Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greg-77
aktív tag
Az lenne a kérdésem, hogy végül is a T-mobilnál megvéve mi van a dobozban? A T-oldalán ennyi van írva: hálózati töltő
-
x64emulator
tag
Ha valaki ért az AuTuTu Benchmarkhoz akkor érdekelne hogy azon ~110 pont differencia mennyire észrevehető . Az U ennyivel ért el többet mint a Sola de és inkább Solát vennék XD
-
-
Greg-77
aktív tag
válasz pit stop #957 üzenetére
Érdekes, hogy nem egységes az aksi kapacitás! Na mind1 nem olyan nagy a differencia, de fura. Ez a micro sim átalakító elég fölösleges, de ha adják hát jó, a magenta alsó rész jó hír, mert hölgynek lenne a készülék, meg persze a fólia is örvendetes! Olvastam a tesztet meg itt a fórumot, de nem olvastam semmi típus hibáról, vagy egyéb bosszantó dologról sem ami elég meglepő. Még egyszer köszi mindenkinek a segítséget!
-
Maxell014
senior tag
Üdv
én is szeretnék venni egy ilyen telefont csak előtte jobban meg szeretném tudni hogy milyen és esetleg vannak-e hibái ? de ami a legfőképp érdekel az az hogy milyen a telefon zene lejátszása ha kitudnátok fejteni nekem a hibát ha van és az előnyeit és még hogy milyen játékok mennek rajta vagy azzal kapcsolatban valami.Előre is köszi a segítséget !
-
krisztian112
senior tag
Én azt nemértem, hogy Ha az Xperia P-ben megtudták oldani azt, hogy az átlátszó csík legyen az érintésérzékeny akkor az S-en meg az U-n miért nem így van?
[ Szerkesztve ]
Huawei P10 lite
-
szponzor
senior tag
válasz x64emulator #956 üzenetére
110 pont kb. semmi. Ha egymás után kétszer lefuttatod a tesztet, akkor sem ugyanazt az eredményt adja, de elvileg a háttérfolyamatok is közrejátszhatnak. Tuninggal legalább 500 pontot lehet húzni általánosságban a telefonokon. Szerintem ez ne befolyásoljon a döntésben, én a Nexus S-emen 800 ponttal többet tudtam elérni, mint gyári ROM-mal.
-
pit stop
addikt
válasz krisztian112 #962 üzenetére
Xperia P majdnem annyiba kerül - s ezt részben jogosan fel is hántorgatják neki - mint xperia S, pedig gyengébb a hardvere. Viszont benne van a white magic, alu unibody, és még többek között ez, hogy a csíkot kell tapizni - valószínű az is költségesebb megoldás.
Bár szvsz. ez a pöttyös elég hülye megoldásOroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
Mi5i
aktív tag
Esetleg még ami, bár lehet senkinek nem lesz újdonság, alapértelmezett/fő képernyőn értve:
- "Összecsípve", tehát két ujjal egymás felé igyekezve előszedhető ilyen áttekintés a képernyőkről
- Középső pötty hosszan nyomva: legutóbb használt dolgok ikonjai lesznek láthatók
- Jobb oldali pötty hosszan nyomva: előugrik a billentyű és lehet keresni bármire, alkalmazás nevére, gugli keresés azonnal stb. - hasonszőrűen mint a Win7 gyorskeresője
Szerintem ez utóbbi jó dolog, ha tele vagyunk már mindenfélével. -
husziahazban
csendes tag
sziasztok. gyári hátlapot és cserélhető kupakot hol tudok venni xperia uhoz? usb otg kábel is érdekelne... valamint olyan tok ami direkt ehhez a telóhoz van
mielött bárki hülyének néz körülnéztem már ebayen stb de gyári hátlapot meg kupakot én személy szerint nem találtam...tokok fólia meg ilyesmik vannak csak fent...otg kábel meg ahogy néztem 5000ért van....de hátha ti tudtok olcsobbat
[ Szerkesztve ]
-
szponzor
senior tag
válasz husziahazban #971 üzenetére
szerk.: nekem van OTG-m, majd lehet, hogy tudok adni, ha jössz hétfőn.
[ Szerkesztve ]
-
Mi5i
aktív tag
válasz husziahazban #971 üzenetére
Én is körbenéztem, konkrétan gyári minőségű fehér hátlap érdekelne a fehér kupakomhoz, de ebay-en kemény 3 találat van, és fene sem tudja megállapítani a minőségét. Itthon meg csak fekete, már ahol találok akkufedelet.
Tippet így szívesen fogadok csatlakozván, de nem hiszem, hogy nagyon új infó érkezne -
dvtkfan
senior tag
Itt nézelődtetek?---> Xperia U
Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
pit stop
addikt
Előző hsz-ekhez Sony szalont tudnám javasolni.
Akit érdekel esetleg gyári fehér - ma sikerült megtapogatnom Hátlapja elsőre azt hittem ugyanolyan mint feketének, és bár fekete nem volt mellette, szerintem kevésbé gumis a kialakítása. Kicsit keményebb műanyag.
Egyébként nagyon vagányul néz ki, bár ahogy néztem könnyebben piszkolódik mint a fekete az biztos.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
pit stop
addikt
válasz husziahazban #977 üzenetére
Azt nem tettem hozzá hogy tipp elnézést.
De Sony Centeren kívül nincs illetékesebb bolt ebben és tudom hogy neten nincs fenn, de mailben/telefonon/személyesen gondoltam érdeklődni; de kupakokat pl. jövő héten majd megkérdem mert járok majd egyikben.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
jófejsrác
senior tag
Üdv,
úgy alakult, hogy csak hétfőn tudom bevinni a szervizbe a telót. Kérdésem az lenne, hogy ha csinálok biztonsági mentést az adataimról akkor az ilyenkor kiment mindent programot amit feltettem és az azokhoz tartozó beállításokat is? (viber, skype, játékok...)
-
Szlopa
tag
Legutóbbi facebook alkalmazás frissítés óta nem tudok képet feltölteni. Azt írja, hogy "cannot upload" piros háromszög az értesítési sávon. Se 3g-vel se wifivel nem megy. Böngészőből viszont igen. Mi lehet a gond?
-
-
Mi5i
aktív tag
Fentebb olvastam, hogy valaki nem látott kardinális különbséget a kijelző fényerején, akármilyenek is voltak a fényviszonyok. Nos, én is ezt tapasztalom, pedig próbálgattam. Erre született már magyarázat? Régi w810i-m is tudta ezt a fícsört, ha letakartam az érzékelőt, azonnal lejjebb is vette a fényerőt, itt semmi nincs. A már említett, pipát beteszem hogy automatikus legyen, de a csúszka aktív marad és kb. semmi változás nem történik..
-
youngboy
senior tag
Ezt már én is próbáltam. Semmi. Teljesen nem működik. Próbáltam másik alkalmazást felrakni, ami Desire S-n már bevált, de azt írta a Play, hogy nem kompatibilis a telefonnal. A Sony support pedig egyáltalán nem válaszol. Nem értem miért. Ezért igen mérges vagyok rájuk.
[ Szerkesztve ]
-
Mi5i
aktív tag
-
Mi5i
aktív tag
válasz youngboy #992 üzenetére
No, nekem működni látszik a dolog. Csak marha lassan változik, illetve odatartva lámpához, majd gyorsan be sötétbe látszik, hogy húzza lefelé a fényerőt, de tényleg nagyon lassan.
Hogy működik-e, azt is meg lehet vizslantani, hívásnál be kell pötyögni ezt a kombót: *#*#7378423#*#* - majd service test és ott ambient light sensor. Ott írja az értékeket, ha takarjuk a szenzort (vagy töksötét van) akkor 0, ha lámpához közelítesz akkor pedig változik felfelé ha minden rendben van.Érzésem az, meg Xperia S tulaj írta egy beszélgetésben, hogy a beállított érték körül mozog, ha az auto be van pipálva, tehát ha maxra húzzuk a fényerőt és auto-ra tesszük, akkor nem fogja lejjebb csavarni gondolom, ahogy azt pedig várnánk
-
half333
őstag
Sziasztok! Elárulnátok h milyen hibákat fedeztetek fel ebben a készülékben? Kiváncsi vagyok rá h érdemes-e ilyen készüléket venni? Massziv? recsegés ropogás tapasztalható?
[ Szerkesztve ]
-
peestee83
aktív tag
A készülék szerintem eléggé masszív. Se recsegés, se más oda nem illő hangot még nem adott ki magából. Az alsó, cserélhető rész is masszívan oda van rakva.
Hibát még nem fedeztem fel. Egyszer előfordult, hogy telefonálni akartam, és nem nem hallottam semmit (engem hallottak a túloldalon beszélni). De egy ki-bekapcsolás segített rajta.Cor ne edito
-
Tamarel
senior tag
Úgy vettem észre, hogy az "illumination bar notification" alkalmazás drasztikusan megnöveli az "android operációs rendszer" memóriafogyasztását.
Bár így is elment 2 napot (éppencsak), jobb lesz nélküle.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest