Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz bubuka80 #3434 üzenetére
Üdv az ólban, úgyis kevés a hölgy minálunk!
A régi, vagy az új Star Wars triológiát olvastad?
Sok örömöd lesz a telóban, nagyon megbízható, az aksiideje meg jobb, mint a többi csúcsgépé! Úgy láccik ez neked jól fog jönni az olvasáshoz!
Vuff!
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 Ultra + iPad Pro
-
holozis_HUN
veterán
válasz bubuka80 #3436 üzenetére
Ez igen Gondolom nem nagyon futott sok dolog a háttérben jah és telefonon olvastál? Először írtad, hogy könyvet Ha telefonon olvastál, teljesen jó, mert a kijelző eszik a legtöbbet ügyebár
Nem tudok sokat a kamerákról, annyit csak, hogy az f1/1 a legjobb és nem minden a megapixeltől függ
Állandóan emlegetik övék a legjobb kamera hát nem tudom...
[ Szerkesztve ]
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
SkyS1gn
félisten
válasz bubuka80 #4420 üzenetére
Ezt is mondják sokan. Azt fogom majd hogy restore aztán wipe fel, aztán restore megint.
(#4422) dekrer Z3-ad van? Z2-n lehet más. Greenify meg root-al fut neked úgy elhiszem használ valamit. Root nélkül nekem az is ette, meg manuálisan keserves fagasztgatni, vagy nemtudom, a saját farkamat kergetem, már mindent blokkoltam meg letiltottam alkalmazásoknál amit csak találtam
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
TTommi
aktív tag
válasz bubuka80 #4747 üzenetére
Szia! Ahogy egy páran tapasztaltuk, a lolli alatt rengeteg olyan alkalmazás fut, ami rendkívüli módon eszi az energiát.Ezeket az alkalmazások menüben a letöltött, illetve a futó alkalmazások között tudod megtalálni és javaslom, hogy a szoftver frissítés appot is inaktiváld, máskülönben ezeket a letiltott appokat a rendszer, ha frissítést érzékel, reaktiválja. Elvileg ezzel visszajön a jó üzemidő, de nagyon macerás, erre lenne jó pl, ha egy rootolt ROM-od lenne. Nekem a gyári ROM van fenn a gyári kernellel stb (még), mivel még nem álltam neki, hogy végigvigyem a rootot. Két napos üzemidő így is simán megvan az én felhasználói szokásaimmal, ami azt jelenti, hogy én naponta legalább 6 órát telefonálok 3G+ on vagy 4G mellett (12-15 óra a két napra) és folyamatos szinkronizálás van a gmaillel. WiFi -t nem nagyon használom, mert egy rakat adatforgalmi keretem van az előfizetésembe építve, de kb 1 órát netezem elszórtan naponta. (skype mindig inaktív, viber FB, Twitter klienseket hírből sem ismeri a telefonom) A kijelző időm így a két napra 4, 5 óra szokott lenni. Ja és a zenelejátszó PAMP kb 4 órát megy/nap.
PS: Egyszer szívesen venném, ha valaki leírná, hogy milyen használat mellett jö ki neki 7 óra kijelző idő a két töltés közöttSXZ2 és SXZ5c
-
Dimond G
senior tag
válasz bubuka80 #4754 üzenetére
Amikor felraktam, vagy felrakok egy romot, legyen az rootolt, vagy nem rootolt, rögtön azzal kezdem, hogy eltávolítom az olyan app-kat amik nem kellenek, majd az "összes"-ben letiltom a gyári cuccokat, amik megint feleslegesek. Így a play áruház se dobja fel frissítésre.
A közösségi hálózatokra a greenify-t használom (persze ehhez kell root).
Xposed van, így a memória a szivárgás megoldott! -
TTommi
aktív tag
válasz bubuka80 #4759 üzenetére
Szia! A szoftwer frissítést az alkalmazások/futó alkalmazások pont alatt találod. Kicsit sokat kell görgetni, de megéri Ha megvan, tiltsd le. Ha olyan update jön, amit mégis szeretnél telepíteni, újra aktiválhatod. Így biztosan nem fog frissíteni semmilyen Play appot.
SXZ2 és SXZ5c
-
Atesz 666
aktív tag
válasz bubuka80 #4767 üzenetére
Üdv.
-Nem, a sima.
-Nekem megérte rá áldozni.
-Nem akartam ablakosat venni,mert az nem ad 100%-kos védelmet a kijelzőnek,cserébe ez is 10 ezer forint volt.[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
kovi831
aktív tag
válasz bubuka80 #4772 üzenetére
Félig van csak szinkronizálva, az facebook fiókkal történt. De a régi nokiámal átmentettem a neveket és nem látja, a berry viszont igen. A bb micro simes adapterrel raktam át. Tehát új kártya, csak bbz10-hez adapter kell. Nem tudom mi lehet a gond. Egerbe vettem a plázába, igaz ott a boltba volt egy fekete is. Kipróbáltatom, vagy esetleg belerakom anyumét ha annak megfelelő a mérete.
-
-Maci-
addikt
válasz bubuka80 #4799 üzenetére
Biztos bekapcsolva maradt a mobil net. Figyeld meg, hogy mikor kikapcsolod a WIFI-t, a térerő ikon mellett megjelenik e a mobil net valamelyik ikonja. Ha igen, akkor be van kapcsolva.
Egyébként én éjszakár a Stamina módot használom. Tilt mindent. wifit, mobilnetet, szinkronizációt... Energiát spórol és megvan 1 gombnyomásból. Szerintem praktikusabb.If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-
tal-garius
aktív tag
válasz bubuka80 #4862 üzenetére
Gyári USB. Olyan mintha a teló többet fogyasztana mint amennyit tud tölteni. Közben kipróbáltam gyári kábelével is, ami kár hogy fél méteres csak de az most mindegy, azzal se működik. Bizonyos töltés után töltés hang ismétlődik és villog a LED (van töltés-nincs töltés) Ez árthat a telónak, ha éjszaka úgy marad?
-
TTommi
aktív tag
válasz bubuka80 #4926 üzenetére
Ez nagyon gáz, ha tényleg így van, jóllehet teljesen értelmetlennek tartom, mivel a telefon ki lett fizetve, az előfizu nemfizetése pedig olyan szankciókat von maga után, ami bőven kárpótolja a társaságot a "veszteségeiért". Úgy is mondhatnám, hogy a trémobile sajnos nem cáfolt rá ebben az esetben sem a gúnynevére.
SXZ2 és SXZ5c
-
darvinya
titán
válasz bubuka80 #4952 üzenetére
Megértem, mert hatósági eljárás érvényszerző és közvetlen behajtás végezhető. Míg Pp csak „igazat adó”.
Munkabérből/ingóságból is csak akkor vonható, ha nem fizet és volt erről külön határozat ami alapján indulhat a behatjó eljárás.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
muhaha01
tag
válasz bubuka80 #4991 üzenetére
ugyanez nekem is, ha manuálisan élesztem fel a telót. viszont azt akarom elérni, hogy a bejövő értesítéseknél is villanjon fel a kijelző, mert most csak hang és rezgés van, meg a led világít, de a kijelző nem kapcsol be és nem látom ezt amit linkeltél.
remélem érthetően fogalmazok.
[ Szerkesztve ]
-
muhaha01
tag
válasz bubuka80 #4993 üzenetére
ja, látom már:
nekem a pause mellett van egy rewind gomb is.
nemtom miért nincs neked, kéne lennie.
nekem friss gyári lollipop van, 2 napja használom nulláról."A te problémádat nem igazán értem, nem villan fel a kijelző, neked kell feléleszteni és akkor látod."
de én azt szeretném, ha bejövő cuccoknál magától villanjon fel és nekem csak rá kelljen bökni a részletekért, korábbi androidos telón vagy akár iphone-on már hozzászoktam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Automobilista 2
- Mini PC
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Windows 11
- Horgász topik
- Ukrajnai háború
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...