Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Minden, ami Unreal Engine
-
GAMEPOD.hu
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
A 2. Vesztes
senior tag
Szia "Mérges"! Tudod pár hetente bedobnak ilyenfajta kérdéseket erre a fórumra. A valaszom egyértelmű IGEN! Hogy miért? Még mielőtt meglett volna az "Veryelegantom", a Vodánál kézbe vettem egy Z2-őt. Náthás lettem tőle. Aztán meghozta a futár a Z3-at és meggyógyultam.
Szóval válts, amint tucc!
Vuff!
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 Ultra + iPad Pro
-
babkukta
senior tag
Ugyanaz jellemző rá, mint a z2re. Igazából nem nagyon fogsz sebességbeli különbséget észlelni. Ugyanannyira vízálló ez is, mint a többi. Ha jól van összerakva, és nem szivárog a víz be, oké minden. Ellenkező esetben gáz van.
Nekem a z3 jobban tetszik, de ez szubjektív. Igazából nem nagyon fogsz felhasználói szinten plusz élményt kapni a z2höz képestÜdvözlettel, Tibi
-
gti16v
őstag
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
-
Deck
titán
-
-
holozis_HUN
veterán
Repedt poháron se folyik ki a víz De azért csak óvatosan.
AMúgy, ha egy romot felszeletelünk win RAR-ban, és majd összerakjuk az jó?Barátnőm felszeletelte mb-ba a rom-ot és elküldi, így két napi nettel le tom szedni és felrakni. Jó így?
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
törölt tag
Meg kell mondani, hogy minden retesz rendesen be volt zárva és úgy ázott be! Ha nagyon erősködnek akkor emlísd meg a Fogyasztóvédelmet, ez sem garantál semmit, de kicsit komolyabban fognak az ügyhöz állni. Minden beázásnál piros lesz az indikátor, akár be volt zárva minden, akár nem ( hibás összeszerelés, leválás, anyaghiba, stb...), ezt ők is tudják. Nekik azt kell bebizonyítani, hogy nyitva hagytad valamelyik reteszt, vagy nem tisztítottad ki rendesen, neked meg pont az ellenkezőjét kell bebizonyítani.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest