Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz babkukta #4950 üzenetére
Mint két ember vitája és bíró dönt.
Azaz, felperesként írsz ügyeljáráshoz „probléma” iratot(illetékkel, stb. ).
Ezt az iratot értelmezik és kitüzik az első tárgyalást/inkább felek meghallgatás.(ez kb. kitudja mikor lesz)
Egyszer te állítod, másszor ő állítja.(akár 15 év is lehet)
Jön a határozat, nyertél.
Hurrá mehetsz WC-re kitörölni, mert ez csak arról szól, hogy megnyerted.
Ha nem akar fizetni, akkor újabb eljárás után tudsz érvényt szerző határozatot megszerezni.
Ekkora megöszülsz és vagy 100x-t kifizetted a készülék árának.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
bubuka80
tag
válasz babkukta #4950 üzenetére
Valójában nyilván számít, hogy van adásvételid, de mint írtam az idő, energia, pénz (polgári peres út). Beszéltem ügyvéddel is, utána indítottam a rendőrségen az ügyet. Ők csak akkor foglalkoznak ilyen üggyel, ha megáll a csalás vétsége (értsd: szánt szándékkal átvert, tudta, hogy tiltva lesz a telefon, vagy sorozatosan követte el). Ez is hosszú procedúra. Polgári peres útra is vihettem volna az ügyet, de ott ki kellett volna fizetnem első körben a vételár x %-át (talán 5%-át), majd, ha tárgylásra kerül a sor, akkor nekem kellett volna utaznom a tárgyalás(ok)ra, szembesítésre, mert az eladó lakhelyén tárgyalják az ügyet. Ja és min. 1 évet mondtak, hogy ítélet születik. És még itt is veszhet a pénzed, ha nincsen munkahelye vagy ingósága, akkor pont semmiből nem lehet behajtani a pénzed. Ezek a lehetőségek, gondolom érzed, hogy ezt jobb megelőzni. Hacsak nem ijed meg már az elején és adja vissza a pénzed, akkor erre kb. 1 évig nem fog sor kerülni.
Ja, és ne gondoljátok, hogy itt az oldalon több éve regisztrált magas rangú eladó nem vág át titeket
Ui: a családban van ügyvéd, én mégis a rendőrségen indítottam, pedig nyilván ingyen lett volna a képviseletem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest