Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nintendo Switch
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- PlayStation 5 Pro teszt
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Xbox Series X|S
- Azonnali játékos kérdések órája
-
GAMEPOD.hu
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
A 2. Vesztes
senior tag
-
SkyS1gn
félisten
-
Danny750
őstag
válasz Hegyirabló #677 üzenetére
A reklámban is fehér van ;P
Nem véletlen>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
legenda
nem kimondottan csak nőies szín a fehér, bár néha a telefon típusa/milyensége/kialakítása is válogatja, de a z3 (szerintem) jól néz ki fehérben is, akár egy férfi kezében is.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
A 2. Vesztes
senior tag
Hát akkó Rákuram én a feketét ajánlom biza! Patrik is azt vett! Én az Ájfón 6-on vettem észre, hogy a fekete káva és a sötét képernyő egy egységes egészet alkot. A fehér meg nem, abban a konstrukcióban a szifon gagyista. Az elüt. Hasonlót tapasztaltam a Z-nél is. Mongyuk ennél nem gagyi a fehér sem, de nekem jobban teccik az egybedark. Ami azért fura, mert félek a sötétben.
Ha megis fehéret vennél az azért lenne jó, mert ha eccer azt látnám, hogy az utcán felém tolat egy rák, fehér Z3-mal az ollóiban, felismerlek, köszöntelek, és már fizethecc is egy Hínárburgert az Öreg Rákollóban! (Japersze azt nem fogsz te smucig páncélos.)
Nomindegy, akármelyiket is választod, a legelegánsabb teló gazdája leszel!
GratVuff!
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 Ultra + iPad Pro
-
Andor246
tag
válasz Hegyirabló #674 üzenetére
Én féltem a fehértől de rájöttem szebb. Érdemes élőben megnézni és úgy dönteni. Egy pillanatig se bantam meg hogy fehér lett. Feketébe talán nem adja vissza a szép formát az én meglatásom szerint. Az valahogy elveszik a feketeségbe. Fehéren szépen mutat az ezüstös keret azonnal látszik hogy fém. :-)
-------iphone13promax-------
-
lugosi
MODERÁTOR
Én korábban is ha tehettem fehér telefont vettem.
-
Szellem.
nagyúr
Én feketét vettem és gyönyörű! Nekem a fehér nem jött át, bár jól áll neki.
Javaslom, nézd meg ha tudod személyesen. Szerintem a fekete jobban kiadja a telefon szépségét. De szerintem ez relatív, hogy kinek mi tetszik.[ Szerkesztve ]
-
Imike20
senior tag
Fijúknak Fekete
Lányocskáknak FehérXiaomi™ 13 Pro + Xiaomi™ Flipbuds Pro + Xiaomi™ Smart Band 8
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz Hegyirabló #698 üzenetére
Mi volt a baj a Z2-vel?
Milyen színben veszel?
Vuff?
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz Hegyirabló #700 üzenetére
Ha fehéret szeretnél, akkó mindenképpen érdemes még utánanézni máshol is. Mikor én vettem már csak egy volt - pont fekete - de mintha azt mondta volna az eladó, hogy a másik fehér volt.
Az ajtók lehet azért illeszkedtek rosszul, mert sokat nyitogattad őket? Pl.: töltőcsatlakoztatoajtócskája? Vagy mágnesen töltőt használsz? Én csakazt. Így tovább marad vízhatlan, ami nekem nagyon fontos, mivel lefekvéskor egy pohár vízbe teszem a kis drágát a műfogsorom mellé.
Hát remélem ez nem fog melegedni, bár..... már olvastam olyat, hogy ennél is gond lehet ez. De talán nem.
Ui: Lézervetőt meg ne Loszándszeleszbe vegyél, mert ott drága! Jó minőségűt gyártanak már Kóreában is! Ugyanaz a gyár, ahol a HTC ultrapixel kameráit csinálták.
Vuff!
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz Hegyirabló #702 üzenetére
Én emailban érdeklődtem náluk a vétel előtt. A válaszuk ez volt zanzásítva: "Nincs, nemtudjuk mikor lesz, vegyek olyat, ami az árlistán van". No ehhez képest........
Pénteki? Gyorsan upgrételtél!
Vuff
[ Szerkesztve ]
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz Hegyirabló #704 üzenetére
Milyen kitartó vagy! Szerethetnek téged a SONInál!
Vuff!
-
Atesz 666
aktív tag
válasz Hegyirabló #698 üzenetére
Jelentem, Telenyomorban van már Z3! Csak fekete.
-Persze ,hogy van én hoztam el a legelső darabot (hálisten feketében mert fehérben tuti nem kellett volna)
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Hegyirabló #718 üzenetére
Hóttkomoly?
-
Vangelis
félisten
válasz Hegyirabló #718 üzenetére
De sajnálom, hogy már ki vagyok tiltva a telenyomor topicból
Ez baxott jó!
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
MODERÁTOR
válasz Hegyirabló #721 üzenetére
Ez nagyon komoly. Szép volt.
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz Hegyirabló #723 üzenetére
Hö! Te aztán nem tréfálsz!!!! Gondolom azóta bármilyen gondolattal tévedsz be egy üzletükbe, mindenki mást félrelökve szolgálnak ki, midőn felrémlik előttük a kis fehér pultod! Kegyelmes Úrnak szólítanak es mazsolával meg Mozart csokival kínálnak!
Vufff!
-
lugosi
MODERÁTOR
Hát nagy vagy! Maximálisan respektálom az ilyesmit. Bírom, mikor a nagy cégek erőből akarnak okosak lenni, aztán a végén nem lesz igazuk.
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Hegyirabló #728 üzenetére
Na ez van. Nem siránkozni kell otthonról a gép elől a fórumokban, hanem csinálni valamit. Így kell ezt.
-
Sanraith
aktív tag
Ez undorító. Mindezt azért, mert nem akartad szervizbe küldeni a telefont olyan problémával ami minden papír szerint a szervizre tartozik.
Az igazgató helyében én "viszonoztam" volna a kedvességed azzal, hogy téged is pár verőlegény várt volna a házad előtt.
-
Gedeon31
addikt
válasz Hegyirabló #743 üzenetére
Az nem undorító a Telenor kijátssza a interneten történt vásárlás után jogod legyen vissza küldeni a telefont ,ha nem tetszik?
-
Gedeon31
addikt
válasz Hegyirabló #745 üzenetére
Az elállási jogodra amit kijátszanak.
-
karldergroße
senior tag
válasz Hegyirabló #723 üzenetére
Mindenben számíthatsz a segítségemre!
-
Imike20
senior tag
válasz Hegyirabló #757 üzenetére
A gombgyűjtemény lehúzod fentről az értesítés sávot és ott vannak! Kedvedre válogathatsz mi jelenjen meg ott!
Xiaomi™ 13 Pro + Xiaomi™ Flipbuds Pro + Xiaomi™ Smart Band 8
-
Imike20
senior tag
válasz Hegyirabló #760 üzenetére
Persze ismerős! De amit írtam ott ugyan ezek vannak! És bármikor le tudod nyitni !
Xiaomi™ 13 Pro + Xiaomi™ Flipbuds Pro + Xiaomi™ Smart Band 8
-
pecsiz06
csendes tag
válasz Hegyirabló #803 üzenetére
Bizony, bizony azt Én is észrevettem,a fehéren nem is figyeltem(ott lefoglalt a sajnálatos illesztési hiba), de a feketén valóban nincs középen...Ez legyen a legnagyobb bajunk...:-)
-
Danny750
őstag
válasz Hegyirabló #854 üzenetére
Anyaghasznalaton kívül azért jó telefonokat gyárt a Samsung...
Illene, de látod nem sikerül nekik (Apple,HTC,Samu,lg is bőven hibázik...)>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
mars622
tag
válasz Hegyirabló #873 üzenetére
Nekem azt írja: Hiba történt a bejelentkezési kísérlet során. Ellenőrizze a Google Play service naprakész e.
-
leslien
nagyúr
válasz Hegyirabló #876 üzenetére
most próbáltam qurva jól működik.... legalábbis nálam
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
leslien
nagyúr
válasz Hegyirabló #878 üzenetére
mondtam h ezt vedd meg
na vicc felre, melyik böngésző re nyomtál rá amikor bejelenkezést kéri?Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
darvinya
titán
válasz Hegyirabló #946 üzenetére
Igen, Beállítások-Tovább…-Internet megosztás-USB-n(ha sz.gépre van kötve)/WiFi-n/Bluetooth
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Atesz 666
aktív tag
válasz Hegyirabló #925 üzenetére
Üdv.
-Te milyen csomagra vetted 30 ezerrel olcsóbban?
-Mert akkor még mindig drágábban vetted mint én 60 ezerrel olcsóbban Smarttarifa Extra2.-reSony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Atesz 666
aktív tag
válasz Hegyirabló #949 üzenetére
-Oké,értem.
-Én is a 220 ezres független árhoz viszonyítottam.
-Én 160 ezerért vettem persze 22 hónapra ,amit szerintem 5-6 hónap alatt ki is akarok fizetni.Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Gedeon31
addikt
válasz Hegyirabló #983 üzenetére
A mobil része működik ott mindent be lehet állítani és meg lehet találni a számlákat is.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Hegyirabló #983 üzenetére
Nekem működik. Múlt héten töltöttem le az ugyancsak megvásárolt Z3-am papírjait.
Ezen kívül, ha nem működne, rendelni se tudott volna a kolléga. -
Hegyirabló
veterán
válasz Hegyirabló #987 üzenetére
Csak egy bejegyzés onnan:
"Ha tényleg lesz valami az internetadóból, akkor én maradok a t-home ügyfele, mer még mindig a számlázási rendszerük megújításával bajlódnak augusztus óta! Hát egy új adó átvezetése a számlázási rendszerükben minimum 4 év!
"Jelenleg sajnos nem tud belépni
online önkiszolgáló ügyfélszolgálatunkra!Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a Telekom új ügyfélkapcsolati és számlázási rendszerének bevezetésével egyidejűleg végrehajtott és még folyamatban levő, az önkiszolgáló felületeinket is érintő fejlesztések miatt online önkiszolgáló felületünkön az ügyintézés és a megrendelés funkciók átmeneti ideig sajnos nem érhetőek el érintett ügyfeleinknek a következő időszakban."
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Hegyirabló #987 üzenetére
T-mobile online felületéről volt szó, ami működik (ahogy elnézem rajtad kívül mindenkinek).
Te a t-home-ot idézted.Ha megnézed, a kérdező is megoldotta. Szerintem valamit félreértesz.
-
legenda
válasz Hegyirabló #991 üzenetére
pedig jól írja, a vezetékes része (my t-home) a problémás a közösítés óta, arra van sok panasz is a neten, a mobilos szekció (my t-mobile) jellemzően működik, én is rendszeresen használom három előfizetéssel is, ott nézem és fizetem a számlákat minden hónapban, rendeléseket adok le...stb.
a sok t-s z3 tulaj is ott rendelte a telefont és a bluetooth hangszórót az elírt áron...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Hegyirabló #991 üzenetére
Oké, de akkor ne írd, hogy általános jelleggel nem működik. Neked nem működik.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Hegyirabló #1005 üzenetére
Dehogynem, de ha Q10-en volt neki - és nem változtatott díjcsomagot - akkor mennie kell Z3-on is.
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz Hegyirabló #1005 üzenetére
No, erre a felvetésedre megnéztem a neten az előfizetésemet. Aszerint nekem nincs 4G. Fura, hogy a q10-en kiírta. De lehet, hogy a Telenor nem frissít. Ez simán benne van náluk.
Holnap kiderül.
Vuff.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Hegyirabló #1019 üzenetére
Milyen díjcsomagod van? Elég sok LTE képes mostanában. Úgy tudom, a feltöltősök nem azok.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen monitort vegyek?
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest