Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
peestee83
aktív tag
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz peestee83 #801 üzenetére
nekem a program mondta a gépen,hogy naprakész,nincs frissebb szoftver,pedig nem ez van fent amit irtál hanem egy eggyel régebbi.
...i need a [̲̅$̲̅(̲̅1)̲̅$̲̅] ____http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi...WoT/Uplay:Dr_Senkihazi origin:x_Dr_Senkihazi_x https://www.twitch.tv/dr_senkihazi
-
peestee83
aktív tag
válasz Dr_Senkihazi #802 üzenetére
Akkor nem tudom... Nekem Vodafone függő a telefon, Diablo 50-nek pedig ha jól emlékszem független. Mást nem tudok, hogy van-e frissítése vagy milyen szolgáltatós.
Amúgy semmit nem találtunk, ami a frissítés óta változott a telefonban. Majd az ICS hozza a nagy dobást.Cor ne edito
-
István89
tag
Na, eddig kinek hogy szuperál a telója? Mindenki megvan elégedve? Én is lassan elhatározom magam, hogy megvegyem, már lejjebb ment kicsit az árra.
-
Gyuresz
tag
Érdekelne hogy a teló alján lévő sáv hogyan működik és valamilyen programmal esetleg ki lehet-e kapcsolni ?
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte.Vagyis egyik szeméből a nyílt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Zoly75
aktív tag
A képernyő méret mennyire gáz?
Nem túl kicsi? Tudom az Iphone is ekkora, de gondolom ott mások az oldal arányok.
Az a 0,2", amivel kisebb talán az optimálisnál az nem érződik?Szerintem a ICS-nek elég az 512, legalábbis a tablet-en az van és elég.
-
peestee83
aktív tag
-
spawn21
veterán
Üdv.
Erre a telefonra ha jól látom jött valamilyen frissítés? Pontosan micsoda?
Miénkre mikor jön már?s24U+15p
-
peestee83
aktív tag
-
Tamarel
senior tag
Elméletileg ezzel ki lehet kapcsolni a fénycsíkot: Illumination Bar Notification
Ray-re van ICS és egész szépen fut vele, pedig az is 512Mb ram és mellé csak egymagos.
[ Szerkesztve ]
-
jófejsrác
senior tag
Sziasztok,
Eljutottam a rendelésig, de gondoltam felhívom az ügyfélszolgálatot biztos legyek a dolgomban (t-home). Picit elvette a kedvemet, mert a hölgy akivel beszéltem azt mondta, csak rózsaszín "alsó résszel" lehet megvenni.
Valaki meg tudna ebben erősíteni? Esetleg linket mutatni ahonnan lehet más színűt rendelni? (csak az alsó részt)
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
jófejsrác
senior tag
válasz Dr_Senkihazi #818 üzenetére
Köszi a gyors választ! Elő is rendelem
-
Szlopa
tag
Sziasztok!
Én is beszereztem egyet ebből a kis hercegből. Az lenne a kérdésem, hogy az normális, ha az akkumulátorhasználatnál azt írja, hogy a billentyűzet 69%-ot használt, miközben a megjelenítés 10%, andorid rendszer 11%?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Milyen billentyűzetet használsz? Ha valami internetre kérezkedőt, akkor előfordulhat, hogy jobban igénybe veszi az akkumlátort.
Szerintem fölösleges az aggodalom, nincs olyan program, ami tökéletesen méri az akkumlátor kapacitását, csak hozzávetőlegesen tudják.Nem is nagyon szerencsés állandóan nézegetni, hogy mi mennyi áramot fogyaszt, ha nincs gond a készenléti idővel. Maga az ilyen jelegű programok is energia faló cuccok.
Ha a teló egy napot kibír aktív használat mellett, akkor az elfogadható a mostani technológiától. Sajnos ez van!-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Szlopa
tag
Gyári Xperia billentyűzet. Tegnap volt az első nap, hogy nyüstöltem igazán, és kb 8 óra alatt totálra raktam az aksiját
Igaz végig ment a wifi, letöltöttem és egy raklap alkalmazást. Csak azon lepődtem meg, hogyma reggel 1 óra alatt 15%-ot ment le. És igazából elolvastam a híreket a buszon, meg toltam 5 perc játékot. -
addikt
Ha jól számolom, ha folyamatosan így használnád, akkor hat és fél órát bírna ki. Ez nem is olyan rossz, csak szokni kell, hogy ezeket a telókat naponta etetni kell.
Egy-két feltöltési ciklus után valamit javulni fog a helyzet.
Energiát lehet spórolni, ha kikapcsolod az automatikus szinkronizálást. A Facebook is nagyon megtudja gyötörni az aksit.
Csak annyi fényerőt alkalmaz, ami még olvashatóvá teszi a kijelzőt.
Majd, ha elcsitult az újdonság varázsa azt veszed észre, hogy többet bír az aksi.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
Milyen játékot játszottál rajta?
A beállításokban nézd meg az alkalmazások címszó alatt, futó szolgáltatások, lehet, hogy tovább fut a háttérben.
Ha Wi-Fi közelében leszel, akkor töltsd le a Badass Battery Monitor stefi68 magyarítása, ezzel lehet, hogy közelebb kerülsz a energia zabáló alkalmazáshoz.
Közvetlen link a letöltéshez: Badass Battery Monitor[ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Szlopa
tag
Úgy tűnik megoldódott a dolog. Újraindítottam a telefont, és azóta nem fogy olyan nagy ütemben az aksi.
-
addikt
Jaj, elfelejtettem, hogy kezdő androidos vagy. Ezzel az alkalmazással megvizsgálhatod a készüléked energia felhasználását, alkalmazás szinten is, mikor ébrednek az alkalmazások stb. Ha tudsz angolul, akkor semmi gond, én a magyar nyelvű verziót linkeltem.
Ha az újraindulás segített, akkor valószínűleg valamelyik szarul optimalizált alkalmazásod volt a hunyó, ami indítás után nem indult el a háttérbe.
Játékot töltöttél le a Goole Playről? Első körben őt venném szemügyre.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Tamarel
senior tag
Igen, már látom.
Ellenben alig tűnik fel a fénycsík, eddig egyáltalán nem zavaró. -
Dexar007
veterán
Üdv,
ph-n már 45-ért is lehet találni egy ilyen U betűs csodát, ennyiért már lehet én is lecserélem a motorola v235-t.Give me your cum,bull!
-
tinkata
csendes tag
Sziasztok! Telefonvásárlás előtt állok. A kiszemeltem egy xperia ray volt, de sajnos a szolgáltatónál már nem lehet kapni, így kezdődött a dilemma. Az xperia U nagyon tetszik, mint külsőleg, mint belsőleg, de(!) ami rettenetesen zavar, hogy 4 giga a memóriája, és nem bővíthető. Ez lesz az első androidos telefonom, de hosszú távra tervezek vele. Mire elég a ! giga. Akinek már van, hogy van megelégedve vele. Vagy spóroljak még egy picit, és vegyek egy Arc S-t? Viszont az hatalmas, és félek, hogy nem kedvelném... Köszi
-
tinkata
csendes tag
Hát igen, ha már ennyi pénzt rááldoz az ember, akkor nem akar azon agyalni, hogy mi fér még rá a telefonra... És az Arc S csak 10 ezerrel drágább, lehet maradok annál. Igaz, nem a legújabb telefon, de jó!
-
jófejsrác
senior tag
Ugyan így voltam vele, ugyan ezzel a dilemmával mint amivel Te is szembesültél. Fel kell tenned magadban a kérdést még is mire akarod használni és mennyit? Saját szemszögből: telefonon nézni filmet vicc, nem lövök napi szinten 100 képet, kb 2gb zene is több óra zene hallgatásra elegendő. Még mindig maradt 2gb helyem + másfél a progiknak! Újabb technológia , klasszabb design.
Csütörtökön érkezik is a telefon -
Gyuresz
tag
Megvettem a telót kedvesemnek és abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy hogyan lehet rá felrakni azt a fóliát, amit hozzá adtak? Az az igazság, hogy még nem csináltam ilyet és az sem világos, hogy miért van 2 db fólia...
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte.Vagyis egyik szeméből a nyílt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
-
Gyuresz
tag
válasz Dr_Senkihazi #846 üzenetére
Húúú, köszi szépen !
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
-
bibi55
tag
Ti használtok másik launcher-t? Ha igen melyiket? Jelenleg én SSLauncher-t használok, valahogy furcsálom a többi launcher-t az alap launcher után. Mintha lassabbak lennének.
-
tinkata
csendes tag
válasz jófejsrác #841 üzenetére
Igen, nagyon sokat agyalok! DE! Elnézve a tesztet, és a készülékeket, az xperia U igazán sajátomnak tudnám érezni. Nincs egy nagy tenyerem, és elképzelem benne azt a hatalmas telefont, hát.... Egyébként még soha nem néztem telefonon filmet, nagyon időm sincs rá. Szeretnék egy tuti telefont, ami jól van összerakva, és pörög rajta a net. Ennyi. Azt hiszem, ez a szépség teljesen megfelel nekem! Holnap kell döntenem, mert holnap megyünk át egy másik szolgáltatóhoz, ahol új készüléket is választunk! Izgatottan várom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest