Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Automobilista 2
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- PlayStation 5 Pro teszt
-
GAMEPOD.hu
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
babkukta
senior tag
A telefon gyönyörű. Ez tény. Szimpatikus a Sony márka, ahogyan a HTC is, LG is, Nokia is. Nem akarom védeni a márkát, mert vannak problémák, de olyan érzésem van, h ez a teszt nem teljesen objektív megközelítésű. Sőt, kifejezetten észre lehet benne venni olyan dolgokat, ami ellenszenvessé teheti sokak számára a márkát.
"Sony szoftveres felülete egy-egy komolyabb háttérfolyamatot leszámítva gördülékenyen fut" - most őszintén, melyik telefon nem akad meg egy pillanatra, ha tele van pakolva widgettel, főleg netről frissülővel?? Na? De nem ez a lényeg. Hanem az, h ez kb ennél a telefonnál van csak leírva. MM-ben a Note3, S5 ugyanúgy megakad, sőt, még a HTC is. De persze oda nincs odaírva, h telepakolt képernyővel akad egy picit. Ez csak ide... szép volt!
"A böngészési élmény is javarészt folyamatos, csak a legkomplexebb tartalmak okoznak megakadásokat." - ehez se tudok hozzászólni. Mi az, h komplexebb tartalom? Melyik telefonon nem röccen meg komplexebb tartalomnál, ahol éppen be kell tölteni a képeket?? És ez is ide van leírva.
"Tapasztalataink szerint a Z3 a csúcskategória mezőnyében átlagon felüli módon, bár nem kiemelkedően teljesít" - mi teljesít akkor kiemelkedően?? Több oldal szerint a Z3 család tartja a jelenlegi csúcsot a kategóriájában (Z3 + Z3C). Most őszintén, melyik telefon a kiemelkedő akkor?? Érdekes...
Természetesen vannak rossz dolgok is benne, amivel teljes mértékben egyet értek, de ezek mellett nem tudtam elsiklani. A kamera melegedése tényleg gáz. Egy 5 perces korlátozás lehetne itt is. Inkább lássa az ember azt, h 5 perces limit van, mint h túlmelegszik, ezért leáll.
Vmint a 220 ezer tényleg sok annak függvényében, h nem S805-QHD páros van benne. Nem hiányzik (legalábbis nekem), de mivel nem képviseli igazából mégse a csúcsot, ezért nem éri meg ennyit kiadni érte. Note 4 lesz majdnem ennyiért.
Vannak előnyök a Z3 oldalán, ahogyan hátrányok is. Csak arra akartam kilyukadni inkább, h olyan apróbb dolgok vannak belerakva, amik lehúzzák az egész telefont úgy, h mindegyiknél jelen vannak. Ez azért nem szép dologÜdvözlettel, Tibi
-
babkukta
senior tag
Sziasztok! Az eredeti rendszert le tudom menteni vhogy? Egy Telekomos készülékem van, és örülnék neki, ha lenne egy biztonsági mentésem, csak nem tudom, h ha ehez kell cwm, akkor ezen van e
Üdvözlettel, Tibi
-
babkukta
senior tag
Aki felrakta már a 23.1.A.1.28-as fw-t, az tapasztalt vmi lényegi előrelépést?
Üdvözlettel, Tibi
-
-
babkukta
senior tag
-
babkukta
senior tag
-
babkukta
senior tag
Nem tudod újrarakni? Nekem ilyen problémám nincs. Ellenben ez a lolli nem vmi bejövős... 5.0.2-vel kaptam meg, a 2.93-as végűvel. Aztán rátoltam a 4.4.4-et, mert voltak hibái. Aztán láttam h van ez az új lolli, gondoltam adok neki még1 esélyt, de szinte semmi nem változott.
Egyrészt vmi úgy szívja az akksit, mint a qrvaélet. Letiltottam több mint 20 (!!!) alkalmazást, így már kb = a kk-val az üzemideje.
A lollinál is csak az alsó hangszóró szól, ha hívnak. Ezt nem nagyon értem, h ha egyszer sztereo, mi a f.szért szól csak az egyik?? Zenehallgatásnál megy mindkettő
Az alkalmazásváltó néha úgy belaggol, h rosszul leszek. A chrome is meg van hülyülve. Tartalmasabb oldalaknál ugrál ide-oda (pl phonearena), de a sima google böngészőnek semmi baja.
Csináltam a tesóm kislányáról egy videót. Nem mondom, h jó fényviszonyok voltak, de volt fény (konyhában). A FHD videó olyan szinten zajos meg szemcsés pc-n nézve, h el se hiszem, h ez FHD.
Remélem azért mihamarabb fognak tolni vmi javítást, mert ez elég gáz... nem vagyok frissítés mániás, úgy vagyok vele, h ami rajta van, és jó, azt nem bántom. Úgy érzem, tolom vissza a kk-t lassacskánÜdvözlettel, Tibi
-
babkukta
senior tag
nem vártam csodát egy telefontól, de messze nem azt a minőséget hozta, amit pl a tesztekben lehet látni... még megközelítőleg sem! Egyedül a méretéből látszik az, h FHD, egyébként minőségre még a HD-t se biztos, h megmondod. Semmit nem állítottam az ISO-n. Mint mondtam, egyébként volt fény, tehát nem egy sötét, félhomályos szobában filmeztem. Pont ezért volt érdekes számomra, mitől ilyen rossz. De persze nem kint voltam délután 1-2 óra körüli napos időben.
(#4739) Melanoma: a gyári rendszerrel csináltam egy factory resetet (nem tudom, számít e), flashtoolsal ment rá a 4.4.4. Aztán kíváncsiságból kipróbáltam a mostani legfrissebb verziót, hátha jó lesz, szintén gyári visszaállítás + flashtools. Nem tudom, ez tiszta telepítésnek számít? Vagy a mostani rendszert még pcc-vel reinstallozzam?
Egy kis plusz, amit nem írtam le. Többször előfordult, h a főképernyőn amikor lapozni akartam, maga a képernyő nem ment odébb, csak a háttér mozgott. Ez mi???
[ Szerkesztve ]
Üdvözlettel, Tibi
-
babkukta
senior tag
válasz kovi831 #4773 üzenetére
a simed limitált szám tárolására alkalmas. Hülyeséget nem akarok mondani, nem mondok számot. Ez nem telefon hiba, annyi, h szimplán az előző telefonodon vannak a számok gondolom én, nem pedig a simeden. Esetleg tudsz biztonsági mentést csinálni a telefonoddal a névjegyekről? Nekem sincsenek szinkronizálva a névjegyek, de csinálok egy biztonsági mentést, ami egy .vcf fájlt hoz létre. Ha ez megvan, a telefont rádugod a gépre, bemásolod mondjuk a belső tárolóba ezt a fájlt (mind1, h belső vagy sd), nem kell mappába, csak úgy bemásolod, lehúzod a telót. Aztán névjegyzékbe mész, és ott lesz a kapcsolatok importálása, kiválasztod h belső tár v sd, aztán kiadja neked ezt a vcf fájlt, kiválasztod, és kész
Üdvözlettel, Tibi
-
babkukta
senior tag
Sziasztok!
Elég régóta gondolkozom már ezeken a bolti garanciákon, és érdekelne vmi. Ha megveszel egy sufni gsm-es telefont, annál is van IMEI száma, ami alapján a Sony oldalán fel tudod regizni. Ilyenkor ha bekerül a rendszerbe, nem adja meg automatikusan a gyári garit? Csak mert pl nekem van egy t-mobilos Z3am, és amikor felregeltem, adott még +ba 1 hónap garit. Most ez a gsm-es telóknál nem működik?Üdvözlettel, Tibi
-
babkukta
senior tag
Tudtommal magánszemélynél van adásvételi is, amiben a szolgáltatós készülékekre letiltás elleni garanciát vállalnak. Ha ilyenkor tiltják a telefont, akkor mit lehet egyébként csinálni? Telekomhoz kell menni, vagy bíróság, vagy mi?
Csak mert úgy beszéltek itt a Telekomos független készülékekről, mintha mumus lenne Ha az adásvételin felelősséget vállalnak érte, akkor be vagy biztosítva, nem?Üdvözlettel, Tibi
-
babkukta
senior tag
Miért? Egy szerződés, alá van írva, adatokkal. Lehet h nem közhiteles, de ha meg nincs semmid, h honnan van, átvetted, akkor b.szhatod. Most nem értem, miért is nem csinálnak vele semmit? Ha egy szerződésbe bele van foglalva, h ő garanciát vállal arra, h a készülék nem lesz tiltva, akkor miért ne lehetne ebből semmi?
(azt most hagyjuk, h hogyan áll hozzá a rendőrség)[ Szerkesztve ]
Üdvözlettel, Tibi
-
babkukta
senior tag
Hogy nézzek utána? Nem volt még ilyenem Csak nem tudom elképelni, h ha ennyire nincs értelme, akkor minek? Vhogy csak felelősségre lehet vonni azt, akitől van.. vagy ez hülyeség?
(#4949) darvinya: Köszönöm! Vmi ilyesmire gondoltam én is. A kérdés már csak az, h miként folyna le egy ilyen eljárás...
[ Szerkesztve ]
Üdvözlettel, Tibi
-
babkukta
senior tag
felraktam a német telekomos 23.2.A.0.278-at, ezzel nem laggol a telcsi Meggyomláltam a rendszert (root nélkül), tiltogattam ezt azt, így már az ízlésemnek megfelelő
Már csak az üzemidőre leszek kíváncsi.
Egyébként ti milyen GPS-t ajánlanátok? Ami ingyenes, lehetőleg offline. A jelenlegi kiszemeltek a Sygic, és a Navigator, ezeknél jó értékeléseket láttam, de hátha ti is tudtok vmi jót
[ Szerkesztve ]
Üdvözlettel, Tibi
-
babkukta
senior tag
válasz Helltak #5045 üzenetére
Nem tudom, lehet van xda-n zipes. az FTF-et innen tudod letölteni.
(#5047) Astery: lemaradtam róla A Here-t sokat szidják. WP-n elvileg sokkal jobban működik, + én örülnék ha magyar lenne A Sygicról én is olvastam ma, h sokakat elég sz.rul vitt, ezért leszedtem a Navigatort, kíváncsi leszek, jól működik e
(#5048) Helltak: vigyázz, mert az se jó, ha nagyon erős a mágnes. Nehogy kiszakadjon a foglalat!!!
Üdvözlettel, Tibi
-
babkukta
senior tag
válasz Sonyfanatic #5051 üzenetére
Sonymobile.hu oldalra regelsz, és a készülékeidnél imei alapján hozzáadod a z3at. Ott kiírja, meddig van garancia, +melyika a legfrissebb fw
Üdvözlettel, Tibi
-
babkukta
senior tag
Kitkatnál a 23.0.1.A.5.77 vagy a 23.0.A.2.93 az újabb?
Üdvözlettel, Tibi
-
babkukta
senior tag
válasz Dimond G #5069 üzenetére
Az enyémen ez van A független rom nekem nem jött be, laggolt a telefon vele. Ezzel nem laggol, + elég gyors is, de a gyorsabb merülés ugyanúgy megvan a Kk-hoz képest. Az átlagos üzemidőt így is hozza, de nem kiemelkedő. A Kk-val a 7-8 óra kijelzőidő általában megvolt, itt a 6 órának is örülök
Szerk: Boccs, az enyémen a 23.2.A.0.278, szintén német Telekomos, de szvsz sokban nem különbözhet
(#5076) dekrer: ez nem placebo. Szerinted miért raktam vissza a 23.1.a.1.28 után egyből a Kk-t? Független lolli, de úgy volt sz.r, ahogy volt. Akadt az alkalmazásváltó, legtöbbször a a képernyőfeloldás is. Olyan is előfordult, a kezdőképernyőn lapozgatva konkrétan beragadt a kép. Ez is placebo? És flashelve van, tehát tiszta telepítés. Csak tudom azért mit beszélek Ezt a telekomos cuccot meg erősen kigyomláltam, konkrétan az office-n kívül nincs más olyan gyári cucc rajta, amit le lehetne törölni. Sok kacat le van tiltva, 1,9-2 GB között van a telefon szabad memóriája, tehát abban sincs hiány. Akkor mit rontottam el? Nincs face alkalmazás (chromeból szoktam belépni), ebből következik h nincs messenger, hangout tiltva, és még sorolhatnám
[ Szerkesztve ]
Üdvözlettel, Tibi
-
babkukta
senior tag
válasz Infinity70 #5080 üzenetére
a mobilhálózatoknák engedélyezve van a 2g/3g/lte? A Mobilhálózat beállításánál a hálózati módnál tudsz választani:
GSM
WCDMA - csak 3G
WCDMA/GSM - 3g/2g
LTE/WCDMA/GSM - 4g/3g/2gA hálózatüzemeltetőknél a Keresés módjánál legyen automatikus, ne te válaszd ki. Elvileg így mindig az lesz az automatikus, amennyiben van 4G lefedettség. Ha nincs, ugrik 3g-re, ha az sincs, 2g-re.
Ha ezek után se ugrik 4g-re, vagy 3g-re, akkor lehet h csak 2g lefedettség van ott, ahol vagy
[ Szerkesztve ]
Üdvözlettel, Tibi
-
babkukta
senior tag
válasz Infinity70 #5082 üzenetére
a hálózatüzemelő automatikuson van?
[ Szerkesztve ]
Üdvözlettel, Tibi
-
babkukta
senior tag
nem akarom az igényeidet kérdőre vonni, mert a Z3 nagyon igényes és elegáns telefon, de nem biztos, h műhelybe való. Vékony, üveg elő és hátlap. Nem tudom milyen munkát végzel, de nem biztos, h ez a munkahelyednek megfelelő telefon. Persze ettől még igényeid lehetnek, csak nem biztos, h ezzel kéne olyan helyre járni, ahol elég nagy esélye van az "odacsapás"nak
Üdvözlettel, Tibi
-
babkukta
senior tag
Ezt láttam én is, gratu a Sonynak!
A Z-n jómagam is meglepődtem, azt hittem az 5.0.2 lesz neki az utolsó. Viszont ha ez a színvonal megmarad (meg remélem a Sony is ), akkor a Z3-am elé szép jövő néz
+ remélem a nálam fellépő gyorsabb merülést is megszünteti majd.Egyébként milyen érdemleges változást hoz az 5.1?
Üdvözlettel, Tibi
-
babkukta
senior tag
Hát, igazából egy iPhone mégis csak iPhone, de szvsz így konkrétan nem lehet rávágni azt, h biztosan jobb a szifon. Vannak előnyös tulajdonságai a Z3hoz képest, meg ugyanez igaz fordítva is. Nekem nagyon fontos volt telefon vásárlásnál az üzemidő, és ezt az igényemet a Z3 elégíti ki maradéktalanul, egy i6 nem tudná (a Plus talán, de az már túl nagy). Szintén a Sony oldalára billentette a mércét az, h sokkal jobban tetszik külsőre.
Eddig is droidom volt, tudom használni, kezelni, nem is nagyon akartam más rendszert használni, talán ez is fontos lehet. Gyorsaságban lehet az i6 jobb, de egyébként a Z3nak sincs semmi baja. Nem most használtam i6ot, talán úgy lehetne összehasonlítani őket, ha mindkettő a kezedben lenne. De nekem ezzel sincs bajom.
A kamera is elég jó a i6on, bár én a Z3ra se panaszkodom. A kiváló automatikus remek képeket készít jó fényviszonyok mellett, nem fedeztem fel benne mosódást a széleken (sokaknál jelen van), élesek a képek. Ez a minőség gyengébb fényviszonyoknál jelentősen romlik, zajosodik, ha nincs elég fény. Az igaz viszont, h ISO-val meg vakuval lehet ezt ellensúlyozni (elég jó vakuja van)
Igazából így hirtelen ennyi jutott eszembe, amit talán érdemes tudni. Talán fontos lehet az ára is.. jelenleg jóval olcsóbban megkapható, mint az i6.
Nem beszélve a vízállóságról, bár én vízállóság ide vagy oda, tuti nem viszem be vízbe... de így legalább nem félek használni esőben sem.[ Szerkesztve ]
Üdvözlettel, Tibi
-
babkukta
senior tag
válasz holozis_HUN #5140 üzenetére
én várnék az 5.1-re a helyedben. De ha utána vissza tudod flashelni az előzőt, akkor mind1
(#5142) Cris99: az szerintem WCR akart lenni, nem WRC
[ Szerkesztve ]
Üdvözlettel, Tibi
-
babkukta
senior tag
mi számít elhanyagolhatónak? Ha az elhanyagolható, h az eddigi 8 óra helyett örülök a 6, 6 és fél óra SOT-nak, akkor igen, elhanyagolható.
Félre ne értsd, nem akarok veled vitázni, de azért elég sok ember visszajelzése alapján a Z3 üzemideje jelentősen csökkent a lollival. Ezt fentebb is olvashatod nem 1, nem 2, nem 3 embernél, tehát gondolom nem csak egyéni problémáról van szó. Oké, a Z2 lollija lehet h jobb, meg valszeg itt se mindenkinél van jelen a gyorsabb merülés, de nem is lehet egyéni problémának felfogni. Más oldalakon meg facebookon is elég sok ember észrevette az üzemidő csökkenését, már pedig ha az ember észreveszi, szerintem az nem elhanyagolható. Az elhanyagolható nálam max egy fél órát jelentene, de ez tényleg max. Hát.. itt nem fél óra vanÜdvözlettel, Tibi
-
babkukta
senior tag
A fényerővel nincs baj. Általában a bal szélétől van egy kicsit fentebb húzva (értsd: a minimumtól egy picit több), + automatikus, de ugyanígy volt beállítva kk-n is. A programok szintén megegyeznek azzal, ami a kk-n volt. Nincs facebookom, nincs messenger, nincs semmilyen háttérben futó hülyeség, csak ami kell. Konkrétan program alig van rajta... Nem tudom h mi ragadhat be. Amit észrevettem, h a play szolgáltatás letiltásával mintha kevesebbet merülne, csak minden program kiírja, h kell, meg nem tudok belépni az áruházba, meg mindig be kell írni az email címet meg stb ha letiltom, így meg elég gáz... na mind1, én is bízok az 5.1ben Szerencsére a gyorsasággal most nincs baj, csak csináljanak vmit az üzemidővel!!
(#5150) Cris99: jaja, a SOT nagyon kevés a kk-hoz képest. Ha pihentetem a telefont, aktiválom a staminát, így igazából nyugalmi állapotban nem merül, de amint megy a mobilnet meg a chrome... mennek lefelé a %ok.
Üdvözlettel, Tibi
-
babkukta
senior tag
válasz animatrix11 #5153 üzenetére
rakd újra megint én innen töltöttem le, talán próbáld meg megint letölteni: [link]
a 23.1.a.1.28-at raktad fel?
(#5155) animatrix11 : jaja, próbáld meg. Maga az ftf működik, 1x én is felraktam, tehát jó. Próbáld meg megint feltenni, pont úgy, ahogy fent le van írva, elvileg sikerülnie kell. Néha becsúszik 1-1 ilyen gebasz
[ Szerkesztve ]
Üdvözlettel, Tibi
-
babkukta
senior tag
válasz animatrix11 #5156 üzenetére
aztaqrva... win7 vagy 8?
Eddig Kitkatod volt? Azzal megy?
Ez így most elég off számomra... nem tudom mi lehet a baj, itt vmi egyedi hiba lehet. Én amit csinálnék jelen helyzetben, de lehet h hülyeség: letölteném megint a szükséges romot. Flashtool uninstall, letölteni megint, felrakni, driverekekkel együtt. Ha win8/8.1 van, a szükséges lépést megcsinálni. PCcompanion ne menjen a háttérben (nekem fent sincs, nem is volt). Majd megint megcsinálnám. Ha ezután se lenne jó a lolli, másik ftf-el próbálkoznékÜdvözlettel, Tibi
-
babkukta
senior tag
válasz agent_k #5190 üzenetére
A probléma ott van, h az üzemidőt nem lehet meghatározni, mint ahogy te is írtad. Mint láthatod, vkinek romlott, vkinek nem. De akkor miért kell mindig azt mondani, h nem csökkent a lollival, miközben köztudomású, h sokaknál igen? Ennek pedig itt van a helye, mert ez még mindig vita tárgya, ugyanis mindenki mást mond. Miért nem lehet akkor beleírni a kiemelte, h az üzemidő változó a lollival? Csak mert qrvára nem olyan, mint kk-val
(#5183) holozis_HUN: én szoktam zenét hallgatni. Nagyon hangos max hangerőn, de nem vmi tiszta. Egy kicsi basszus van benne, de egy M8/M9 sokkal komolyabb, tisztább. A telefon elég szépen remeg, amikor max hangerőn bömböl
dekrer: azt írtad, h a kiemeltben minden benne van. 1 kérdés, ami nem számonkérést jelent. Ha a 23.2.A.1.62es frissítés a legújabb, akkor miért nem azt raktad be, mint legfrissebb verzió?
Üdvözlettel, Tibi
-
babkukta
senior tag
válasz Majko102 #5195 üzenetére
így már okés.
(#5197) A 2. Vesztes: hát figyelj, jó fényviszonyok között én nem nagyon láttam hibát a képeimen. Láttam h sokaknál homályosodik a széle, nekem nem. Megvilágítás kérdése, bár ugye akkor a legtöbb fényképező jó képet csinál. Amit észrevettem, mint hátrány, h pl egy S6hoz képest jóval lassabb fókuszál, meg lassabban csinál képet. Vmint gyengébb fényviszonyoknál eléggé zajosodik. Bár csináltam már vele jó képeket is vakuval + magas ISO-val, de szobában, kint nem sokat ér a vaku.
De valóban, ha az S6hoz meg mondjuk a G4hez képest nézzük, akkor igen, gyengébb, meg az S5 meg G3hoz képest is. És ahogy láttam, ezen a Z3+ se változtatÜdvözlettel, Tibi
-
babkukta
senior tag
válasz A 2. Vesztes #5201 üzenetére
kezd lejönni a hátulja? Hh? Főzöd a telefont, vagy melegíted hajszárítóval? Mondjuk erős igénybevétel esetén ezek nem szükségesek
Hát figyelj, én nem is azért vettem, mert hú de jó fotós képességei vannak. Fényképezni lehet vele, nekem ez elég. Ami nálam fontos volt, az a minőségi anyagok, a kinézet, és az üzemidő. És lám, ez a telefon volt az, ami megfelelt az elvárásaimnakÜdvözlettel, Tibi
-
babkukta
senior tag
válasz A 2. Vesztes #5206 üzenetére
Hát, olyan nagy fotós tudással én se rendelkezem, de lehet vele szép képeket csinálni. Nappal a kiváló automatikus jól lövi be a képeket. Éjszaka már annyira nem, de próbál olyankor is olyan témát választani, amivel látható valami. Kevés fénynél én manuálisan szoktam fotózni, vagy éjszakai jelenet választásával, vagy felveszem az isot, meg vaku. Eddig utobbival sikerült a legjobb képeket lőnöm este
Üdvözlettel, Tibi
-
babkukta
senior tag
Hát, most így hirtelen elgondolkodtam a root-on, de nem teljesen tiszta a dolog. Pc-hez konyítok, de mobilt nem szoktam tuningolni, mókolni. A flashelés már megvolt, szerencsére ott nem volt semmi probléma, jól le volt írva, értettem is, viszont ez a root meg cwm már picit bekavar. Egyrészt, ez mennyire kockázatos nem szakértői kezekben? Mert ha nagy bibi van, meg se próbálom. Most picit lehet hosszú lesz a hsz, bocsi
Tehát a root:
1 - Fejlesztői lehetőség,itt kell az USB hibakeresés pipa, meg a biztonságnál is kell az ismeretlen források pipa. Itt ha jól értem, ez kell a roothoz meg a cwm-hez is, és ahogy látom, ezeket vhogy majd egymásra építve kell alkalmazni.
2- kingroot letöltése. Ezt a gyári alkalmazáskezelővel is fel lehet rakni (file commander) vagy Astro kell?
3- majd ezt ha feltettem, akkor belépek az appba, és ezt az adb-t engedélyezem. Eddig tiszta sor.
4- majd itt jön, ami nem teljesen tiszta. Tehát telepíteni kell a CWM-et, azaz a topik összefoglalónál a Root alatti CWM részt kell végig csinálni. Itt jön, h letöltöm ezt a dualrecoverys vmit, és kicsomagolom a gépen.
5- ez után a telefont bekapcsolt állapotban rádugom a gépre, és futtatom ezt az intall.bat-ot. Namost itt már nekem nem tiszta vmi. Ez az install.bat a pc-n van, és ez automatikusan akkor a telefonra telepít vmit, ha én rákattintok? Vagy ezt fel kell tenni a telefonra, és ezt is fájlkezelővel kell telepíteni?
6- namost itt meg elvesztettem a fonalat. Ha gépről kell futtatni ezt a bat fájlt, akkor elvileg feldob egy ablakot a pc, aminél ki lehet választani ezt a "telepítés SuperSU által rootolt készülékre"? Viszont itt nem értem, h ez a SuperSU még fent sincs a telefonon, csak a kingroot...
7- és akkor most kell majd a telefonon egy ablaknak felugrani. Tehát az előbb pc-n volt egy ablak, most meg telefonon. Jól gondolom? És itt kell vmi root jogot adni. ok
8- telefon újraindítás, nem kell semmi hangerő billentyű meg semmi, csak szimpla reset, és ez a cwm fogad. Most megint újraindítás.
9 - tehát kész a CWM, és akkor most kell folytatni a root-nál leírtakat, igaz? Tehát az összefoglalóban a Root-nál most pipáltuk ki a 4. lépést azzal, h felraktuk a CWM-et.
10- mi az, h flasheljük fel CWM-ből a supersu-t??? Ezt hogy kell? Ez itt teljesen 0, nem értem, mit kellene csinálni. A sima flashelés flashtoolsal megvan, de h ezzel a cwm-el hogyan kell flashelni, fogalmam sincs
11- majd miután ez a cuc fel van rakva, elindítjuk, és kész, a kingroot apk-ja meg törölhető, meg maga a progi is.Mennyi dolog van ebben, ami rossz? Kicsit szájbarágósan kérdeztem valószínűleg, de nem akarok semmi elrontani, és amég nem tudom fixre, mi történik, meg mit kell csinálni, nem akarom elkezdeni.
Köszönöm szépen a segítséget!
Üdvözlettel, Tibi
-
babkukta
senior tag
válasz holozis_HUN #5466 üzenetére
hát, nekem azért nem alsó kategóriás fényképeket csinál Jó fényviszonyokban szerintem simán toppos, nagyon jó a vonalélessége, ha világos van. Neked lehet egyedi hibád volt. Persze éjszaka más a helyzet.. ott tényleg gyengélkedik. Meg az előlapi kamera se vmi nagy eresztés, bár azzal is lehet jó fényviszonyoknál jó képet csinálni
Üdvözlettel, Tibi
-
babkukta
senior tag
válasz holozis_HUN #5544 üzenetére
mit állítottál át? Érdekelnek az ilyen dolgok, h hogyan lehet jobb képeket lőni Nekem az automatikus se rossz, de ugye ott "csak" 8 mp a max, 20nál már állítgatni kell
Üdvözlettel, Tibi
-
babkukta
senior tag
Sziasztok!
Van már vmi hír az 5.1ről? Mert szívesen kipróbálnám. Jelenleg 4.4en vagyok, az eddigi lolli nem nagyon jött be az üzemidő miatt, viszont a felülete jobban tetszettÜdvözlettel, Tibi
-
babkukta
senior tag
"biztos lehetsz benne, hogy ugyanaddig. Hardveresen ugyanaz a 2 telefon." - hát, szerintem meg nem
A Z3 tovább lesz támogatva. A hardver mind1 h majdnem ugyanolyan, a Sony biztos lehetsz benne, h a megjelenés ideje alapján fogja frissíteni a telefonjait. Ahogy így látom a Z-ből, ami megkapja az 5.1et 2 és fél évesen, de az M-ről nem volt szó, h 2 és fél évig támogatja a felsőkategóriát (ha a Z is megkapja az M-et, tényleg hatalmas RESPECT). Erre a hardverese dologra jó példa az M-L páros, ahol a hardver szinte ugyanaz, csak van 3-4 hónap csúszás az M javára, az L 4.2-ön maradt, még az M megkapta a 4.3at. Itt se lesz másképp. Fél év az fél év, a felár az felár érte, tehát tovább KELL h támogassák a Z3at. De persze majd elválik idővel, h kit igazol az elmélete. Mindenesetre érdekes lenne, ha egyszerre szűnne meg a Z2 és Z3 támogatásaÜdvözlettel, Tibi
-
babkukta
senior tag
szerintem meg te gondolod rosszul, de persze vitát nem fogok ezzel kapcsolatban nyitni. Ennyi erővel a Z1nek is hasonló tudása van a Z2höz képest, az az 1 giga ram nem hiszem, h eget rengető. És ha megnézed, ugyanannyi különbség van soc-ban a Z1-Z2 között, mint a Z2-Z3 között. Tehát jó hogy nem már azt állítod, h a Z1, Z2, Z3-nak egyszerre szűnik meg a támogatása. Elhiszem h mivel Z2őd van, örülnél neki, ha ugyanaddig lenne támogatása mint a Z3nak, de nem lesz. Persze majd akkor tudom a fejedhez vágni h "Megmondtam", ha majd így lesz
Én biztos vagyok benne, h a Z3 1el több frissítést fog kapni. És tudom h az M-L nem ugyanaz a kategória, mégis az én állításomat támasztja alá, miszerint ugyanolyan hardver tekintetében is a később kiadott kap 1el több updatét.
Az a fél év pedig fél év itt is, és ott is. Nem mind1 h vmi megkapja mondjuk az M-et, vagy 5.1-en marad (bár ez a Z2őt MÉG nem fenyegeti)Üdvözlettel, Tibi
-
babkukta
senior tag
Ugyanaz jellemző rá, mint a z2re. Igazából nem nagyon fogsz sebességbeli különbséget észlelni. Ugyanannyira vízálló ez is, mint a többi. Ha jól van összerakva, és nem szivárog a víz be, oké minden. Ellenkező esetben gáz van.
Nekem a z3 jobban tetszik, de ez szubjektív. Igazából nem nagyon fogsz felhasználói szinten plusz élményt kapni a z2höz képestÜdvözlettel, Tibi
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Formula-1
- Bestbuy játékok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...