Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
válasz nggabi #67280 üzenetére
Nekem elegem lett a bugos gyári widgetből, megvettem a Beautiful Widget Pro-t. Van benne 1:1 TW kinézetű widget, csak személyre lehet szabni, ja és frissül is. Majd jó lesz 4.3-nál lockscreenre is
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
xcel2000
aktív tag
Na sziasztok ismét!
Lenne egy kérésem megin!
Segit valaki kihozni a legtöbbet a készülékböl?
Jelenlegi SW:I9300XXEMG410hó 25.ei SW
Gyárilag vágtam rá a Samsungba!Köszi!
[ Szerkesztve ]
Alku nélkül nincs üzlet! // "Sok hal úszik a vízben kukacra vadászva, de az én kukacomat nem kaphatja be csakis a maga halacskája."
-
Aftereffect
tag
Már erre is szüksége van a cégnek..
http://index.hu/tech/cellanaplo/2013/10/24/hamis_kommentekert_fizetett_a_samsung/
-
trigorin
aktív tag
Kicsit leegyszerűsítve a kérdést: ha felrakom majd a gyári 4.3-as romot, cseszhetem a megvásárolt Titanium Backup Pro-mat?
-
zlatan77
aktív tag
válasz Aftereffect #67356 üzenetére
Index.hu
Egyébként pár napra rá pont ugyan ezt olvastam az LG-ről.Az eladási adatok pont azt mutatják,hogy szüksége van rá a Samunak.
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
válasz Aftereffect #67356 üzenetére
eltekintve attól hogy index, ez minden gyártóra igaz, mindegyik él vele.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
ittakary
nagyúr
És visszatérve: kinek melyik CPU governor a kedvence? Vagy letojjtátok eddig, és jó az alap pegasusq?
-
RedCat
senior tag
válasz Tarantula33 #67359 üzenetére
Miért?
Más: Hogyan tudok egy kiterjesztéshez programot rendelni? Konkrétabban: Eddig ha letöltöttem egy torrent fájlt, akkor ha a status baron ráböktem, így egy kliens program egyből hozzáadta a szerverhez. Pár hete viszont egy all download nevű program indul el, és még egyszer le akarja tölteni a torrent fájlt.
Hogyan tudom visszaállítani? -
ittakary
nagyúr
Nagyon tetszik, hogy ha nem érek a telefonhoz, akkor 2-3 másodpercen belül "elalszik" ebbe az állapotba
[ Módosította: BomiBoogie ]
-
Magga
aktív tag
válasz ittakary #67366 üzenetére
Én még MIUI alatt kezdtem el használni Boeffla kernelt ezzel a beállítással játszottam ott is, és elképesztő sebességnövekedést tapasztaltam. Sajnos a MIUI még így is lassú, de most a cm alapú Omegához is ezt tettem fel, nem is gondolkodtam másik alternatíván.
Maradjunk annyiban, hogy nekem bevált! (azért nem figyeltem ilyen alaposan, hogy mit csinál pontosan, de jó teljesítmény/üzemidő kombót értem el vele)[ Szerkesztve ]
-
spadge
tag
válasz ittakary #67362 üzenetére
Eddig pegasusq-t használtam, sio i/o ütemezővel. Most maradt a sio, de lulzactiveq lett mellé. Egyenlőre nem nagyon tudok mit mondani. Talán pegasusq nekem jobban bejön első blikkre. Idővel kiderül. :]
Hozzáteszem temasek kernel van fenn. Szerintem kipróbálok valami másik kernelt. Mintha szopkodná az akksit.
[ Szerkesztve ]
-
Magga
aktív tag
válasz ittakary #67370 üzenetére
Nem STweaks kell hozzá, hanem ezek közül valamelyik: Boeffla config. Én az alap (nem v2) ingyeneset használom.
A governor-on kívül én csak a mic erősítésén állítottam kicsit, illetve levettem az értesítő LED fényerejét, így nem vakulok meg tőle...
Mihez érdemes nyúlni? Valaki írta itt korábban hogy undervoltolta a procit, de nekem nincs bajom az üzemidővel/melegedéssel úgyhogy ez engem nem érint...Szóval ha van valami szuper beállítási lehetőség, akkor azt megnézem, bár nem tudom, hogy itt is ugyanazok az opciók érhetők-e el, mint STweaksben. Használtam/használom azt is sokat, de fejből még nem megy...
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Kollégám ma jön, látom S3 LTE a kezében, há' mondom ez mi. (nyugdíj előtt áll, előtte valami nokia volt nála)
Azt mondja, ő nem tudja, ingyen adták t-nél, mert lejárt mindene, és platina kártyás
Szép, mondhatom Képzelhetitek, kb azt se tudja mi van a kezében..
Nem tudja a tárcsázót se kezelni. A guta majd megütött!havri
-
apaszka
veterán
válasz trigorin #67375 üzenetére
Én nem mondanám ezt így. Nem kell elsők közt felrakni, hanem kicsit várni kell míg megoldják a portolásokat belőle. Onnan madzag á marad a visszaállítás lehetősége.
Magga
http://imgur.com/SKaxF8G
Ezt a temasek v61 el ma. csináltam
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
korcsillio
addikt
válasz Gutenberger #67372 üzenetére
-
Amos17
tag
Amerikában már kitolták a 4.3-át a S3-ra [link]
-
RAID 2
aktív tag
Helló!
Ki-milyen autós tartót használ? Szellőzős-szélvédőre ragasztós?
Találtam jópárat ebayen, de először a Ti véleményetekre lennék kíváncsi. -
RAID 2
aktív tag
válasz Zsolaf #67388 üzenetére
A tapadóssal nincs jó tapasztalatom, mert nehéz a teló és nem rögzíti megfelelően. A szellőzőkbe pattintóstól meg télen félek, mert a meleg levegő így a telefonra áramlik, ha meg lezárom a középső szellőzőt, nem tudom mennyire lesz elégséges a fűtés. 1000 ft alatt lehet venni már ezeket, lehet kipróbálok egy szellőzőset, ha nincs jobb javaslat.
-
visionbp
tag
válasz RAID 2 #67390 üzenetére
Nem értem, mi a baj a szellőzőkbe pattintós, vagy oda szerelendő tartókkal... Kb. 6-7 éve kizárólag ilyeneket használok (a márkát direkt nem írom le, nehogy reklám legyen ), és a telefonoknak se nyáron, a klímától, de télen, a fűtéstől sem lett soha, semmi baja.
Megjegyzem, sokkal többet árt neki a nyári folyamatos napsütés, tökmindegy, milyen tartóban van, míg mondjuk órákig navigálsz valamerre, tűző napsütésben. Ehhez képest a téli fűtés meg sem szabad, hogy kottyanjon neki.
#67392: mondjuk ezeknél egy fokkal komolyabb tartókról beszélek
[ Szerkesztve ]
-
visionbp
tag
válasz RAID 2 #67394 üzenetére
Inkább szánj rá többet, és vegyél stabilabbat
Különben a gyári, szélvédőre cuppantós tartó is kiválóan muzsikál, azt külföldön használom, az égvilágon semmi baj nincs vele.#67396: az egy s4 mini-tartó, mondjuk, nekem se tűnt fel elsőre
Egyébként ha menet közben baszbirgálni akarod a telefont, akkor én azt mondom, hogy fix rögzítésű, ne flexibilis lócseccsel felszerelt gagyi szart újítsál be. Ezek, amiket linkeltél, nekem nem tűnnek olyan eszeveszett stabilnak.
[ Szerkesztve ]
-
Magga
aktív tag
válasz RAID 2 #67387 üzenetére
Én is régóta nézegetem ezeket, de valamilyen univerzálisat kerestem. Bár ennyi pénzért...
Ha valakinek van jó tapasztalata szellőzős tartóval kapcsolatban, az engem is érdekelne, szeretnék venni én is egyet. Jó lenne konkrét ajánlat!(#67397) visionbp
Egy linket dobhatnál, akár privátban is!
Köszi[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest