Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
Azért ezeknél a készülékeknél nem úgy megy hogy másik szoftvert/valamit rakok rá és függő lesz.
A gyárból jön ki függetlenként a készülék és nem a té felejtett el valamit beállítani rajta...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Andor246
tag
Volt a tmobilnak egy másfajta bakija is mégpedig hogy zajszűrős fülest írtak a z3 compacthoz tartozék ként pedig nem volt benne csak a 750-es mint ami ehhez a készülékhez járt. Persze nekünk több se kellett felhívtuk a tmobilet hogy hogy is van ez. Ott azt mondtak hogy ők így kapják a készüléket a sonytól ők nem raknak és vesznek ki belőle semmit. Kvázi a kérdésre a válasz valoszínűleg a gyártó rakja rá a szolgáltatói korlatozást. A másik dolog hogy a sonyhoz küldtek a problémankal. Beszéltünk a sonyval másnap már levették a zajszűrős füles kiírást a tmobile oldalán nekünk meg azt igérték küldenek zajszürős fülest. :-) Várjuk nagyon.
-------iphone13promax-------
-
Andor246
tag
-
A 2. Vesztes
senior tag
-
A 2. Vesztes
senior tag
-
Hegyirabló
veterán
Komoly ám, ennél még komolyabb is volt!
Azt kell tudni, hogy a Z-m kevesebb, mint egy év után behányt. Hát van ilyen, a gond csak az, hogy ami előtte volt P, az is behányt, kevesebb, mint egy év alatt. Egyszer azt mondtam "Oké, elmegy, veszek újat!", másodszorra már nem akartam ezt mondani, de nem akartam az "Itt a Cordon, hol a Cordon!?" játékot sem játszani. Ezért kértem, hogy cseréljék ki. Azt mondták nem.
Ezért egy szép reggelen elmentem az egyik Telenor igazgató háza elé tűntetni. Mondanom sem kell, nem volt boldog. (Minden engedélyem megvolt.)
Mivel nem jutottunk dűlőre, ezért kiálltam az üzlet elé aláírást gyűjteni (megint csak minden engedély birtokában).
Két órát bírták. Ez alatt aláírta vagy 50 ember. Majd kijött az üzletvezető, hogy egyezzünk meg.
Megegyeztünk.
(#720) Vangelis:
[ Szerkesztve ]
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Hegyirabló
veterán
Ja, várj, nekem azt mondta az igazgató emberke, hogy csinálhatok bármit, ők ki nem cserélik a telefont!
Két hétig bírták...
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Hegyirabló
veterán
Amúgy a vicc az, hogy valóban megfenyegetett a cég privát biztonsági szolgálatával az igazgatókám. Szerencsére minderről videófelvétel van, és köszönetet mondhat nekem minden egyes nap, amikor nem hozom nyilvánosságra.
-
darvinya
titán
Meg lehet oldani, de te képes lennél egyszerre kétdolgot csinálni.
Azaz kapsz egy nagyon fontos hívást, és közben videót veszel.
Hát nagyon nem menne.
Ha lenne pause, akkor kellene egy olyan stream ami folytatható.
Igen, de ahhoz sok RAM is.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
-
-
darvinya
titán
1. PIP, mint a neve is sugalja képben van egy kis kép.
Azaz videózás közben felugrik egy kis ablak, hogy hívás jött, ha felveszed valamelyik sarokba leteszi minimális kiírással és funkcióval.®2. Itt a videózásnál bejövő hívás volt a probléma.
Bizonyos mértékben függ milyen a sorrend.
De inkább a hátérben futó folyamatok és ezek szintjétől függ, mit mikor zár be.
A videófelvétel a legalja.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
Hegyirabló
veterán
Nézz rá a Telefos Facebook oldalára. Ezzel van tele.
-
Hegyirabló
veterán
Nem. Te érted félre. Egyeseknek - ők a kisebbség - működik. Azoknak, akiket átpakoltak már az új szerverre. Hangsúlyozom, ez a kisebbség. A többségnek nem működik. Négy hónapja. Nekem sem működik, és engedtessék már meg, hogy hót módon nem érdekeljen, se ne vigasztaljon az, hogy akárki másnak működik. Az sem érdekel, ha a többi X millió ügyfélnek működik, ha nekem nem, és nem az én hibámból.
-
A 2. Vesztes
senior tag
Sziasztok! 2 azaz kettő dolgot szeretnék kérdezni. Az első az lenne, hogy a felső értesítősávban sohasem jelenik meg a 4G jel, pedig ahol az ólam van, ottan vagyon. A Q10 amit eddig használtam, vagy az M7 mindíg kiírta. Most csak azt írja ki hogy H. Mondjuk így is gyors a net, de azért érdekes.
A masodik (angolul szekönd) kérdésem az, hogy azmegmiért van, hogy mikor a Chromot bezárom - vagyis a bezárandó weblapot oldalra lököm egy közepesen erős mozdulattal -, és visszaugrik a droid kezdőképernyőre, egy fehér, szaggatott csík jelenik meg a kezdőképernyő alsó harmadában a másodperc tized részéig. Namostan ezt szokjam meg, vagy baj van?
Előre is köszi!
Vuff!
Samsung S23 Ultra + iPad Pro
-
Hegyirabló
veterán
Nem díjcsomag függő, hogy van-e LTE?
-
Hegyirabló
veterán
-
-
Andor246
tag
:-) jól látod a dolgot tudom hogy nem tudnak ilyet belinkelni.
GTI: én is z2 -ről váltottam és nem bántam egy percig se. A design az emberfüggő nekem szebb a z3. Ami külömb a kijelző ami sokkal jobb valamint a hangszórók amik sokkal jobban szólnak. A többi az hasonló.[ Szerkesztve ]
-------iphone13promax-------
-
BaLee
addikt
Ezt meg tudom erősíteni. Volt szerencsém meghallgatni egy ilyen fülessel a telefonomat és azt kell hogy mondjam, gyárilag telóhoz csomagolt headsetek közül ez tényleg minőségi darab.
Én mondjuk egy MH1C Smart headsetet használok (szintén Sony) de nem nagyon hallottam különbséget, pedig árban van egy 3x szorzó...Ezt is megértük hogy végre nem ipari hulladék headsetet csomagolnak a 200 ezres telók mellé.
Bár úgy emléxem Z1 Compacthoz konkrétan nem csomagoltak headsetet sem, na az mondjuk kicsit fájt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Politika
- SörcsaPH!
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Ukrajnai háború
- Hardcore café
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...