Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dimond G
senior tag
válasz muhaha01 #4762 üzenetére
Érdemes-e? Nos, én úgy vagyok vele, hogy ez egy nagyon jó telefon. Ezért érdemes rá költeni, hogy megvédjem!
Költöttem is rá....vékony, átlátszó tokban van és elől üvegfólia védi! Szerintem egy ilyen kaliberű és iylen drága telefon védelmére igen is kell költeni!Persze ami tetszik és ész szerűen!
-
bubuka80
tag
válasz muhaha01 #4762 üzenetére
Én is a tok+üvegfóliás megoldást választottam, így nagyjából biztonságban érzem. Ez nem egy olcsó telefon, te tudod, hogy kockáztatsz és gyönyörködsz, vagy inkább a biztonságra törekszel. Sokan itt a Nillkin fóliáját javasolják, de én egy noname 800 Ft-ost vettem rá, remélem ha szükség lesz rá megóvja a telefont. Az üvegfólia nem vesz el szvsz a szépségéből semennyit.
-
P3.t3r
csendes tag
-
-
-
SkyS1gn
félisten
válasz muhaha01 #4964 üzenetére
Szerintem nem elég, én eléggé vigyázok mindenemre, de volt 1 apró karc így is. Tokot sosem raknék ré, gagyin néz ki, üveget is csak hátlapra mert elejével előre sosem rakom le!
Nillkin vagy hasonló, ilyen pár100FT-osat ne mert volt hogy ilyen műanyagost fogtam ki, az könnyen karcolódott meg tört is.
(#4966) R2Bazsi15
Sürített levegővel ajánlatos havonta vagy sűrűbben tisztítani a fedők alatt a portokat, meg a gumiperem széleit is, nedves ruhával, én kicsit ujjbeggyel is végsimítom hogy ne legyen olyan "száraz".
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest