 #3882 üzenetére
Nem tudom, hogy egyről beszélünk-e, de nekem ha a PLAY gombbal indítom, akkor folyamatos. Ha OK-val, akkor csak azt az egyet nyomja.
-
pinnacle
nagyúr
WDBPUF0000NBK a WD TV Wireless-N HD? Vennék egy újabb média lejátszót, lehet maradnék a WD mellett. Nekem a régebbi WD TV Live-om van, nincs vele semmi gond, csak az, hogy néha elfelejti az RGB High beállítást, úgy nem annyira kontrasztos a képe, illetve, néha le kell kapcsolni a hálózatról, mert nem tölt be.
[ Szerkesztve ]
-
opeter70
senior tag
válasz pinnacle #3887 üzenetére
A második problémádra nekem bejött az a tanács, amit itt a fórumon kaptam a kollégáktól:
Web -> WDLXTV Config -> Main -> System (katt a feliratra):
DISABLE_ETHERNET_ON_STANDBY (Turn off network interface when turning off the device.)B-RAD fw-el legalábbis megoldódott a hálózati problémám.
Én kipróbáltam az általad említett legújabb típust, de nekem nem tetszett.
Annyira nem, hogy eladtam és vettem újra egy 2. generációs WD-t.
Persze sokkal több az online szolgáltatás az újban, de én azokat egyáltalán nem használtam ki.
Viszont a kép és hangminőségét én gyengébbnek találtam, mint a régiét. -
pinnacle
nagyúr
válasz opeter70 #3888 üzenetére
Köszi! Majd megnézem, de szerintem az enyém kikapcsol csak a újabb WD TV Live-nál volt ilyen "ki nem kapcsolási" probléma. Nekem a gyári 1.06.43 van rajta. Jó, hogy írod a gyengébb képminőséget, mert akkor inkább nem veszek. RGB High beállítás sem segített? Nekem csak úgy jó, egyébként fakó a kép.
-
Csimi81
csendes tag
Sziasztok!
Egy WD Wireless N HD lejátszom van és az a gondom vele hogy ha az audió kimenetnél beállítom az optikait azon belül pedig a DTS-t akkor a Youtube-nal nem ad ki hangot, ill előfordult mar egy-két avi-nál is, ha sztereora van állítva akkor nincs ilyen gond
Esetleg valakinek van valami ötlete, tapasztalat ezzel kapcsolatban, mert nem olyan jo mindig átállítani?
Előre is köszi! -
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
Nekem most már a YOUTUBE 360p-vel sem megy Persze B-rad legújabb firmware..
Valaki erre tud megoldást..>>Youtube/Sziszifeca<<
-
kisspall
aktív tag
válasz Sziszifeca #3891 üzenetére
Androidos telóról a Zappotv is lehet erre megoldás. Mindenesetre nálam stabil és könnyen kezelhető.
[link]
Nekem mondjuk a legutóbbi gyári van rajta.[ Szerkesztve ]
-
xcds
őstag
válasz Sziszifeca #3891 üzenetére
Legújabbal mennie kell. Babráld a beállításokat.
-
xcds
őstag
válasz Sziszifeca #3894 üzenetére
A youtube switcher legyen disabled-re állítva a configban.
-
Bazs-
tag
Tudnátok linkelni egy stabil firmware-t, ami megbízhatóan működik ? ?
Öcsémnek kellene frissítenem a gépét. Jelenleg egy ezer éves B-rad fut rajt, de panaszkodik, hogy néhány filmet már nem játszik le.Köszi előre is.
-
Bucy
aktív tag
Érdemes kipróbálni a legújabb b-rad-ot, nekem bevált: 1.05.04_V.WDLXTV_LIVE-0.5.2.0.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest