Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Diablo50

    tag

    válasz godzsy2 #1010 üzenetére

    Szia ! Nekem már elég régóta van Sony Xperia U-m és eddig semmi probléma nem volt vele és nekem szerencsére még pixel problémám sincs tök fekete képet néztem és seholsem volt semmi pixel gond és amit írsz pöttyöket én csak erős napfényben látom ha forgatom a telót és nincs bekapcsolva szóval csak feketén van akkor látom a pöttyöket de hogy Angry Birdsben ? Se Angry Birds-ben se sehol máshol nem látom azokat a pöttyöket akárhogy forgatom a telefont csak a fentebb írt esetben vehető nálam észre meg egy tipp ne forgassad el a telefonaodat nem arra van kitalálva :DD és pl én csak kikapcsolt álapotban látom azokat a mátrix pöttyöket vagy miket de az téged miért zavar ha akkor látod ? ezt ne mértem :D viszont nekem máskor tényleg nem látszik , nem értem hogy neked miért.Ja és fehér meg világosabb színeken se villan föl az a pötty nekem.

    GPS-t nem próbáltam de szerintem avval sincs gond.

    Viszont nekem már nagyon régóta nem ez a verzió van fent : 6.0.B.1.564 mint neked hanem nekem ez a verzió van : 6.0.B.3.162 és az Én Sony Xperia U-m az gyárilag független de Vodás kártyát raktam bele.Nekem a PC Companion program jelezte amikor rádugtam a telefont.

    Szóval Én 100%-osan elégedett Sony Xperia U tulaj vagyok semmi problémám sincs a teloval se hibák se lassulás se semmi már most is megint több mint 360 órája bevan kapcsolva és nincs gondja és az aksi is jól bírja.

    Azért neked sok sikert a telefonhoz , úgy látszik sajnos mindig vannak a telefonokból kicsit rosszabbul legyártott példányok vagy hogy mondjam lehet most te fogtad ezt ki sajna. :F

Új hozzászólás Aktív témák