Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
P3.t3r
csendes tag
-
SkyS1gn
félisten
Ez a hír kacsa... ettől függetlenül lehetséges...
De XDA-n írja srác hogy a legfrisebb build elég faint:
"I thnik that update should be ready really soon, today i installed new test version again and for now its working perfect, at previous version i had problems with proximity switch... "
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
holozis_HUN
veterán
Engem a fogás, meg a méret nem érdekel, nagy lapát kezeim vannak majdnem átérem a Note 4-et
Csak annyi érdekel, hogy melyik a gyorsabb, meg hogy melyiknek erősebb a vízállósága, na meg persze mint említettem 3 év múlva kb. melyik lesz gyorsabb (tudom, nem lehet megjósolni, de amelyik most gyorsabb elvileg akkor is az lesz). Mindkettő tetszik kinézetre. Méretre biztos jó. A gyorsaság a lényeg. A felület is mindegy meg tudom hamar szokni. Csak hogy melyik a gyorsabb stabilabb ez érdekel
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
máté95
csendes tag
Hát flashtoolal csináltam. Múltkor még azt mondták hogy a change, data nem muszáj kipipallni mert akkor mmegmarad minden. Így aztán így tettem. De szépen felment nem írt ki semmi hibára utaló jelet. Elméletileg az aksinak semmi baja mert azt mondták ha kikapcsolom és újra be és nem csökken a % drasztikusan akkor az aksinak semmi baja....Vagy ez nem igaz? Létezik hogy a 4g meg a képernyő ennyit eszik?!
-
Deck
titán
Na akkor a gyengébbek kedvéért mint te..
Amit írsz hülyeség. Ugyanaz a gyári amit kapni fog mivel ezt kapja meg most mindenki. A régiós . Ftf romok közül mind ugyanaz csak az előre telepített szponzorált appok között van eltérés amit pluszban beleraknak, pl a t-s tele van t-s appokkal meg lecserélik a csengőhangot a sajátjukra. A rom minden esetben ugyanazok a gyári fájlokat tartalmazza csak hozzáadnak felesleges appokat. Tehát ugyanazt fogja kapni ha felrakja ezt a független romot mint később. Ha változik a verzió szám akkor majd kap frissítést. Vannak specifikus régió frissítések is amik csak az adott régióra vonatkoznak pl t-s. Részemről lezártam van jobb dolgomis mint egy noobot oktatni.
PS5
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest