Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz BandiHUN #83261 üzenetére
A GSM boltok árai nem véletlenül alacsonyak, rengeteg a kókány, szemétből feljavított, letiltott-élesztett, függetlenített telefon. Ha jót akarsz, nemigen bántod a GSM boltos vonalat, mert rengetegen szívtak már vele. Egy esetben jó, ha kapod vagy a szolgáltatós, vagy a gyári Samsungos 2éves garanciajegyet és az eredeti számlát hozzá. Ha ez nincs, csak GSM garancia a bolttól, jobb, ha elfelejted, ha nem kellenek ősz hajszálak...
Sokan árulnak akár a topikokból, akár nem új reggel is megbízható telefonokat itt, inkább nézelődj gyakran és várj, de sufni GSM-ből ne vegyél. legalábbis, én tuti nem vennék.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz BandiHUN #83345 üzenetére
Előreis egy globál kérdés,de a KitKat customban is vacak?
Én kifejezetten úgy tudom, ha rákeresel, Kelzsoca kifejtette, h miért. Röviden az alap, amire fejlesztik félkész, és nem is lesz befejezve, így csak vackokat lehet répíteni.
Igazából elsősorban az ragadott meg,hogy ott a felső menüsor mögött is van a háttérkép...és félek a beégéstől/szebb is a teljes méretű háttér.
Én is szeretem az átlátszó status bar-t, de a gyári touchwiz megoldásra nem emlékszem sajnos, Apex launcherben tuti az, Aviate-et használok most, ott sajna nem támogatott.
Más:a LightFlow megy ezen a készüléken is?Én a régi Sonymon elégedetten használtam eseménymegkülömböztetésre,custom led szinek...
Igen, én megelégedéssel használom S3-on is. A régesrégi HTC-men nem működött ilyen jól. -
VegyesTamás
senior tag
válasz BandiHUN #83696 üzenetére
Nekem az összes telómon idáiga szilikon tok volt, kb 3 éve meg csak S-designosat használok, és eddig nem lett baja, pedig esett már le, meg ilyenek.
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
arnd
senior tag
válasz BandiHUN #83700 üzenetére
A mostani táskáknak már van telefontartó kis zsebe. Minek a tok?
Nekem az szokott ezekkel a gondom lenni, hogy nem férnek bele a telefonálásra is használt eszközeim. De a söhármas az lazán. Nem is szoktam érteni, hogy ki az aki nagynak nevezi. Az elmúlt 10 évben csak nagyobb telefonjaim voltak
Egy bőrdíszműves, megoldás lehet, ha nem ragaszkodsz az aluhoz. -
Gizmo94
veterán
válasz BandiHUN #83701 üzenetére
Mindig vannak ostobák, akik igyekeznek okosnak feltüntetni magukat, mint pl. a jelek szerint a haverod is. Megnyugtathatod, jópárat szedtem már szét, mindenben megegyezik az összes színváltozat, a legapróbb részletekig. Egyetlen különbség van, ez pedig a színük. Ez az egyik legorbitálisabb hülyeség, amit eddig hallottam.
-
VegyesTamás
senior tag
válasz BandiHUN #83701 üzenetére
ha GT-I9300 a neve és kék akkor valószínűleg nem változtattak rajta semmit ez nagy
ismerek embert aki tudna neked ilyen tokot csinálni, minden kívánsággal együtt
Dare2Live: mennyire döglődik? Mert úgy érzem az enyém is kezd 2-3 óra a max kijelzőhasználat, mellette úgy 3-4 óra üzemidő, (ez már döglöttnek számít? ) csak én nem érzem a súlyát mert a 10400 mAh -s powerbank megeteti szépen
laci0530: Rendben, köszi, még kutakodok kicsit, van -e valami erős rom
[ Szerkesztve ]
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
szunyi777
őstag
válasz BandiHUN #83858 üzenetére
Ameddig az Rendszer állapota nem hivatalos, ne is várj frissitést, és a Kies is fütyülni fog.
Offical-nak kell legyen mindennek.
Meg ha már módositott a kernel, akkor gondolom Custom Recoery-d van, és rootolt..
Nah ezt mind veszted Offical esetén.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
havri1
félisten
válasz BandiHUN #83967 üzenetére
Ne haragudj, de nem írom le minden hónapban újra és újra.
Mindenki másképp használja a telefonját.
Mások a programok, mások a memória igények.
Aki combosabban használja, tudja mi a probléma, aki nem az valószínűleg sose fogja megtudni, mert neki pont olyan a telefonhasználata, amivel még pont jó..Viber, whatsapp, SwiftKey, hangouts, exdialer.
Emellett gyári böngésző 3 fül nyitva. Belépnék a netbankba, jön az SMS. Megnézem, vagolapra masolom, vissza a böngésző, és máris ujratölti a banki belepooldalt, cseszgetem az SMSt a vagolapon...És ez csak egy a sok közül sajnos.
havri
-
havri1
félisten
válasz BandiHUN #83980 üzenetére
Nem akarok vitát nyitni, hülyeség amit írsz
Milyen szociál ketyeg előtérben? Travian, mert 10 percenként megnézem? Nem zárom be. FB? Kell, nem zárom be. A tárcsázó, mert éppen beszéltem előtte? Nem, nem fogom bezárni. SMS? Nem zárom be, mert oda érkezik a belépő kód.
Kismillió helyzetet tudnék neked példaként felhozni, de nem fogok.
Kevés az 1gb ram nekem az S3-ba, és sok másnak is.
Ha neked megfelelő, használd egészséggel.Havonta cserélődik az S3 topicja, és minden egyes hónapban a szokásos kérdések forognak, már baromira unom.
- Nem tölt
- Nincs hálózat
- Lassan ébred
- Nincs elég memória - Haggyad má, hülye vagy, android ilyen
- törött kijelzőt cserélnek gariban?
- Milyen custom kernelt, nem olvasok 3k hsz-t.[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz BandiHUN #83983 üzenetére
Alapvetően az a baj, hogy a TW nincs rendesen - szerintem (1x) - optimalizálva, és a TW-re alapuló alkalmazások.
Ha nem így lenne, akkor másik - szintén 1GB rammal rendelkező - készülékekre sem adták volna ki a 4.4-et.
Ezzel - szerintem (2x) - elismerte a Samsung, hogy az S3 esetében vastagon memória optimalizálási problémák vannak, amiket nem tudtak megoldani. (Ugyanis arra hivatkoznak, hogy a sima S3 azért nem kapta meg a 4.4-et, mert csak 1 GB ram van a gépben)Alapban mint mondottam, nekem az a problémám, hogy sok olyan eset van, amikor a droid bezárogatja a futó - és használatba lévő - alkalmazásaimat, mert pl érkezik egy viber üzenet, vagy hasonló.
Tehát pl kilövi memórából a tárcsázót, mert jön egy üzenet. És ilyenkor a következő hívásindításkor lassan nyílik meg a tárcsázó.Sokaknak ez fel sem tűnik, engem zavar.
Használható a készülék, semmi gond ilyen téren, csak vannak dolgok, amiket - szerintem (3x)- egy jól összerakott 4.3 esetén orvosolható lett volna. Inkább legyen egy két verziószámmal kisebb a kiadott android, de az jól működjön. Kapkodás az egész..
Nexus7-nél, S3 mininél, S2-nél miért nem merült fel bennem sose ez a kérdés?
Pontosan ugyanilyen környezetben van használva.Ha sértő voltam, elnézést, nem szándékoztalak megbántani, csak sokszor már fáj, hogy ugyanazt a témát próbáljuk megoldani itt a "szakmai" fórumon, amiről már sokszor kiderült, nem fogjuk tudni megoldani.
havri
-
Gergosz2
veterán
Egyébként akkor pedig mi van az LTE-vel?Hisz megkapod 2gigásban is ezt,nem?
Még árban se több különösebben...mégse látom,hogy ott akkora élet lenne,és annyira élvezné mindenki a 2 giga "szabadságát".Azért nem pörög az a topik mert egyrészt jóval kevesebb S3 LTE-t adtak el idehaza aminek az az oka szerintem hogy csak a T forgalmazza. Másrészt nem megy a sírás , hogy elfogyott a RAM meg stb.
A fő téma ott , hogy ez meg az beragad, mikor lesz frissítés, garanciális ügyek és akad egy két vállalkozóbb fórumtárs aki romokkal is próbálkozik, több kevesebb sikerrel.Mint ahogy ott is írták,hogy ott,ha a sima hármason 350 megám volt üresen,hogy ott akkor 1350 lenne...
Nope . Alapból a telefon kb 7-800 megát megeszik , innen szokott feljebb kúszni de ahogy havri1 is mondta ez erősen felhasználófüggő.Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
veterán
majdnem minden, szamomra annyira nem fontos app-ot fagyasztok a greenify-vel.
nekem nincsenek nagy elvarasok a multitaskkal kapcsolatban csak, hogy memoriaban tartsa az exdialer, gmailt illetve az operaban 2-3 fulet. Ez olyan nagy keres egy majdnem felso kategorias telefontol?? vicc..Csak egészség legyen, meg térerő!
-
sb
veterán
válasz BandiHUN #84126 üzenetére
Melyik van fent?
Nem laggol a scroll?Közben rákerestem, 4.3-nál több ilyen általános scroll lag problémát is találtam, pl. S4-re is, ahol a következő romban javították a problémát. Szóval gyanítom S3-on is másik 4.3-as romot kellene használnom.
UGND1 magyar stock rom van fent jelenleg, de borzalom. -
kelzsoca
félisten
válasz BandiHUN #84311 üzenetére
Egyébként én nem értem,miért várja mindenki ezt a KitKat-ot...
Mert ez a friss rendszer.
aki akarja,már customban felteheti rég
A portolt-tákolt 4.4.2 azért közel sem ugyanaz, mint egy gyári frissítés...
és nem csak ezen,hanem más típuson is elég megosztó a működése.Emiatt történetesen minek is várni "kötelező" frissítésként?
100x leírtuk már mi is, de hát mindig jön olyan aki megváltásként várja.
(#84310) róland
A Samsung visszadobta a 4.4.2-es rendszert, mivel az nem tud megbízhatóan futni, pontosabban nem tudja adni azt a felhasználói élményt amit a userek elvárnak, mivel a saját fejlesztéseiket egy frissítés kedvéért nem kukázzák ki, így inkább kihúzták az 1GB RAM-al szerelt i9300-as modellt a listáról.
Ami most hátrány, az korábban előny volt az S3 usereknek, mivel a KNOX védelem is az 1GB RAM miatt maradt ki a frissítések során.[ Szerkesztve ]
-
jimmedly
senior tag
válasz BandiHUN #84312 üzenetére
Én K9-et használok, 5 fiókot szinkronizál -abban két gmail- és nincs gond vele. A Gmailt, jegeltem, a "gyári" email kliens pedig csak az exchange fiókot figyeli, azt is azért ő, mert a K9 nem birkózik meg ezzel a protokollal, meg alig van forgalma.A K9 másra szerintem tökéletes.
Szerintetek lesz még kisebb OTAs hibajavítás (xeh)? Gondolkodom a rootoláson, mert pl az s suggest hiába van jegelve, így is fut az android assistant szerint a háttérben. Néhány dolgot el lehetne távolítani... -
-
wdx
őstag
válasz BandiHUN #85818 üzenetére
Kicsit ellen kell hogy mondjak... a mai akksik sajnos nem komálják, ha lemerül teljesen. 3,9V-on érzik jól magukat (ez egyébként 70-85%-ot jelent a mi esetünkben), és igenis a rátöltésre vannak optimalizálva.
A lemerült akkuk hamar tönkremennek, mint ahogy az állandóan 4,2V-on tartottak is (nem erre lettek tervezve). A telefon természetesen igyekszik feltöltés után kb 100%-on tartani az akksit, de nem úgy, hogy folyamatosan minimális árammal látja el, hanem bizonyos feszültség esés után rátölt. Emiatt írja, hogy 100%-on a telep, holott csak közeli állapotban van, ezzel védve azt az állandó töltéstől.
Ergo: nem kell tartani attól, hogy töltőről való lehúzás után csak ~97%-ot mutat.
Mellesleg más kernelek másképpen viselkednek... ebből következik az ajánlatom: gyári rendszer használata, és ezzel elkerülhető a telefon/akku felrobbanása/kigyulladása.
Kellemetlen felébredni egy égő telefon ébresztőjére.Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
addikt
-
-
bexinho23
őstag
válasz BandiHUN #89116 üzenetére
Köszönöm ezt a kimerítő választ. Akkor sajnos nem rom probléma, bár valahol tudtam, hogy akku gond lesz. Egy kérdésem lenne még: ha egy ismerősöm még garanciás S3 LTE telefonjába beteszem ezt az aksit, majd így érvényesítve a garanciát az akkura, problémamentesen megoldható? Magyarán a garancia-telefon-akku nincs egymással "összeköttetésben"?
Amúgy jó esetben is talán 10 alkalommal volt szétkapva az akku és a telefon az elmúlt közel 2 évben. Tehát teszek egy próbát az akku tisztításával, a teló szétkapásának viszont nem állok neki. Hardveresen szempontból nem vagyok annyira toppon, mint szoftveresen.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz BandiHUN #89642 üzenetére
Jajamm.. megvan koszi.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
wdx
őstag
válasz BandiHUN #90411 üzenetére
Most nem akarok senkit elszomorítani, de xperia z1-ben 2 gb ram van, és max 2-300 szabad ebből. És nincs fent facebook, messenger. Ha lenne, max 180 mb maradna. Ilyen az android. Meg egy csomó oprendszer. Ez nem függvénye a folytonos működésnek. Ha felteszem a messengert, 1-2 nap és kifekszik a telefonom. Azt hozzáteszem, 512 mb rammal az s1 majdnem szebben ment, mint a mai telefonok.
[ Szerkesztve ]
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
Puma K
nagyúr
válasz BandiHUN #92198 üzenetére
Most amit írtál opció az működik, de a webes felületen nem lehet CTRL+A-val vagy iránygombokkal mozogni azon a felületen vagy egérrel egyszerre több fájlt kijelölni.
Komolyan mondom ha nem lenne céges ez a telefon lehet szétvertem volna már rég puszta ököllel és tenyérrel.... mi ez, hogy ami eddig működött (rádugod felismeri működik) az egy "frissítéssel" ami azt szolgálná alapból, hogy azt ami addig működött még jobbá teszi ahelyett tönkrekúrja és visszarepíti ezer évvel ezelőtti szintre az egész kütyüt.
Mert baromi jó, hogy az akku szintjét jelző ikon zöldből átment fehérbe, de csesszék már meg az anyukájukat szárazon miért kell ezt így eltoszni, hogy több a bosszúság frissítés után mint az öröm?Nem neked akartam kifakadni, de ez most így szánalmas mind a Google mind a Samsung részéről.
A saját Sony Ericsson K800-as telefonom ami 2007 óta meg van -és nem hiába nem cseréltem le a mai napig-, képes arra, hogy rádugom egy PC-re, megkérdezi mit szeretnék milyen módban működjön míg USB-re van kötve és úgy működik.
Erre ezek a csúcs 4-8 magos és akár tepsi méretű csúcs telefonok meg kb egy darab téglánál alig tudnak többet nyújtani.
Kies-ben azt is próbáltam, de nem változott semmit a helyzetem.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Milyen monitort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nők, nőügyek (18+)
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Háztartási gépek