Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Bestbuy játékok
- Automobilista 2
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- PlayStation 5 Pro teszt
-
GAMEPOD.hu
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
válasz babkukta #228 üzenetére
A note sorozat minden évben kiemelkedik a mezőnyből. Ha nem zavar a mérete akkor sok olyan funckiót tud, amit a többi telefon nem. Szóval már hoztam egy ellenpéldát. De legyen még 1 a kedvedért. LG G3: lézeres auto fókusz. HTC One M8 Speciális kamera és majdnem teljesen fémház.
Akkor mégiscsak vannak kiemelkedő modellek, ami a Z3 -ról nem mondható el.
Az, hogy egy kissé felhúzott proci van benne, valamint új házat kapott nem egyenlő egy új modellel. Ezt még az iPhone-nál is S-el jelölik, csak ott talán több módosítás van.Komplexebb weboldalak a 1,5 éves G2-n nem akadnak, úgyhogy megint nem tudom miről beszélünk. Sőt a szoftverben is csak akkor van, ha nem gyalulom le a rendszerfrissítés előtt / után.
Fogadd el azt a tényt, hogy gáz, hogy fél év alatt nem sikerült érdemi fejlődést elérni. Ráadásul a meglévő ordító hibát sem javították ki. Ez kb. olyan, mintha az iPhone 6P utódját (már ha lesz) ugyan így görbülő vázzal adnák ki.
B-tag: H3lios#2825
-
Astery
senior tag
válasz babkukta #4900 üzenetére
Ez szigorúan csak az én véleményem: Elvileg megadhatná a plusz garanciát ... de hol érvényesíted? A hivatalos helyről vett telefon többek között azért drágább, mert az eladó szerződött a hivatalos Sony szervizzel (vmilyen jól látható összegért cserében) garanciás javítás ügyében. A sufni gsm nem szerződött, ergo olcsóbban adhatja a telefont, viszont ő vállalja a garis javítást.
-
bubuka80
tag
válasz babkukta #4938 üzenetére
Nekem ez tényleg mumus téma, de aktív (hogy mennyire aktív, arról csak elképzelésem van) rendőrségi ügyem van. Bocs, ha valakit nagyon elrettentettem.
Ha már probléma van, akkor 2 lehetőséged van, vagy rendőrségre mész és feljelentést teszel (ha le nem ráznak) vagy a polgári peres utat választod, amibe pénzt, energiát és nagyon sok időt kell fektetned.
Szóval jobb ezt megelőzni -
darvinya
titán
válasz babkukta #4950 üzenetére
Mint két ember vitája és bíró dönt.
Azaz, felperesként írsz ügyeljáráshoz „probléma” iratot(illetékkel, stb. ).
Ezt az iratot értelmezik és kitüzik az első tárgyalást/inkább felek meghallgatás.(ez kb. kitudja mikor lesz)
Egyszer te állítod, másszor ő állítja.(akár 15 év is lehet)
Jön a határozat, nyertél.
Hurrá mehetsz WC-re kitörölni, mert ez csak arról szól, hogy megnyerted.
Ha nem akar fizetni, akkor újabb eljárás után tudsz érvényt szerző határozatot megszerezni.
Ekkora megöszülsz és vagy 100x-t kifizetted a készülék árának.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
bubuka80
tag
válasz babkukta #4950 üzenetére
Valójában nyilván számít, hogy van adásvételid, de mint írtam az idő, energia, pénz (polgári peres út). Beszéltem ügyvéddel is, utána indítottam a rendőrségen az ügyet. Ők csak akkor foglalkoznak ilyen üggyel, ha megáll a csalás vétsége (értsd: szánt szándékkal átvert, tudta, hogy tiltva lesz a telefon, vagy sorozatosan követte el). Ez is hosszú procedúra. Polgári peres útra is vihettem volna az ügyet, de ott ki kellett volna fizetnem első körben a vételár x %-át (talán 5%-át), majd, ha tárgylásra kerül a sor, akkor nekem kellett volna utaznom a tárgyalás(ok)ra, szembesítésre, mert az eladó lakhelyén tárgyalják az ügyet. Ja és min. 1 évet mondtak, hogy ítélet születik. És még itt is veszhet a pénzed, ha nincsen munkahelye vagy ingósága, akkor pont semmiből nem lehet behajtani a pénzed. Ezek a lehetőségek, gondolom érzed, hogy ezt jobb megelőzni. Hacsak nem ijed meg már az elején és adja vissza a pénzed, akkor erre kb. 1 évig nem fog sor kerülni.
Ja, és ne gondoljátok, hogy itt az oldalon több éve regisztrált magas rangú eladó nem vág át titeket
Ui: a családban van ügyvéd, én mégis a rendőrségen indítottam, pedig nyilván ingyen lett volna a képviseletem.[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
válasz babkukta #5055 üzenetére
Na én ezt csináltam. Ki is írja, hogy meddig van gari, meg minden.
Csakhogy én gsm boltból vettem a telefont.
A múltkor ez volt a kérdésem, csak nem válaszolt senki:
Akkor ha most a Sony oldalán regisztrálva van a telefon IMEI alapján, akkor elvihetem Sony márkaszervízbe is, papír nélkül, dacára annak, hogy gsm boltból van?If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
animatrix11
őstag
válasz babkukta #5157 üzenetére
Win7 64 bit, semmi nincs még rajta csak a Xperia flash tool by adroxyde-el próbáltam igazából annyi volt hogy a lírásban hogy kéne rootolni: [link]
és hogyan kell használni: [link] nem a Xperia Z and SO-02E... -t telepítettem hanem a z3at
ez lehet baj?Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz babkukta #5199 üzenetére
Hát figyeltem. Úgy tűnik naggyáboll egyetértünk. Miután elolvastalak lőttem párat, és tényleg mosódik a széle!!! Fúúúújjjjj!!! Ezt eddig nem is láttam! Egyre jobban nemszeretem ezt a fotoaparatot.
Meg a hátulja is kezd lejönni a banánefektus miatt.Vuff.
Samsung S23 Ultra + iPad Pro
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz babkukta #5202 üzenetére
Korábban kivetődött úgy 3 méteres magasságból a zsebemből és eldeformálódott. Innen a banánforma. Tettek ugyan a hátuljára üveglapot, de persze az alakváltás miatt az feszült ,és a napokban elengedte a sarkánál a ragasztó.
Én sem a fotózás miatt vettem, csak egy kicsit csalódás. De lehet hogy igaza van Pokolbéli Fórumtársunknak, és csak én nem tudom használni. Bár az fura, hogy a feleségem S5-ét tudom, ami enyhén jobb. Sajna.
De hogy a hozzászólásommal ne haragítsam magamra a fórumunk új főnökét kicsee-t, még ezt hozzátenném: root és flashtool!! (Vagymik)
Szépnapot!
Vuff
Samsung S23 Ultra + iPad Pro
-
-
rsf
senior tag
válasz babkukta #5892 üzenetére
Csak nehogy beigazolódjon a félelmem....
[link]
Firmware build number 23.4.A.0.546 has so far been certified for the Xperia Z2 (D6502, D6503), Xperia Z2 Tablet (SGP521), Xperia Z3 (D6653), Xperia Z3 Dual (D6633), Xperia Z3 Compact (D5803, D5833) and Xperia Z3 Tablet Compact (SGP621, SGP641).
Amíg a Z3-nál csak a D6653-as szerepel.
Addig a Z3C-nél mindkét HW revízió szerepel.
Írtam már ezt anno, de senki nem reagált rá....
Üdv.[ Szerkesztve ]
“Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.“
-
SkyS1gn
félisten
válasz babkukta #5931 üzenetére
Ja nekem is, de nem jöttem rá hónapok alatt se, nem volt "consistent" amit nyújtott, néha szép egyenes volt a grafikon készenlétben, néha meg fejest ugrott lefele... Meg az hogy maga light használat közben jobban merült mint KK-en.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- Mesterséges intelligencia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Amatőr csillagászat
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Iqos cigaretta
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest