Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
beloadjoker
őstag
rosszul írtam nem a ramra gondoltam hanem ténylegesen a tárhelyre a 16gbra legközelebb pontosabban írok
hát ha így van akkor ez elég gáz :/ de köszi a helpet akkor eszerint minden oké[ Szerkesztve ]
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
dobobazsy
őstag
válasz beloadjoker #69401 üzenetére
de ez nem csak az s3-nál van így, minden más telefon belső memóriája kevesebb, mint amennyinek írják
-
sanyirigo
senior tag
Cm 11-nél nálatok is feloldja a képernyőzárat a menü gombra?
[ Szerkesztve ]
Pixel 7
-
Lacko84
aktív tag
Valakinél jelentkezett már az a jelenség hogy hívják, felveszi elkezd beszélni a másik féllel és ugyan úgy hallja a csengőhangot kb 5-10mp-ig?? Elég gáz hogy szól a csengőhang is és beszélnek is....:/ mi lehet a gond?
A másik hogy a kamera hangot hol tudom kikapcsolni mert nem találom sehol? köszönöm előre is
[ Szerkesztve ]
Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300
-
yetir
tag
Sziasztok! Van egy olyan gondom, hogy van olyan, amikor hívnak/hívok valakit, akkor a hang olyan, mint amikor viberen/skypeon beszélek és eltorzult heliumot szívtunk hanghatással jár. Mind a két oldalon, tehát én is így hallom az illetőt és ő is úgy hall engem. Ez olyan 30 hívásból 1x fordul elő, de akkor van, hogy egymás után 4-5x is. És az kivan csukva, hogy véletlenül viberen/skypeon hívtam/hívtak volna.
Ez miért lehet? Volt már valakinek ilyen problémája? T-mobile, 4.1.2 sima origi.
-
madmike
őstag
stweaks beállításokat tudnátok linkelni? cpu, gpu, töltés áramerőssége, ilyesmik érdekelnének.
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
madmike
őstag
Had ajánljak nektek egy launchert, mert lehet, hogy többen vagytok hasonló cipőben mint én voltam, mégpedig,hogy nem találjátok az igazit. Mármint launchert...
Ez a Buzz Launcher. Ennyire testre szabható launcherrel még nem volt dolgom. Akinek fontos a design az nem fog csalódni.
Ráadásul ingyenes."Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
vackor970
csendes tag
Tegnap kértem a háztól házig szerviz szolgáltatást és már Hétfőn jönnek is gyorsak le a kalappal! Az ezüst keret magától megrepedt ezt cseréltetem és gyenge akku idő hogy így még az akku csere is bele fér mert még nincs egy éves a teló!
-
Mákos7észta
aktív tag
Sziasztok!
Omega AOKP v8.1 van most a telefonomon, es meglepodve tapasztaltam az ehseget, igaz volt egy tizoras buszutam, amin megneztem egy filmet minimum fenyeron, powersave CPU modban, de ez meg nem meglepo, inkabb a Player pro viselkedese, szimplan kikapcsolt kijelzo mellett hallgattam zenet kb 3 orat, es ugyanugy merult, mint a masfel oras film alatt.. Itt az akksi hasznalat is. Kozben azon gondolkoztam, hogy a DSP manager islehet a hatterben, erdemes volna MusicFX- re valtani? Ha viszont az a konkluzio, hogy a Player pro zabal, akkor tudtok olyan zenelejatszot ajanlani, aminek van mappanezete, nem zabal annyit, jo a hangminosege es veletlenul esztetikus is?
Udv,
Marci[IMG]prohardver.hu/dl/upc/2013-11/15/100078_vhbknnuyqudjch0t_screenshot_2013-11-14-04-06-55.jpg
Szerk.: telefonrol nem megy a kepbeillesztes
[ Szerkesztve ]
Csak óvatosan, még nem kávéztam..
-
beloadjoker
őstag
válasz vackor970 #69413 üzenetére
Korben a fem keret megrepedt ? Nekem kette is valt ja es magatol nem volt leejtve szerintetek ezt is cserelik ? Am t-s vagyok bar nemtom hogy ez szamit e
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
vackor970
csendes tag
válasz beloadjoker #69415 üzenetére
Az enyém se volt leejtve soha! Lényegében nekem is ketté vált de én repedést írtam és biztos hogy cserélik mert amikor felhívtak hogy fixáljuk az időpontot akkor kérdezte a hölgy hogy milyen színű a telefon valószínű azért mert az egész elejét cserélik ! Jo is mert a kijelzőn is van egy két hajszál karc
[ Szerkesztve ]
-
babhun
aktív tag
válasz vackor970 #69416 üzenetére
Az enyém le volt ejtve, de a keret nem akkor törött el, az egyszercsak magától elrepedt az usb csati felett. Sajnos a tetején látszik az esés nyoma, ezért gondolom hiába is hívnám ki a szervizest, nem lenne garis csere, mert gondolom azt mondanák, hogy az ütéstől törött el! Ja, meg számlám sincsen, csak egyedül a T-mobile-os garancialevél.
-
kovipetiii
csendes tag
Ilyet meg szabad rendelni? Átépíthető ?
http://www.ebay.com/itm/AOriginal-New-Housing-Cover-lens-For-Samsung-Galaxy-S3-SIII-i9300-white-/360703213283Iphone 13pro, Ps 5,Lg nanocell tv, Chevrolet orlando , peca.
-
Zsolaf
addikt
válasz kovipetiii #69420 üzenetére
Ezt te nem tudod átépíteni az biztos, az üveg az törni fog
-
Zsolaf
addikt
-
Garsza
veterán
Helló temasek féle cm 11 v2 nél hogy tudom elérni hogy root jogaim legyenek?
Látszólag root jogosultságom van de például az Android Firewal még sem kap root jogot azt az üzenetet kapom hogy megtagadva. -
balazs1022
őstag
válasz Zsolaf #69429 üzenetére
Hát de valami csak van közte. Valami ragasztó.. A videokkba mindig olyan nehezen szedik fel, meg azért is használnak hőpisztolyt. Ráadásul mikor arról van szó h foltos a kép, akkor is a ragasztási hibát emlegetik. Meg hát ugye a por se mehet be alá..
De pl ezt a videot nem értem. Mi az h csak olyan ragasztó csíkkal teszi körbe a kijelzőt?
Szal ezért kérdezem azt, hogy hogy van ez az gyári üvegnél (teljes felület ragasztott), meg, hogy van az utángyártottnál (lcd körül)?
-
twohacker
csendes tag
Megvan a 4.3-as frissìtés hibája... Le is állìtották a frissítést. A lényeg ha fekrakod a 4.3 at a sammobile-ròl nem szabad frissìteni a google + alkalmazást és nem lesz gond. Teszteltem a uk rommal. Remélem segìtettem. Arra még nem jöttem rá miért veri szét a g+ a romot. De a deep sleepre is hatással van.
[ Szerkesztve ]
-
bufi01
tag
Sziasztok.Azt vettem észre,hogy mostanában lassan tölt a telefon.50%-ot kb. 2-2.5 óra alatt.ez mennyire normális?próbáltam másik töltővel is,azzal is annyi.Úgy emlékszem ettől azért gyorsabban töltött...
Ja minden gyári a telon. -
beloadjoker
őstag
Kijött a V2 nem a pár megás update hanem a tényleges V2 /temasek/
[ Szerkesztve ]
-
SteveJobs
őstag
válasz balazs1022 #69431 üzenetére
Ilyen zselés anyag van az érintő és a kijelző között amit ha melegítesz meglágyul és elveszti a tapadását.Ez a réteg egy légmentes réteget alkot meg valamit véd is mert rugalmas az anyag.
A videón azért így csinálja mert nincs neki ilyen anyagja gondolom. Végül is ez egy sufni tuning!!!
Amúgy azért kell körbe ragasztani mivel,hogy legyen felragasztva valami fogja a kerethez.
Amikor én is ragasztottam azért ragasztottam körbe de pontosan,hogy oldalról ne menjen bele a por.Alul, fölül nem érdemes azt a fekete ragasztót leszedni mert az ad egy távolságot a kijelző és az érintő között.Én ezt leszedtem ez végett 3 -szor szedtem vissza.Ugyanis a 3M -nagyon vékony kétoldali ragasztóval csináltam ezért hozzá ért az érintő a kijelzőhöz és lett egy fekete folt. Kaptam egy autó fényező barátomtól vastagabb áttetsző kétoldali ragasztót avval jó lett.Bocs de az utolsó kérdésed nem értem mit akarsz ki hozni belőle
beloadjoker! Ezt már próbáltad? Mert kezdem elveszteni a temasek romokat annyi van naponta meg nem szeretnék cserélni.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
madmike
őstag
válasz SteveJobs #69441 üzenetére
Nekem tegnap óta ez van fent. Egyetlen hibát tapasztaltam eddig. Ha a lenyíló menüből próbálom a mobilnetet ki vagy bekapcsolni a com.android.systemui alkalmazás leállt hibát dob. Ez a v1-nél nem volt. Ettől eltekintve nagyon gyors és stabil.
szerk: lehet hogy elkiabáltam a dolgot. Most nem akart felébredni a kiejlző. Akku ki-be segített csak.
[ Szerkesztve ]
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
Smylei30
tag
Valaki probált már lefuttatni 1 Antutud Temasek CM11 en? mert nalam valami gebasz van a 3d vel, eléggé szaggat WTF
SAMSUNG Galaxy S3 i9300
-
SteveJobs
őstag
válasz beloadjoker #69443 üzenetére
madmike! illetve beloadjoker! Nekem a kentaky féle ajánlott 4.4 van fenn kb 1hete tettem fel.Ez egy tök alap szerintem, de nem rossz.
-
madmike
őstag
válasz Smylei30 #69446 üzenetére
Most futtattam le. Az igazat megvallva, nem tudom, hogy ezen a készülékemen valaha futtattam e már Antutut, így nincs viszonyítási alapom. 18104 pontot adott. A 3D-nél pedig 15-25fps között változtak az értékek.
-
beloadjoker
őstag
-
válasz madmike #69445 üzenetére
Alapból a kk-gapps-t tettem fel. Amikor átváltottam Dalvikról ART-ra, reboot után használhatatlan lett a teló a sorozatos FC-k miatt. A teljes gapps is dob FC-t bekapcsoláskor, de csak kettőt, utána megy rendesen.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest