Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz Dadpool #4200 üzenetére
USB-s LAN nem fog menni, a menne lévő rendszer nem támogatja, ráadásul WiFi modul sem mind kompatibilis vele, csak bizonyos chip megléte esetén megy.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Essien
aktív tag
Sziasztok. Felraktam brad felé legfrissebb szoftvert. Kivettem a #-et a locale hu sorból de nem magyar es a nyelvek közt sem találtam magyar nyelvet. Hol a hiba? Köszönöm
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Egyébként nem sokkal jobb filmeket "valós" 5.1-en hallani? 2db, Genius SW 5.1 HT-m van, filmeket mindig a WD-n néztem, de most kipróbáltam a PC-n és teljesen más ha különböző helyről jönnek a hangok. Igaz lehet, hogy így meg halk lesz a párbeszéd, ha csak a centeren jön majd? Egyébként sokat fogyaszt vagy melegszik? Most tervezem, hogy veszek majd Androidos lejátszót, (gondolom jó lesz hozzá), azokat sem lehet kikapcsolni, persze ezzel megoldható.
[ Szerkesztve ]
-
TuTa86
tag
Sziasztok!
Tudna valaki adni egy linket, vagy esetleg nincs meg valakinek a következő firmware:
WDLXTV-Live-0.4.2.2?
Sehonnan nem sikerül letöltenem.Köszönöm szépen.
Jótündér, a kívánság az kívánság! Hajolj csak szépen előre!
-
lac14548
aktív tag
WD TV Live HUB lejátszóm írja, hogy hamarosan (június 30.-án) megszűnik a YouTube támogatása így már nem fog többet onnan tartalmakat lejátszani.
Nincs erre javítás/frissítés?/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
TuTa86
tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek, mert már kivágom szegény Live-ot az ablakon. Frissítettem a gépet Win10-re, azóta sehogy nem sikerül a notebookra kötött külső vinyót hálózaton úgy megosztani, hogy a Live lássa. A gépen látom a medialejátszóra kötött hdd-ket, tudok rá másolni... de a medialejátszó nem látja a gépet, Fel sem ajánlja, hogy írjam be a felhasználó nevet és jelszót, a gép eléréséhez A Network Share menüpont nem választható ki. Win7-en probléma nélkül működött a hálózati megosztás.
köszi
-
Jamboo529
senior tag
Nincs Win10-em úgyhogy találgatok csak.
Gondolom a hálózat fizikailag rendben van? Mindent leellenőriztél kétszer, kipróbáltad másik kábelekkel stb.
Amikor a hálózatot megadtad a win 10-nél, ugyanazt adtad neki, mint a wd-tv livenak volt korábban? (Munkacsoport vagy Workgroup szokott lenni az alapértelmezett - a lényeg, hogy egyforma legyen.) -
TuTa86
tag
Köszönöm mindenkinek. Nem állítottam az előzőekhez képest semmit és most működik. Rejtély marad.
[ Szerkesztve ]
-
Goldenboy83
csendes újonc
Sziasztok, Szeretnék egy kis segítséget kérni.
A helyzet az hogy szeretnék egy másik firmware-t tenni a kis kütyümre.
A jelenlegi verzió ami rajta van:1.06.43_V
de ezen már nem működik a you tube például.
az lenne a kérdésem hogy hogyan tudom feltelepíteni a letöltött firmwar-t?
Mert már próbálkoztam de a pendriveon nem látja a rá másolt frissítést.köszönöm
-
maxika2004
őstag
válasz Goldenboy83 #4222 üzenetére
mit probálsz feltenni?
fat32 a pendrive ?Ha olyan firmware-t akarsz feltenni, aminek a verziószáma nem nagyobb az aktuálisan a lejátszón levőnél, a wdtvlive.ver file-ban írd át a verziószámot úgy hogy nagyobb legyen mint a lejátszón levő firmware verziója, így már észre fogja venni és felajánlja a frissítést.
[ Szerkesztve ]
-
Goldenboy83
csendes újonc
válasz maxika2004 #4223 üzenetére
Köszönöm a választ. Sikerült feltennem az FW-t de nincs benne magyar nyelv. Ezt hogyan lehet beállítani? Illetve a YouTube továbbra sem működik.
-
kisspall
aktív tag
válasz Goldenboy83 #4224 üzenetére
Milyen verziót raktál fel? Gyáriban nincs magyar nyelv és a Youtube sem megy már.
-
kraftwerkfan
tag
válasz Goldenboy83 #4226 üzenetére
Én eladnám az enyémet....ha kell valakniek. Megy, sosenemvótbaja.
Apple
-
lac14548
aktív tag
válasz kraftwerkfan #4227 üzenetére
Nekem is van egy Live HUB,
Nem megy rajta a YouTube,
Eladnám én is készpénzé',
Bár kicsi benne a HDD[ Szerkesztve ]
/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
Jamboo529
senior tag
válasz lac14548 #4228 üzenetére
Mi van nektek helyette?
Kezd kicsit kiöregedni az enyém is. Már vannak olyan dolgok, amiket nem visz.
Eljárt felette az idő, na...Szóval tudtok olyan média lejátszót, ami lanon csatlakozik hálózathoz (samba lejátszás), viszi a 4K-t és az AC3+ újabb hang dekódolás sem jelent gondot neki?
-
lac14548
aktív tag
válasz Jamboo529 #4229 üzenetére
Én egy Mini M8S II médiaboxot vettem helyette.
Más mint a WDTV volt, de meg lehet szokni./Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
realmadrid
aktív tag
Sziasztok,
Az első generációs WD TV-t szeretném frissíteni az 1.01.02-ről. Tudna valaki segíteni ? Nem látja a firmware-t valamiért a masina. Köszi.A sas nem vadászik legyekre
-
Jamboo529
senior tag
válasz realmadrid #4231 üzenetére
Át kell írni a verzioszamot az egyik fájlban nagyobbra, mint ami most van. Vagy másik usb portra kell dugni.
-
a.gabriel
tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
- a youtube megy most valamelyik firmware alatt valakinek, vagy mondjak le róla?
- DTS-HD hangsávot ki tudja magából adni, vagy csak a DTS magot?
Ezt csak azért kérdezem, mert most kaptam egyet, és nem akarok külön köröket futni feleslegesen.
A minőség az nem véletlen!
-
ibax
csendes tag
Sziasztok.
Tönkrement a WD TV LIVE távirányítója? Van itt esetleg valaki, aki már nem használja az övét és jelképes összegért megvállna tőle?
Köszi,
Csaba -
Elemental
addikt
Amikor elindul a wd tv, rózsaszín az alapszín. Áramtalanítás, újraindítás volt vagy 10x. Kuka szerintetek?
-
Ferink
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ki lehet valahogyan nyerni a lejátszóból az összes játékidőt, amit eddigi működése során produkált?
Úgy, mint egy telefonnál a szumma beszélgetési időt.Előre is köszönöm a válaszokat / tippeket.
-
nilrem
aktív tag
Vége a lejátszónak, ha áram alá helyezve ethernet villog, de elől a power led nem világít és nincs kép? Esetleg reset?
Az élet a legjobb játék próbáld ki!
-
dchard
veterán
Ha valaki még használ ilyet, végre megoldódott a Samba problémám, ami abból állt, hogy egy frissítés után a WDTV live nem tudott csatlakozni a Samba megosztásokhoz.
Annyi a megoldás, hogy hozzá kell adni az alábbi sort a samba szerver config állományának [global] részéhez (/etc/samba/smb.conf):
ntlm auth = ntlmv1-permitted
Utána
systemctl reload smbd.service
, majdsystemctl restart smbd.service
, és működni fog.A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
dchard
veterán
válasz zsolt501 #4249 üzenetére
A fenti megoldás tulajdonképpen bármilyen régebbi lejátszóra működik. Amik még csak SMBv1-et tudtak, mind előjön ez a hiba. A V1-et nem tiltják, de a hozzá tartozó régi auth method-ot igen Ráadásul a lejátszó is valami semmitmondó üzenetet dob, wireshark capture-ből kellett kibogarászni hogy miért nem megy....
Nekem jól működik, az egyetlen gond az a H.265 hiánya. Egyre több mindent kódolnak ebbe, és nem csak a 2K-4k cuccokat...A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- Sanyo PLV Z700 Full HD 3LCD házimozi projektor
- MacBook Air M1 / 3 hónapos / 100% akksi
- I5 10400F- 16 GB 3200 MHz DDR4- 500GB SSD garanciás TUF GAMING WIFI gamer alap
- Beafon R222 4G / 4G+ LTE Cat7 Sim kártyás WiFi router hotspot modem - FÜGGETLEN - antennákkal
- Iphone 7 rosegold 32gb független akku :100% (kis hibás)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest