Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Erre nemigazán tudom, hogy mit mondjak. Nyilván romolhatod össze-vissza, de iszonyat sok meló "tökéletesre" összehozni, ami ugye nem feltétlenül jelenti azt, hogy kompromisszummentes. Biztos az én igényeimmel van a baj de nekem gyári SW-el (fagyasztgatva, tweakelve) és pár okos app-al kiegészítve is tökéletesen megy. Értem én, hogy lehetne az antutu értékeket növelni, sokkal hosszabb készenléti időt kihozni, biztos gyorsabb is lehet a rendszer (?), de én használni szeretem a telefont, nem romolni. Mire este felkerül a töltőre, már benne van napi 1-2 óra net, 3-4 óra zene, YT, FB, levelek, folyamatos szinkron. Nem azért felel meg, mert nem használom, hanem mert jól működik. Azt nem tudom, mi az a maximum, amit ki lehet hozni belőle, de nekem így is elég gyors.
Szerk.: A népszavazáshoz: Chrome, gépen is, telefonon is. Bajom nincs vele, ergó mit tesztelgessek.
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
Mi is ez a rootolás?
Alapesetben a telefonunk Android operációs rendszerén korlátozott felhasználók vagyunk! A rootolás nem más, minthogy rendszergazda jogokkal rendelkező felhasználót csinálunk magunkból.Mikor kell a rootolás?
Nagyon fontos az, hogy nem kell feltétlenül rootolni a telefonunkat. Egy átlagos felhasználó tökéletesen megvan root jog nélkül. Ha mindenképpen rootolni szeretnéd a telefont, tudnod kell azt, hogy nem mindig lehet egy kattintással elintézni a rootolást és az unrootolást. Ahhoz,hogy gyári állapotra térj vissza többet kell kattintani!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
_seth_
veterán
Az egy dolog, hogy írtál fél oldalt egy mondatban ettől még meg lehet érteni amit írsz viszont egy apróságot nem vettél számításba: az s4 mini felbontása csak 540 x 960 szemben az s3 720 x 1280 pixel felbontásával...
+ 500 mb ram van benne és csökkentették a felbontását így érték el, hogy fürge legyen, régen az ilyenért fekete pontokat osztogattak...Méretét érdemes megnézni, nem hiszem, hogy számítana pár mm bárkinek is, ráadásul az s4 mini még vastagabb is (de még mennyivel! )
Nem mellesleg én pl nem azért nem cserélem le mert nincs kedvem foglalkozni vele hanem mert bőven megfelel. Gyári szoftver van rajta, nincs rajta fél millió alkalmazás de azért akad és a névjegyzékre is kibírom azt a kb 1 mp-et amíg behozza az 1905 kontaktot.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Magga
aktív tag
Nekem megvan a 8.1, felteszem db-ra és majd adom a linket!
A 9-ről lemaradtam, asszem az volt a 4.2-nek a stabil változata (a 8.1 a milestone 2), szóval ha találsz valami linket, az engem is érdekelne.(#68393) apaszka
Sok romot probáltam S2-ön és ezen is, eddig ez vált be a legjobban. Asszony S2-sén jelenleg is Omega fut.
Szerintem jók ezek a romok...A jelenlegi (8.1) viszonylag régen a telefonon van. Sok a szabad memória (indulás után 400 körül, utána 2-300 MB) és pörgős kis rom ez!
Szerk.:
Omega v8.1
Azóta megnéztem a v9 is már 4.3 úgyhogy nem maradtam le semmiről.[ Szerkesztve ]
-
Magga
aktív tag
Igazán nincs mit! Nekem tetszik és szerintem jó is, hátha másnak is ezek kellenek!
(#68469) ittakary
Én is használtam néhány hétig, nekem is nagyon tetszett, aztán elegem lett belőle, hogy (bár nem így kellene működnie az androidnak, de) folyton bezáródtak és újraindultak alkalmazások, mert 0 MB szabad memória volt...Kíváncsi leszek, neked milyen tapasztalatod lesz vele!?
-
apaszka
veterán
Attól függ. Mire akarsz vissza térni? Mg 2 es modem/ és az egész partíció más formátumú mint az MG4. Jól látod a kiutat. MG 2 felejtős.
Így mentés nélkül nem lesz hálózatod,IMEI ed.
MG 4 az ok, viszont mentés, mentés, mentés.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Ukrajnai háború
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest