Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zlatan77
aktív tag
-SMS,hívás jobbra-balra csúszka
-Intelligens kijelző
-Air gesture (bejövő hívásokat legyintéssel egyből kihangosítva veszi fel-autóban és kajálás közben nagyon hasznos)
-közvetlen hívás a fülhöz emelve
-telefon lefordításával némítás
-nyomkövetésMost így hirtelen ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz gyuri81 #68198 üzenetére
Rossz szolgàtató. De sebaj, minnyà jön az! Mondjuk, itt olvasgatva arra jutottam, hogy xarok rà. Nagyon felbosszantott a samu ezzel a viselkedésével, ezúton is üzenem nekik.
Az lesz, amit itt is sokan javasoltak màr, még csak a google edition-nél mutatott lassú reagàlàsukra (az, meg az àra) sem fogok vàrni, a következõ telefonom valósznüleg nexus lesz. Iàdkozom majd, hogy valami szervizelhetõ verzió legyen, vagy vegyék fel a szolgàltatók, de lehet, az is kevésbé fog érdekelni. Menjenek a nagyarcú OEM-ek a francbe.
-
apaszka
veterán
válasz Sholom #68200 üzenetére
Na ez szép lenne a samu honlapján.
Tessék emberek itt van az áhított frissítés.Ja ha használni akarod ROOT-old meg, és amit mi elcsesztünk, kitudod javítani. Ha igen és megcsinálod, innentől a garancia ugrik!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
kelzsoca
félisten
-
apaszka
veterán
-
Smylei30
tag
Akartam kerdezni aki probalta temasek 10.2 romjat nem produkalt olyat h rocsogott a hangszoro zenehalgats kozben? Tegnap felraktam de valami nemvolt jo es iszonyat szar volt a hangminoseg...most megint visszaraktam az Omega v46 samsung alapon ez volt idaig ami nalam jol mukodott..
SAMSUNG Galaxy S3 i9300
-
vwpolopg
őstag
válasz kelzsoca #68219 üzenetére
Még pár év(tized) és teljesen kiforrott lesz a TW
Hamár írtam akkor töltőmizéria folyt köv. Kipróbáltam a gyári töltőfejet egy SonyEriccson kábellel, 300-zal töltötte. Kipróbáltam egy HTC kábellel 400-zal. Kipróbáltam mindhárom fejet egy ZTE töltőfejjel és vitte 1000-rel, valamint kipróbáltam a HTC fejjel is, az megintcsak nem töltött rendesen. Szóval lehet, hogy a töltőfejem is haldoklik nem csak a kábelem. Most beszerzek majd egy zsírúj nokia kábelt, meglátom azzal mi lesz a szitu.
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz Smylei30 #68220 üzenetére
Ez így történt.
Bementem a múltkor a Domi diszkontba. Mondom a tulajnak, hogy egy kazal kábelt veszek, de lemérem , mennyivel tölt vele.
Itt a gyári töltőm, és adogasd őket , én mérem közben.Vagy tíz típust próbáltunk, vegyes eredménnyel. A leg olcsóbb volt jó. Vettem is belőle egy csomót. Hiába nagy a család, és kell a kábel.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
korcsillio
addikt
Tudom hogy 100x volt de most telefonról nem találom azt az oldalt ahol az imei-t lehet ellenőrizni.Telefont akarok venni és nem akarom megszívni.
-
Smylei30
tag
válasz korcsillio #68225 üzenetére
Google a baratod
Am erdekes mikor en beirom a sajat IMEI szamomat kiirja h samsung meg minden de 32GB osnak irja kozben ez 16gb os
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG Galaxy S3 i9300
-
SteveJobs
őstag
Sziasztok! Az AOSP romot szeretném feldobni de nem találom ahol le lehet tölteni.Tudna segíteni valaki ? Egy linket kérnék akinek ilyen van fenn.Köszönöm!!!
-
Shummo
senior tag
Sziasztok. Ha minden igaz a héten megjön a telcsin, így csatlakozok hozzátok.
Egyből egy kérdéssel kezdem. SGS3hoz melyek a legjobb visszahangú főzött romok? Első sorban gyári érdekel, de volt rá példa hogy az S2mön cm volt.Amit sokat használtam az a Neatrom valamint még ICS alatt az Illusion rom.
Egyenlőre jobbnak látszik a 4.3t hanyagolni a hozzászólások alapján.
köszike
-
apaszka
veterán
válasz mgTerminator #68233 üzenetére
Hosszabb lényegesen,2 méretes, és Somogyi Elektric forgalmazza. Nem tikok. A baj, hogy itt a posta egy vagyon, így nem nagyon érné meg szerintem. De holnap bemegyek és megkérdezem mi pontosan egy ára. Ha jól emlékszem jóval ezer alatt volt, azért vettem belőle 7-8 darabot. Külön van a munkahelyemen, az autóba,a fiamnak itthon a táskában a sulihoz.....
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Tudom, kivesézett téma, és igazából csak a biztonság kedvéért szeretnék kérdezni custom rom telepítéssel kapcsolatban. Nem az első samsungos telefonom, és mindegyiket agyon kínoztam különböző xda-s romokkal, így tulajdonképpen nem is vagyok kezdő ilyen téren. De mint minden telefonnál, az olvasottak szerint különösképpen a SGS3-nál azért érdemes odafigyelni, miként is áll neki a user (imei eltűnés pl...). Na mivel ilyen kockázatot/esetleges bakit egy telefonnál se tapasztaltam, így ezúton megkérdezném, hogy a mostani gyári rootolt 4.1.2-met hogyan cseréljem le custom romra? (csak főbb vonalakban, leginkább olyan, aki már csukott szemmel hajtja végre a romcseréket és teljes rálátása van a típusra)
- kezdeti lépésben imei szám megőrzéseként kell backup-ot készíteni róla? (ha igen, melyik módszer a legpraktikusabb és legtutibb)
- milyen recovery-t kell feltennem, és azt hogyan? (úgy mint az előző galaxy szériáknál?)
- kell-e kernelt feltennem gyári romról custom romra cserélés esetén
- melyik a legstabilabb jelenlegi rom? gondolom cyanogenmod romok vannak SGS3-ra is, ugye?
-
apaszka
veterán
válasz babhun #68236 üzenetére
Aha, és több méret van, és vidd a telót, és mérj rá. A kis Domi tök élvezte a mérést a múltkor. Csak ámult, és mondta, gondolta valami nem stimmel a nagy kompatibilitás terén valami, mert ő is észre vette, hogy minden telefon kábele másként viselkedik.
Nyugodtan menj be. Tök olcsón van ilyen, én vettem több méretben. A kocsiba jó hosszút, mert a hátsó ülésen is lehet tölteni akár vele. Elől meg én a rejtettel töltöm, az asszony meg egy rövidebbel.[ Szerkesztve ]
-
Gyerekek, egy láma kérdés: CM alapú ROM alá be lehet rakni Stock alapú kernelt?
Csak kíméletesenNever let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
mgTerminator
veterán
válasz bexinho23 #68237 üzenetére
Ha van root akkor a playről szedd le kelzsoca EFS manager progiját, azzal le tudod menteni az EFS partíciót.
Recovery: TWRP-t ajánlom. Ezzel is tudsz egyébként EFS-t menteni.
A kernel mindig benne van a romban. A személyes tapasztalatom az, hogy a custom kerneleknek több a hátrányuk mint az előnyük...
Van cm S3-ra is, és ott is jobban jársz a saját kernelével. -
Magga és kelzsoca
Köszi!
Sejtettem, csak nem árt a megerősítés, mielőtt valami baromságot csinálnékMellesleg a 4.3-as ROM qrva sz*r!
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
bexinho23
őstag
válasz mgTerminator #68245 üzenetére
Köszönöm, EFS managert (s3-ra) már fel is tettem. Feltöltöm a telefont, leszedem a legfrissebb CM-ot, és teszek egyek próbát. A TWRP telepítését ODIN-nal kell elvégezni? EFS-t a programmal lementem, ezután simán telepíthetem a ROM-ot, védve van a belső memórián az EFS mappa? Vagy azt gépre kell lementeni, vagy külső SD-re?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest