Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
...ezt már 2011-ben és 2012-ben eljátszottuk.
Akkor az Xperia arc és arc S, majd az S és SL esetében.
Ott akkor az volt a "baj, hogy miért S lett az arc S, és miért L utótag az SL...Látod, soha-soha nem lehet olyat tenni, ami mindenkinek tetszene.
Tavaly Z > Z1.
Idén ugyanígy ráncfelvarrás, Z2 > Z3.Felesleges ezen ennyit rugózni. Főleg, hogy anno az arc, arc S esetében csak procijel emelés, és új szín megjelenése volt az eltérés (S, SL esetében is hasonlóan)
Negyedik éve ez a tendencia, és minden évben eljátsszátok ugyan ezt.
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
balazs0102
senior tag
Htc kamerája nekem pl. Nem tetszik. Az ultrapixel vagy milyen fantázianév egy ugyanolyan parasztvakítás mint a lézeres autofókusz...az utóbbit volt alkalmam kipróbálni is. Mikor a g3-mam volt lefogtam kézzel a lézeres mérőt és lám ugyanúgy tudott fókuszálni...lézerrel is egy hangyafaszányit fókuszált gyorsabban mint a Galaxy s3-mam. Egyébként én sem bánom hogy kijött a z3. A Z2-met eszembe sem jutna eladni, al lg g3-3mat meg már egy hét után eladtam volna legszivesebben, aztán csak kibírtam vele másfél hónapot. A weblap akadásokra meg kíváncsi lennék..mondjuk egy s5-el összehasonlítva...Nekem a Z2 meg se röccen, bárkinek bármikor oda merném adni hogy igen nézze meg így kell futnia az androidnak egy ilyen értékű telefonon.
-
Sylar_
tag
A HTC One M8 kamerája max. abban speciális, hogy 2014-ben kiadnak egy mobilt amiben 4M a hátoldali kamera, még viccnek is rossz...
A G3 kamerája meg ugyanúgy elvérzik gyenge fényviszonyok esetén, mint bármelyik filléres mobilé, onnantól sokat ér a lézeres autófókusz.A Z3-ról nem mondható el, hogy kiemelkedő? Akkor itt egy pár dolog amiben élen jár:
- vízálló, prémium (fém+üveg) készülékház (az S5 vízálló, de full műanyag, az M8 meg fém, de nem vízálló)
- 7 mm-es vastagság (csak az iPhone 6 vékonyabb nála, remélhetőleg a Z3 nem lesz görbülős)
- 1/2.3'' kamera szenzorméret
- ISO 12800 érzékenység
- PS4 Remote Play
- legjobb akku élettartam (ezt már tesztelték is, valaki linkelte feljebb)Én egyedül az infra portot hiányolom belőle, azon kívül nagyon jól összerakott teló ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest