Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
veterán
válasz
mikloss #4277 üzenetére
Én terített csirkét szoktam, Szoky után szabadon. A rácsra teszek sütőpapírt.
A csirkét a mellére fordítom és a gerinc mentén elvágom a csontokat. Nem szoktam a gerincet kivenni mert szeretem a csontos részeket, csak a zsír mirigyet vágom ki a püspökfalatból. Miután elvágtam, deszkára fordítom mellével felfelé és erőst mgnyomom, hogy a mellcsont eltörjön. Fűszerezni: vagy Aldis csirke grill keverék (nem kell külön sózni ekkor) vagy SPG (salt, pepper, garlic) vékonyan beolajozva, jobban tapad rá a fűszer.
Mellével felfelé kezdem sütni.Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?