Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz ittakary #87851 üzenetére
Elsősorban tippeket,nem okoskodást,nem vagyok hülye.
Van fokozat a másnapra sokért és a 300ért 1 hónap/talán soha+refund között.
DE nem akarok 1 hónap múlva is valami eladónak könyörögni ennyiért,azért normális helyről max.1-2 hét,ezért kérdem,ki rendelt,honnan,mennyi időre.
Viszont azért nem játszik egy gyári hátlap+futár,akkor már inkább veszek fújós festéket..Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
-
Lefty
addikt
válasz AllTheBest #87840 üzenetére
En arra gyanakszom, hogy az akksinak vege, milyen idos?
-
t_a_m_a_s
addikt
Urak, akkor szerintetek ez a Szarvas GSM-es akksi tuti, hogy eredeti? Mert ennyiért már rendelem is. Délelőtt voltam a Camponában, a márkaboltban 10K-ért adják...
Holnap majd jól beletépünk...
-
vati182
aktív tag
sziasztok tudtok olyan appot ami egyesíti az ilyen kapcsolattartó appokat messenger, Facebook viber hangouts twitter Skype, hogy ne kelljen mindnek fent lennie, Mert most töröltem le a Facebook - ot csak a messenger része maradt és a telefonom messze gyorsabb lett eddig már a SwiftKey is úgy laggolt hogy azt hittem kiszakad az agyam...
Nem tudtam mitől ilyen szar már az s3-am és régen ennél sokkal gyorsabb volt.
Arra gondoltam, hogy ezekben a frissítésekben elrejtenek szándékosan lassitasokat, mert régebben sokkal gyorsabbnak éreztem... most meg állandóan laggol szakad, minden tok lassan nyílik meg és nem hiszem el hogy mindig elfogy a 840mb memoria...Szóval mindent összegezve valami ilyen gyűjtő appot keresek hogy ne kelljen 1000 dolgot felrakni...
-
Dr. X
aktív tag
Tudnátok tanácsot adni mi lehet a probléma? Böngészés közben a telefon újraindult és azóta nem működik. Ha bekapcsolom, megjelenik az SIII felirat és ott le is fagy a telefon és nem csinál semmit. Ha rádugom a töltőre akkor, az elemen a kör várakozó jel fagy meg és nem csinál semmit. Kivettem az akkumlátort, de az sem segített. Próbáltam a power + home + hangerő le/fel kombinációt is. Előjött az Odin, rámentem a teljes resetre,de ott is lefagyott. Bármit csinálok a bekapcsolás után két másodperccel lefagy. Már eddig is hetente 1-2szer simán újraindult, ha böngésztem és időnként feljött a "hiba miatt leáll a Google Szolgáltatások, Gmail, Térkép" és használni se tudtam ezeket. Van valami ötletetek?
-
sb
veterán
Na még egyszer:
Sziasztok!
A wifi auto connect beszart. Bekapcsolva a wifit nem csatlakozik automatikusan az ismert, mentett hálózatokhoz. Feljön (10-ből 8-szor) a választó képernyő és rá kell bökni a hálózatra.
Ha leszakad akkor sem konnektál újra (és fel se jön a választó).
A wifi beállításokat nyomkodtam, de eleve nincs ilyen opció, 4.1.2 van még fent.Rákerestem neten, nem tűnik egyedi esetnek, S3, S4-re is dobott találatot 4.1-re, 4.3-ra is rendesen, de jó megoldást nem találtam, inkább csak trükköket. Nálam viszont nem jött be egyik sem:
- szerviz menü wifi power save on/off
- wifi beállítás törlése, akksi ki-be
- recovery cache törlésFactory reset még nem volt mert nem volt kedvem backupolni, jó lenne megúszni.
Ötlet?
-
sb
veterán
Csak kézzel töröltem, nem TB-vel, de azt még megpróbálom.
Fr még azért sem szimpatikus, mert arról is azt olvastam neten, hogy nem mindenkinél oldotta meg a problémát. Akkor meg főleg nem akarom megfutni a backup-restore kört.De úgy látom nem nagyon marad más választás, mint a próbálkozás fr-rel, rom újrarakással, stb...
Legalábbis itt a topicban nem tolonganak a megoldási javaslatok. -
vati182
aktív tag
Egyébként most nem találtam konkrét hírt, fel fog kerülni a hivatalos 4.4... a S3 i9300 verzióra vagy nem? csak hogy tudjam mire számítsak
Néztem híreket de nem tudtam eldonteni most akkor mi is lesz. -
Pr3ciSioN
aktív tag
Sziasztok!
Az s3-am kijelzője betört és már nem akarok ( nem is érné meg) költeni rá és azt szeretném kérdezni hogy valami megoldás lenne arra hogy amik rajta voltak ( képek leginkább) valahogyan lementsem?
Előre is köszönöm\HTC ONE M8 ----> Más nem is kell\ A Reszkessetek Betörők a gyerekek Die Hardja
-
vati182
aktív tag
válasz x1port #87882 üzenetére
Hát ez az hogy ameddig facebook fent volt addig úgy laggolt hogy kb a swiftkey-ben ahogy pötyögtem volt, csomószor, hogy nem tudta kiadni a szavakat csak másodpercek teltével olyan jó lassan meg már nem is érzékelte h pötyögtem hanem várni kellett tized másodperceket, én teljesen el vagyok keseredve, régen teljesen elégedett voltam vele most meg nem tudom mit kellene tenni, hogy ne laggoljon jobbra balra Eddig csak a Facebook-ot töröltem, de most komolyan ki kell törölnöm egy ilyen alkalmazást, hogy fusson viselhetően... ez nekem furcsa...
-
wdx
őstag
válasz vati182 #87887 üzenetére
A facebook leginkább csak a memóriát eszi, a messenger az, ami a procit kiakasztja. Mellesleg nem a swiftkey a legjobb alkalmazás szövegbevitelre. Szvsz. Nézd meg, melyik alkalmazás zabálja a procit. Vagy system panel, vagy gsam battery monitort töltsd le, ezek mutatják a frankót.
[ Szerkesztve ]
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
Muton
addikt
hi! az utóbbi pár nap elkezdett a telefonom gyorsan merülni, megnéztem az akku használatot, a legmagasabb a google play szolgáltatás. ez mi a franc? meg mit csinál újabban? évekig nem is láttam >_<
újraindítottam, tegnap, de megint ez fogyasztja a legtöbbet. mit tudok ezzel kezdeni?Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
wdx
őstag
válasz x1port #87890 üzenetére
Persze, használható a gyári... pötyögtetésre, és az ékezeteket nehezebben lehet elérni. Én már megőrülnék, ha úgy kéne írnom. Már 1 éve használom a swype-ot, nem szívesen szoknék vissza. Igaz ezt nagyon meg kell szokni, de utána már ezerszer gyorsabb, kényelmesebb ez. Próbáltam a swiftet is, de az nem jött be. Mindenesetre a swype-ban kint van jópár ékezetes betű is, ha pötyögni kell, még úgy is gyorsabb.
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
vati182
aktív tag
Miért ne swiftkey lenne a legjobb megoldás ki bírom választani hogy mi legyen a szó amit írni akarok miközben elkezdem ha em kell akkor csak space és tényleg jól dobja be a szavakat annál jobb szerintem nem nagyon van húzogatni a betüket eléggé lassú swiftkeyben is van ilyen funkció és utálom be tudom állítani menny a lenyomva tartási idő 170ms nálam a 400 helyett
-
sb
veterán
válasz x1port #87877 üzenetére
Mert minden működik és addig nem érdemes piszkálni.
Feleségemé amúgy ez a hibás wifi-s készülék, az én ugyanolyan S3-amon már kb. a negyedik 4.3 van, de meg is bántam, mert egyik sem olyan gyors mint a 4.1.2 volt. Csak lusta vagyok visszaállni 4.1.2-re.Egyébként sem megoldás valószínűleg a problémára mert egy rakás fórumon írtak szerint épp akkor romlott el a wifi hasonló módon sokaknak amikor 4.3-ra frissítettek. Gyanítom valami általános bugról van szó mivel többféle verzión, sőt típuson (S4 is) előjön ritkán.
-
patow
senior tag
Heló hol lehet megnézni hogy a fügetlen telefonomon lévö alapsáv verzio mikori kiadás ,az enyémen xxugmk6 van fent és ha otán frissítek most mi van fent és érdemes e felrakni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Kés topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tea
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest