Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
válasz princesama2 #1843 üzenetére
az Adblock Plus az működik root nélkül ha jól tudom, épp ma szedtem le, majd reportolok
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
válasz Roberto76 #1896 üzenetére
nem nekem szólt, de hivatalos infót a frissítésekről itt találsz. Ami nem mindig a legújabb infót takarja, de támpontnak elmegy.
A legmegbízhatóbb nem hivatalosat pedig erre keresd. A DUALokat ha nem is olyan ütemben frissíti a Sony mint az egy simeseket, azért jönnek rá frissítések.
A legutolsó a 23.0.F.1.82 ROM a Z3 DUAL-ra, ami novemberben jelent meg.
-
Wajk
addikt
-
Wajk
addikt
engem is zavart ez a feloldás után egy mp-re felvillanó fekete háttér. De rábukkantam miért is van ez. Éppen a futó programokat nézegettem és ki be kapcsoltam a kijelzőt amikor észrevettem, hogy 1 mp-re elindult egy élő háttérkép process, pedig nekem sima háttér van beállítva.
Szóval a rendszerbe van beállítva, hogy feloldás után csináljon egy animációt, mert szerintük ez jól néz ki vagy nem tudom miért
De ahogy olvasom azzal lehet ez kiiktatható ha valami 3rd progival pl QuickPic állítod be a hátteret(?)iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
nem egészen...
23.0.A.2.105 to 23.0.1.A.5.77
– Enhanced audio volume in notifications and ringtones
– New Xperia™ camera app: Portrait retouch
– Improved Exchange ActiveSync performance
– Fine-tuned audio for speakerphone
– Stability and performance improvementsiPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
ha jól tudom pont eddig volt az, hogy hiába távolítottad el a keresősávot, nem tudtál pakolni a helyére...
A jelenlegi helyzet a következő:
(Én NOVA-t használok, de most beröffentettem a gyárit, hogy csekkoljam)1. alapállapot
2. kikapcsolt keresősávval
3. a gyári launcher szerkesztő módjában kapcsolhatod ki
4. maradok a NOVA-náliPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
válasz Imike20 #2338 üzenetére
innen használom a 2.0-s verziót az még nem cserél sok mindent csak pont annyit ami az én ízlésemnek megfelel... (nem tetszenek az utána következő fehér Launcher módosítások...)
-
Wajk
addikt
éppen a Szókirakó 2 teszt topikjában akadtam ki erre....
-
Wajk
addikt
nem tudom az miért lenne jobb, hogy kiadnak egy olyan verziót ami nem jobb mint a jelenlegi 4.4. A LP a hírek szerint több sebből vérzik amellett, hogy egy kíválónak ígérkező verzió. (Sok az újdonság ami magával hozza a hibákat is.)
Én személy szerint inkább örülnék, ha 5.1-el kapná meg a Z3 család a LP-t és csak márciusban, mint hogy még februárban de 5.0.1-el...
-
Wajk
addikt
válasz garami87 #2904 üzenetére
gyárilag csak multimédiánál aktív mind a két hangszóró, de már született egy MOD ami aktívvá teszi mind a két hangszórót kihangosított híváskor
-
Wajk
addikt
válasz Melafoto #2947 üzenetére
ez a pesszimista hozzáállás, ha van egy jó KK-nk azért van esély, hogy lesz egy jó LP is... A Google még erősen foltozza az LP-ot, inkább azért érdemes szorítani, hogy a Sony követi majd a Google-os frissítéseket is, pl 5.1
A legújabb információk szerint Március közepén várható az LP...
update: Jött még ki pár kép, ahogy várható volt, ha egyszer elkezd szivárogni valami...
[ Szerkesztve ]
-
Wajk
addikt
válasz holozis_HUN #2999 üzenetére
a legegyszerűbb ha mind2t megtapperolod, úgy már könnyű lesz a döntés
Helyetted nem tudja megmondani senki, hogy mi neked a kényelmes méret, jó fogás, stb...iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
egy kis ízelítő a Sony LP-s ROMjából... az M4 Aqua-n keresztül.
-
Wajk
addikt
válasz Banderasz74 #3332 üzenetére
Ha kikapcsolod az Update Center beállításaiban az Aut. frissítések engedélyezését, akkor nem fognak feltelepülni automatikusan a rendszer és app frissítések, de kézzel kiválaszthatod amit fel szeretnél tenni, azaz manuálisan frissítheted magadnak az Albumot és a Walkman-t, stb...
-
Wajk
addikt
válasz kosztya2025 #3338 üzenetére
@sisqoboy2 járt így a Z3C topikban, rendelt egy új csatit és úgy tudom azóta rendesen működik neki. A Magtron Magnector X2 intézte el neki ha minden igaz...
(#3339) Banderasz74: örülök, hogy segíthettem...
[ Szerkesztve ]
-
Wajk
addikt
ha valaki bele akar egy kicsit szagolni többek között a LP színes statusbárjába, akkor ezt a témát ajánlom tesztelésre. Még ROOT sem kell hozzá!
Nálam most a Teal Dot theme a befutóiPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
gondolom nem töröltél mindent a ROM felrakása előtt/után. Ilyen méretű frissítés után ha van valami nem normálisnak tűnő jelenség, akkor érdemes legyalulni a rendszert és újra felépíteni, megéri...
Ha nagyon nem szeretnéd, akkor próbáld meg törölni a gyorsítótárakat, hátha (Beállítások/Tároló)iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
válasz A 2. Vesztes #3587 üzenetére
szinte biztos, hogy a többi régióban már újabb verzió kerül terítésre, nem véletlen, hogy nem globális még a terjesztés.
-
Wajk
addikt
remélem komolyan mondod, mert viccnek durva lenne
ez a szövega legtöbb régióban a 23.0.1.A.5.77 startolt anno, aztán később volt ahova már 23.0.1.A.5.79 került a 77-et átugorva, stb. "Ha nem értesz hozzá legalább ne tájékoztasd félre".
-
Wajk
addikt
Látom nem érted. Félre tájékoztatsz másokat de nem is értesz hozzá. Gratulálok!
"Ez hivatalos, teljesen ugyanaz." - ezt mondtad és ez nem igaz, ugyanis az ő készülékére érkező verzió már valószínűleg újabb ROM verzió, minimum pár bugfixet tartalmazó kiadás lehet.
de részemről továbbá no comment ha így sem érted, bár az előző hszemben elég tisztán leírtam a verziószám lényegét, a többieknek gondolom egyértelmű. Nem fogom többet ismételni magam.
[ Szerkesztve ]
-
Wajk
addikt
válasz darvinya #9819 üzenetére
ez jó volt
(#9818) coyote66: nem, nem normális. Nem ajánlom egyből a full wipe-ot, de érdemes lenne 5.0-ra frissítened és ha lehet a FULL ROM-ot szedd le és tedd fel. Vagy használd azt a ROMot ami legjobb neked és a készülékednek. Érdemes próbálgatni...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest