Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
teo77
őstag
Urak! Fagy a szeptember elejei AOSP nightly crome-ban a flash. Valami megoldás van rá? Köszönöm szépen!
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
wdx
őstag
válasz krisztiánzen #87599 üzenetére
Gyári xxugnd1 asszem nekem ez vált be leginkább
Spy77: neked is ezt ajánlom. Meg fog javulni
Teo77: másik böngésző, vagy gyári romot tudnék neked is javasolni
[ Szerkesztve ]
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
DjShockh89
tag
Sziasztok!
Új vagyok itt illetve nem is vagyok annyira TSaládtag! :-)
Ha minden igaz hamarosan érkezik hozzám egy S3-as készülék amely sejtéseim szerint Telenor függő!
Van rá valami buhera,hogy saját kezűleg meg bírjam oldani a függetlenítést vagy inkább bízzam egy szakemberre?!
Illetve mennyibe kerül manapság egy függetlenítés?!Válaszokat előre is köszönöm!
-
trobi28
addikt
válasz DjShockh89 #87604 üzenetére
Itt tilos ez a téma
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
Dzsur
tag
Sziasztok!Működik valakinek a Triangle Away??Eddig soha nem volt vele gondom , most vinném gariztatni a telót és pont most nem működik!!Elindul és amikor valamit töltene le akkor nem tölt semmit 0%-on áll !!Van valakinek ötlete mi lehet a gond???
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Kollégám hozott egy telót. SGS3. És szegénykém komoly kálvárián van túl. Telenoros, és valaki egy pár próbálkozás után végül egy 4.4.4 slimkat romot hagyott rajta. Sajnos nincs térerő, mert 0049...0000 az IMEI, nincs WiFi, és a kamera is halott. Mentés nem volt, sajnos az EFS-ről sem. Néztem, hogy esetleg ez segítene:
Gyári, Unbrick romok
3+1 fájlos gyári, Magyar Telenor-os (PAN) rom elérhető, ingyenes regisztráció után a következő linken: I9300XXMA2_I9300PANELL1_PAN 4.1.2 JB
Kérdés, hogy a fent lévő CWM-et vissza kell-e cserélni a gyári recovery-re, vagy mehet rá így, ahogy van.
EFS-t visszaállítani meg csak ezután kell. Ugye?
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
shuttlex27d
tag
sziasztok
a szeptemberi frissites mit tartalmaz?
ha van egy atirt imei telom gyari rommal es azt frissitem akkor vissza megy az imei? -
vegyszer
addikt
válasz ittakary #87611 üzenetére
Csak eddig az nem tiszta, hogy a hang fel, menü, és Power gomb kombó visz mind a feltöltő módba, mind a recoverybe. Ergo a recovery módban tudom feltölteni a 3+1 féle romot? Vagy a feltöltő mód CWM recovery esetén más kombóval jön elő?
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
-
vegyszer
addikt
válasz foxymaxy #87615 üzenetére
Bocsánat, ZTE Blade, Lenovo A820, Xiaomi Hongmi, és JiaYu G4S telókon szocializálódott user vagyok. Ennyit Samsung teló nem is volt a kezemben, mint eme ügy kapcsán.
-
törölt tag
nos a mai teszt eredménye a boeffla kernellel véget ért 4x1700 stabilan!,pegasusq/standard, belső sd/ külsö sd cfq/cfq, gpu 160/266/350/440/533 profillal, vegyes használatban(wifi be,mobilnet be - net,facebook,játék,navi) átlagos használatban 12ó 6p és még van 2%(facebook messenger hívás 1 óra alatt 4% 1mag használatban 500MHz-en! 7%ról 3%-ra) szerintem elég korrekt!
[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz #97246720 #87620 üzenetére
Pár napja még gondod volt a Boeffla kernellel, és a kép minőséggel!
shuttlex27d
Efs és modem mentés legyen!ittakary
Próbálta és jó, de ugye a liquidsmooth nak az az alapja... Nincs gond vele.
Jelölve van a letöltési oldalon minden.
A Samu egyértelmű.
A sima cm hez a CM11 kernel kell, minden más Aosp főzelékhez pedig az Omni.
Én mindig a legfrissebb beta Omni használom LS alatt.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
Gaabor80
aktív tag
ki milyen ROM-ot javasol a sammobile-ről??
Letöltöttem egy friss franciát, azóta percenként dobálja a "nincs google szolgáltatás"-t -
laabom
tag
Sziasztok. Segítségeteket szeretném kérni. Remélem jó helyre írom. Értesítés illetve üzenet jelző hang változtatást csak programmal tudok(pl zedge)? Anélkül nem tudok semmiféle hangot berakni. Saját hangot pl mivel vagy hogy tudok üzenet jelzőnek berakni?
Köszönöm előre is a segítséget. -
szunyi777
őstag
válasz ittakary #87626 üzenetére
ITT már irtam róla.
Gaabor80
Nyomtál factory resetet a flash után?
Vagy Gigawipe után tedd fel a Firmware-t tiszta telepitéssel..Spityu27
Ha van kedved, próbálgasd ki a konfigjaim.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szunyi777
őstag
válasz laabom #87629 üzenetére
Filekezelőben is kellene tudnod hozzáadni saját készitésű hangot, legalább is fel kellene ajánlja.
[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
válasz ittakary #87619 üzenetére
Nem is azt írtam, hanem azt, hogy úgy lehet-e a megfelelő rom feltöltési üzemmódban újra indítani a telót.
Addig tiszta hogy Odin, és próbáltam a 3.04, 3.07, 3.09 verziókkal. De sajnos nem jön össze a gyári I9300XXMA2_I9300PANELL1_PAN 4.1.2 JB felrakása.
Itt lehet az gond, hogy nem nullán áll a számláló. Azaz előbb Root, utána TriangleAway nullázás? És a végén flash?
Ui itt van olyan Root hozzáférést biztosító módszer, mint az MTK platformon bevált Framaroot. Azaz egyetlen apk futtatás után meg is van? Vagy csak Odin tud ebben segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz vegyszer #87633 üzenetére
Ha jelenleg 4.3 van, ne akarj vissza állni 4.1re ha csak nincs efs mentesed, és nem szeretnél plusz köröket futni. Imei vesztéssel járhat a downgrade.
Farmroot nem működik, csak a Cf autoroot.[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz vegyszer #87635 üzenetére
Áhh, boccs.. Most olvastam vissza..
Javaslom EZT is kipróbálni, többeknek csak ez segitett
A számláló nem játszik a flasheléskor. Gariztatásnál van értelme.. Attól települni kell a Firmwarenek.[ Szerkesztve ]
-
spy77
csendes tag
Valami megoldást tudtok a kamerára? Nem kapcsol be, csak fekete a képernyő..Be írom a tárcsázóba a *#34971539# es számot, és semmit se ad ki.. a kamera versioját se adja ki.. Valaki tud valami ötletet erre? Köszönöm
spy77 felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
shuttlex27d
tag
Sziasztok
otg kabelen usb modem stick mukodik az s3-nal? -
szunyi777
őstag
válasz shuttlex27d #87639 üzenetére
Igen, egyedi kernellel.
Boeffla-Kernel Change Log (i9300 Omnirom version) Version 2.4-beta5(allows external modems connected via OTG to work, e.g. 3g or LTE modems)
-
x1port
addikt
válasz shuttlex27d #87639 üzenetére
Mi értelme mobilsticket dugni egy okostelefonba ??
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz szunyi777 #87628 üzenetére
köszi, de most jó így ma reggel levettem 5:30körül töltőről 13ó54p és még van 15%-om
így használom:
Governor/io: pegasusq/standard
Ütemező: cfq/cfq
buffer: 256/256
CPUmax :1704
GPU:frek.profil: 160/266/350/440/533
boeffla hang: be
hangszóró hangerő 63
hangszóró tuning be
dac közvetlen:be
dac túlmintavételezés:be
ffl hangzás:be
kijelző+led -> ledhalványulás állapot be
zram:be lemezméret 200mb
swappines felülírás:be (érték 60)
Android low memory killer alap érték+10
plusz a beállításokban be van kapcsolva az energiatakarékos mód sebességcsökkenést nem vettem észre ugyan olyan gyors, de tovább bírja -
wdx
őstag
válasz x1port #87642 üzenetére
Pont ugyanúgy van szükség rá, mint az elektromos olajkályhába hasított fára... maga a látványa is extázist okoz. Bár most így belegondolva... annyira nem is rossz ötlet. Én veszek egy wifi-sticket, szigetelőszalaggal rátekerem a telefonra, és így meghekkelem a pontyot... és iszok rá répalevet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz vegyszer #87633 üzenetére
odinnal fel kell flashelni egy cache és egy recovery image-t és újraindulás után automatikusan berootolja a recovery script a rendszert! utána már lesz root jog és cwm recovery cf-root-sgs3 jó csak az s3-hoz...én legalábbis mást nem találtam ami működne, utána le kell tölteni egy update-superuser-202.zip-et ami frissíti a superuser appot és binárist!
-
x1port
addikt
válasz Viktor0610 #87643 üzenetére
De a mobilstickben is sim kàrtya van nem ?
Tegye àt a telefonba -
MODERÁTOR
válasz x1port #87647 üzenetére
Igen, ez nekem is eszembe jutott, de egyrészt addig nem elérhető z eredetileg a készülékben lévő kártyán, illetve nekem sem volna túl sok kedvem cserélgetni a SIM-kártyát.
Persze, ettől független eszembe nem jutna USB sticket rákötni a készülékemre, de mindegy. Mások vagyunk.
Xiaomi 13T
-
wdx
őstag
válasz Viktor0610 #87648 üzenetére
De mennyire szívná az akksit? Egy plusz modem. Ráadásul 5v-on. Lehet, hogy nem kell neki annyi, de na. Megértem, hogy van egy előfizetése (mobilnet), meg hogy egy előfizetéssel több készüléknek ad netet így, meg értem én a logikáját, de hogy ott fityegjen a telefonon netezés közben, amikor már az előfizetéshez ingyen adják a netet... meg ott a wifi direct/hotspot... kár vesződni vele.
-
szunyi777
őstag
A kérdés az volt, hogy lehetséges-e!
Van rá lehetőség.Nekem 500Mb van az előfizuban + 1GB-ot vettem havi +1000Ft-ért.. Simán kihúzom vele az 1 hónapot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen monitort vegyek?
- Peugeot, Citroën topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest