Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
holozis_HUN
veterán
Jó, de az S5-ön van optikai képstabilizáló is. A Z3-on pedig nincs. Nem tudom milyen a valóságos kép, de ez nagyon beállítás függő. Az S2-esemen be tudom állítani, hogy nagyon túlszaturált legyen, és be tudom állítani hogy nagyon fakó legyen.. Lehet csak rosz beállítások voltak, biztos a Z3-at is be lehet állítani túlszaturáltra
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
ZolkoW
őstag
Kicsit elkeserít, hogy pont mindig a Sony marad le csúnyán a kamerájával
Addig nem katasztrófa, ameddig ez is elfogadható minőséget produkál, de azért kicsit fáj, hogy jó ideje nézegetem a Z3C-t, meg egy ideje szóba jött a nagytesó is, és annyira azért nem remekel egyik sem, ahogy látom, bár azért rossznak sem mondanám. Videó nálam harmadlagos, az S5-ös összehasonlításban nekem mindegyik elég gyengének tűnt, akárhova állítottam a felbontást nálam volt a hiba?
A fotó jobban érdekel, és együtt is tudnék élni vele, ha nem a mobilvilág legjobb kamerája lakik benne, de elég kompromisszumosnak érzem a dolgot, félek, hogy megbánnám.
(mellesleg nem tudok másik gépet, ami ennyire jól néz ki, ÉS van kameragombja, ÉS vízálló, meg hardverben is erős...)Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
P3.t3r
csendes tag
A gyártók nem igen nyúlnak bele olyan szinten a rendszerbe mérhetetlen sok idő és pénz lenne. Úgy már nem érné meg nekik az amúgy majdnem ingyenes rendszer. Ráadásul ha a Google emberei sem tudták még ki javítani akkor más sem nagyon fogja tudni egyhamar. De mind írtam ennyire nem nyúlnak bele. Inkább csak dizájnolják és egy két apróságot tesznek bele a keret adta lehetőségeken belül.
-
A 2. Vesztes
senior tag
-
lugosi
MODERÁTOR
Ez igaz. Vannak helyzetek, amikor a magas iso-t nem lehet mással pótolni. Bár annál a konkrét felvételnél, ami a virágról készült, lehet, hogy egy hosszú záridős felvétel jobb lett volna. De valóban csak lehet, mivel a hosszú záridő (hosszú jelen esetben = több mint 1 másodperces expó kellhetett volna oda) szintén zajosodást okoz.
-
Atesz 666
aktív tag
"-Próbáld meg 40 és 80% között tartani az akksit (tölts rá nyugodtan)"
-Oké,de akkor 2-3 naponta tölthetem a telefont.
-Én 100%-ról 5-8% ig szoktam le engedni az akku szintet, ez a Z3-asom esetében 5-6 nap átlagos használat mellett.
"-Próbáld a lehető leglassabban feltölteni (pontosan ezért kikapcsolva szerintem nem jó tölteni)"
-A Z3-asom esetében ez még kivitelezhető is mert azt mindig csak dokkolóban töltöm,az meg ha jól tudom lassabban tölti a telefont?
"-Mindig a saját töltőjével töltsd, vagy egyszer-kétszer a számítógép 500mAh -ás USB csatlakozójáról (extra lassú töltés )"
-Sosem használnék más töltőt hozzá,én csak az eredeti a készülékhez adott töltőt használok.
-A számítógép esetemben laptop USB portját még sosem használtam töltésre.[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
babkukta
senior tag
nem vártam csodát egy telefontól, de messze nem azt a minőséget hozta, amit pl a tesztekben lehet látni... még megközelítőleg sem! Egyedül a méretéből látszik az, h FHD, egyébként minőségre még a HD-t se biztos, h megmondod. Semmit nem állítottam az ISO-n. Mint mondtam, egyébként volt fény, tehát nem egy sötét, félhomályos szobában filmeztem. Pont ezért volt érdekes számomra, mitől ilyen rossz. De persze nem kint voltam délután 1-2 óra körüli napos időben.
(#4739) Melanoma: a gyári rendszerrel csináltam egy factory resetet (nem tudom, számít e), flashtoolsal ment rá a 4.4.4. Aztán kíváncsiságból kipróbáltam a mostani legfrissebb verziót, hátha jó lesz, szintén gyári visszaállítás + flashtools. Nem tudom, ez tiszta telepítésnek számít? Vagy a mostani rendszert még pcc-vel reinstallozzam?
Egy kis plusz, amit nem írtam le. Többször előfordult, h a főképernyőn amikor lapozni akartam, maga a képernyő nem ment odébb, csak a háttér mozgott. Ez mi???
[ Szerkesztve ]
Üdvözlettel, Tibi
-
holozis_HUN
veterán
-
TTommi
aktív tag
Csak nem bírja szuflával. Ezért nehéz választani, mert van kb 3-4 modell, de mindegyikben van valami kompromisszum. Nekem pl a kamera nem annyira fontos, persze jó lenne, ha jobb lenne, de sebaj. Az üzemidő, a rendszer stabilitás, és a zenehallgatás miatt viszont összességében a Sony lett nálam a befutó. Plusz előtte is Sony telefonjaim voltak (sikerült a bénára sikerült darabokat pont kihagynom), úgyhogy ez nyomott egy picit a latba. Akinek viszont a kamera egy sarkallatos pont, annak én mondom, hogy ne a Sony-t favorizálja, jóllehet a Sony Z2 vel is lehet nagyon jó képeket készíteni, de sokkal körülményesebben, mint bármelyik más telefonnal. Mondjuk ez a megállapításom az éjszakai fotókra nem él, azoknál szerintem elvérzik mindegyik Sony a konkurenciához képest.
SXZ2 és SXZ5c
-
SkyS1gn
félisten
Igazából semmit se változtattak, de a gombok sávja alul legalább undorító. A kamera szoftverrel csináljank valamit, a menü meg az egész felépítése és
működése borzalom, idejét múlt stb. G4-ről vegyenek példát!(#6120) dekrer
Rohadjatok megAmúgy most lehet alakult valamit a dolog. Ha nem használom most szép egyenes az EKG , viszont időkép nincs fennt és wear sincs párosítva.
1óra 47perc SOT 68%nál vagyok, ebből volt több mint 1 óra zene átvitel bt hangszóróra edzés alatt.
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
SkyS1gn
félisten
A kameráé? Arról beszéltem.
Most hogy frissen ujraraktam, ha nem használtam nem merült, tök örültem, erre mostmeg éjszaka esett majdnem 10%-ot, HOGY AZ ISTENBE? Bezzeg nappal ha nem nyúlok hozzá kussol.
Így is jobb, de lehet jobb lesz 1-2 töltés mulva. 4:15nél járok 17% maradt. Jobb mint volt.
Amúgy alapból is fogyatékosan van megoldva a grafikon az akkuhasználatnál. KK-on ha nem merült szép egyenes volt, és ha ugrott le 1 %-ot akkor megtörte volt az egyenes aztán lefele egy kis ugrás. Itt meg fogja és elferdíti a szép egyenest, hogy úgy nézzen ki mintha folyamatson merült volna. Szép egyenes van, merül 1%-ot és azt a szakaszt ahol semmit se merült azt elgörbíti...
Aki ezt kitalálta szúrná magát tökön!Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs