Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tal-garius
aktív tag
Sziasztok!
Beléptem a klubba egy Z3-al én is Ha a service info-nál minden 0 és nincs a zárójelben x akkor független?
Most épp telepít a play store, aztán letesztelek mindent. -
tal-garius
aktív tag
Van egy fekete pixelhibám.
-
tal-garius
aktív tag
Tud valaki megoldást SD kártya írására? Kellene már az a root.
-
tal-garius
aktív tag
válasz MultiDoodad #922 üzenetére
Adnak ingyen simet, és független volt nekem a héten.
-
tal-garius
aktív tag
Tegnap elvittem cserére a telefonom, pixel hibás volt. Rendesen kicserélték, most már jó minden kopp kopp kopp.
-
tal-garius
aktív tag
Hello.
Egy nap 11óra akku használat 8óra képernyő idővel. Ez volt most első feltöltés után. Wifi, zene, játék, antutu, beállítgatások stb. Nagyon jó -
tal-garius
aktív tag
Xperia T-nél jobb. Szerintem tökéletes. Vegyen SP-t akinek a Led az álma. Ennél erősebb fényű zavarna, a lényeg ezen is jól látszik.
-
tal-garius
aktív tag
válasz A 2. Vesztes #1077 üzenetére
Én csak dicsérni tudom. Írhatnék naponta egy áldást ide, de arra se kiváncsi senki. Majd ha jön a rendes root, xposed modulok stb. Akkor majd felpörög. Meg várós egy tisztított független deodexed rom.
[ Szerkesztve ]
-
tal-garius
aktív tag
válasz zsoltbalint8 #1108 üzenetére
Én ezért nem rakom még víz közelébe se. Majd ha beleesik, akkor lesz egy mentőövem, hátha kibírja. Vicces a Sony is, elvileg beázásra nincs gari, de ha egy elvileg vízhatlan telefon beázik, akkor mi van? 200 ezres telefonnál lenne pofájuk a tulajra kenni, bár ha user fail volt, pl nyitva maradt résnyire az ajtó, na ott meg bizonyítson aki tud. Ezért nem vizezem, ha nem múszáj.
-
tal-garius
aktív tag
Hello. A gyári File commander nevű fájlkezelővel hogyan lehet Win7es géppel kapcsolatot létesíteni Wifin keresztül? Valaki leírná a menetét, mert nekem nem sikerült a gépen elérni a telefont. Ja és routeren keresztül van wifi, gép arra csatlakozik utpvel. Szeretném elhagyni az usb kábeles csatlakozást, lehessen sd kártyára írni, olvasni gépről wifin.
(root még mindig nincs LB-re)
-
tal-garius
aktív tag
válasz droidforever #1426 üzenetére
.nomedia fájl van a könyvtárban? Gépen rejtett fájlok megjelenítésével nézd meg és töröld, hátha.
-
tal-garius
aktív tag
válasz DoubleW #1514 üzenetére
Ikon packról nem tudok. Engem is zavar az ikonok mérete drawban, de az a launcher miatt ilyen. Novában van már tetszőleges elrendezés vagy még mindig ABC sorrendben lehet minden? Két hete még nem volt.
Az óra meg fix méretű. Bár én HD widget csomagot használom, ott nagyok a számok és testreszabható.
[ Szerkesztve ]
-
tal-garius
aktív tag
Firkantottam egy rövid tapasztalati leírást a telefonról. Gondolkoztam egy első post írásáról is ennek a topicnak. Csak várok még a tapasztalatokkal, root-al, és a custom build-ekkel.
-
tal-garius
aktív tag
válasz norbura666 #1540 üzenetére
Hívásvárakoztatás nálam csak kopog, hívó félnél kicseng. Még sose kapcsolt át magától.
-
tal-garius
aktív tag
Tokot megfogva a telefon kieshet. Ennyi pénzért csodálatos Legalább a sarkait fogatná meg a telefonnak.
-
tal-garius
aktív tag
válasz Dimond G #2652 üzenetére
Hello. Régebben már írtam ide fórumba, hogy a telefon alapból tud wifin keresztül kapcsolódni a számítógépekhez, laptopokhoz.
Beállítások-Xperia kapcsolat-USB kapcsolat-Párosítás számítógéppel. Ott elvégzed amit ír. Ja és keresést mikor végzi, olyan mint ha kifagyna, de várni kell, jó lesz. Mikor kész, csak egy klikk és van kapcsolat. Lehet telóra másolni.
-
tal-garius
aktív tag
Hellosztok!
Imént olvastam hogy Lollipop-ban nincs manuális mód a kameránál. Sony későbbi frissítéssel pótolja. XDA-t érdemes nézni a hibák miatt. -
tal-garius
aktív tag
Hellosztok!
Felraktam én is a Lollipop-t, tiszta telepítés flashtool-al. Néhány vélemény:
- fenti állapotsáv förtelmes, minek kellet ezt igy elrontani
- picit talán pörgősebb a teló, lehet csak friss telepítés miatt
- futó programok rész nevetséges
- hangerő bonyolítása is
- memória igény talán kevesebb, 1,8gb szabad jelenleg, FB miegymás telepítve
- független rom miatt kevesebb szemétA helyi Wifi opciót merre találom? Vagy azt is kiszedték?
-
tal-garius
aktív tag
Jön az 5.1 Android nem sokára.
Link -
tal-garius
aktív tag
Hellosztok!
Lollipop tiszta telepítés leírása, tapasztalatok (még szerkesztés alatt) a blogomban. Akit érdekel vagy nem boldogul, olvassa el.[ Szerkesztve ]
-
tal-garius
aktív tag
Hellosztok.
Érdekes dolog történik töltés végén. Úgy 95%nál elkezd villogni a led és a töltésjelző ikon felső sávban. Este bedugom, reggel 5 órakor mikor kihúzom villog. Kábelt ellenőríztem baja nincs. Az amúgy egy nem gyári másfél méteres USB kábel, amivel eddig mióta megvan a teló gond nem volt. Lollipop kb 2 hónapja van fent. Nos ez mi lehet? Haldoklik a töltő? -
tal-garius
aktív tag
válasz tal-garius #4815 üzenetére
Erre valaki? Nem tölt a telefon 80% fölé :S
-
tal-garius
aktív tag
válasz bubuka80 #4862 üzenetére
Gyári USB. Olyan mintha a teló többet fogyasztana mint amennyit tud tölteni. Közben kipróbáltam gyári kábelével is, ami kár hogy fél méteres csak de az most mindegy, azzal se működik. Bizonyos töltés után töltés hang ismétlődik és villog a LED (van töltés-nincs töltés) Ez árthat a telónak, ha éjszaka úgy marad?
-
tal-garius
aktív tag
válasz tal-garius #4877 üzenetére
Ezzel már rendesen feltöltött 100%-ra. A töltőt cserélik Telekom-nál vagy a telefon is kell hozzá egy hónapos hajcihőhöz?
-
tal-garius
aktív tag
We heard about lots story about "Chinese steal you IMEI and clone a phone", in fact, we really don't know why we need do that and how to clone a phone . Anyway, I think we need publish the truth about information collection.
1. Just as I said above, KingRoot will deploy the most suitable root strategy into your device from cloud. In order to do this, we apparently need to get your ROM information. In the other words, we upload ROM information for root but not for "clone a phone"
2. We will not save ROM information in our server, if we do that, may be we need to update our server and make it as big as Google's. Come on, that's need a great amount of money.
3. All your sensitive information such IMEI will be encrypted and interpreted into another number in order to calculate success rate.
-
tal-garius
aktív tag
válasz holozis_HUN #5447 üzenetére
Én egy db pixelhibával vittem vissza cserét követelve. Szó nélkül cserélték Tmobilnál. Csak 3 napba legyél benne és minden tartozékát vidd vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest