Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zlatan77
aktív tag
válasz korcsillio #68450 üzenetére
De van.
[link] -
zoltan6
őstag
nekem is jó teljesen gyárin,itt inkább egyes embereknél egyfajta hobbi,életvitel az állandó romolgatás,próbálgatás
-
mgTerminator
veterán
válasz korcsillio #68453 üzenetére
Én is ezt használom, nagyon fasza! Annyi a hátránya hogy gépre kell dugni hogy megkapja az engedélyt... Nektek lehet menteni a wifit? S2őn és S3on én tudtam de az S4en valamiért nincs ott a listában
-
beloadjoker
őstag
Hali !
4.4 főzelék vmi alfa állapotú sincs még ? szívesen kipróbálnám akrmilyen jelenleg legfrissebb 4.3-as cm-et használom, minden nap frissítek
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
zlatan77
aktív tag
válasz korcsillio #68457 üzenetére
Pedig van benne bőven kockázat.
-
Shummo
senior tag
Megjött az I9300-am alapsávja: i93000XXEMH1.
Menteném az EFS-t de úgy tudom, az csak rootal lehet. Emellett CWM is kellene.(egyenlőre a gyári fos van)
MI a menete? Vki segítsen a sorrenddel kapcsolatban, hogy véletlen se csináljak bajt.Gondoltam : ROOT (odinnal tar.ból, ha könyebb nincs)
2. efs mentés
3. CWMEsetleg az alapsávhoz illő cuccokkal vki ki tudna segiteni? Még nem nagyon találgatom meg a forrását.
köszönöm
(Amenyiben van módszer arra, hogy cwm Nélkül is csináljak egy teljes mentést, az is érdekelne. mire nandroidot tudok csinalni, mar rootolt lesz )
[ Szerkesztve ]
-
tferi47
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Szeretném megkérdezni, hogy 4,3-ról ha vissza megyek 4.1.2 -re elmegy az imei?
MG4-re tettem fel.Galaxy S-S2-S3-S4...................5S i6
-
tferi47
csendes tag
Elvileg van MG2-es de csak 2.23Mb. Root exploreres kimásolás.
Galaxy S-S2-S3-S4...................5S i6
-
Smylei30
tag
Sziasztok. Cpu terén, pegasusq mellé melyik ütemezö a legaksi kimélöbb? Mivel az Omega rom van fenn 4.2.2 nemsok valasztasom van cfq,noop, deadline. Ezek közül melyiket érdemes használni?
SAMSUNG Galaxy S3 i9300
-
apaszka
veterán
válasz beloadjoker #68455 üzenetére
http://tech2.hu/cyanogenmod-11-android-4-4-kitkat-alapokon-0726715
Hamar lesz.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
ronin79
addikt
Üdw, CM10.2 használókhoz egy gyors kérdés - vissza gomb megnyomásánál van gombhang?
-
Smylei30
tag
Cm10.2 szeretnem feltenni a telomra. Az erdekelne h az offical cm 10.2 rakjam v inkabb az unoficial temasek romjat? valami ervek esetleg h melyik a jobb?
SAMSUNG Galaxy S3 i9300
-
ittakary
nagyúr
XXUFME7 Light by TugaPower v17.0
Mivel tegnap megtanultam tőletek hogy van restore lehetőség, így kicsit bátrabban vágtam neki a kísérletezésnek, és ma felraktam ezt a kicsit kiherélt 4.2.2-t
Egyelőre iszonyatosan tetszik. GUI ugye a szokásos Samu TW, de annyira folyamatos érzésre a CM Temasek után (ugye mondtam hogy kicsir röcögős volt a legfrisebb build-eken)
Nagyon tetszik Este írok bővebben róla.
De addig egy kérdés is:
Kernelt mit merjek rakni alá? STweaks kellene nekem mindenképpen :S
[ Szerkesztve ]
-
-
csiziktomi
senior tag
Sziasztok!
Most gondolkodom egy ilyen S3 vagy egy lte verzió vásárlásán.Eddig csak sonym volta T -vel egyenlőre véget ért a barátság velük.Mire kell odafigyelni a vásárlásnál? Ennél is létezik olyan ,hogy zárt bootloader stb?
-
legenda
válasz csiziktomi #68472 üzenetére
szia,
inkább az lte, a 2 gigabyte ram miatt, a jövőre valóü tekintettel.
hivatalosan csak a telekom forgalmazza magyarországon, így ha esetleg használtan veszed, akkor számolni kell azzal, hogy előfizetéses konstrukcióban már akkor is letilthatják, ha az előfizető nem fizeti a kapcsolódó számlát, még csak az sem kell, hogy részletre legyen vásárolva.
a domino kunstrukció minden szempontból okés.
adott típusra nincs még olyan firmware verzió, amiben korlátozott értékű lenne a bootloader, illetve a knox számlálók sem adottak.
a *#0*# kóddal beléphetsz a szervizes menübe, ahol szinte minden lényegi hardver ellenőrizhető; kijelző - színek, esetleges pixelhiba...stb -, vibra, hangszórók, kamerák, érintés érzékelése...stb.
amennyiben használtan veszed, úgy ellenőrizd, hogy az akkumulátor alatti matricán és a *#06# kódra kiírt imei azonos legyen.
szolgáltatós jótállási jegy legyen, főként a prémium gari miatt, a számla megléte pláne dob a dolgon.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
manlions
tag
válasz csiziktomi #68480 üzenetére
Pm ment
-
mgTerminator
veterán
Miért nem félsz a letiltástól? Tiéd az egyik szolgáltató a 3 közül?
-
korcsillio
addikt
válasz mgTerminator #68482 üzenetére
Nem De van egy ismerösöm aki megoldja az effajta dolgokat ha szükséges
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
-
legenda
válasz korcsillio #68484 üzenetére
ügyvéd/jogász ismerősöd is van?
-
legenda
válasz korcsillio #68488 üzenetére
nem, de tökéletes megoldás nincs, és a készülék lefoglalását követően nem fog ártani...
-
Shummo
senior tag
Köszi az eddigieket. Már Omega V50.1 van fent. Olyan kérdésem merült fel, hogy USB mass storaget hogy lehet mind2 sd-re megcsinalni?
-
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
Elszállt a telóhoz kapott Samsung adatkábelem.
Milyet érdemes venni, mire kell figyelni?
Mindenképp gyári Samsungot, vagy utángyártottat nézzek?
Speedshopon néztem, ugyanilyen kábel nincs készleten.
Üdv,
GBoy -
doe2
tag
Sziasztok!
Hivatalosan megjelent már 4.3 független telefonokra? -
Piwi
veterán
helyes én is eddig függőket találtam jó árban,így lett az S3-am is anno
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
ittakary
nagyúr
válasz mgTerminator #68483 üzenetére
De miért ne?
Nekem STweaks-es alulfeszelés nagyon kellene :/
-
Smylei30
tag
Valaki tudja h a cm 10.2 alap fajlkezelojevel h tudom az sd kartya tartalmat megjeleniteni?
SAMSUNG Galaxy S3 i9300
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest