Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcel2000
aktív tag
Samsung Smart és prémium szervízben dolgozomés biztosan állithatom hogy nem veszik el bármilyen megfelelő alkatrész cserével a garancia legyen az kék helyett zöld piros sárga...
Volt egy ficko akinek kék S3 kijelző helyett fehéret raktam fel neki mert az volt készleten és sürgősen kellett neki.
Lényeg hogy eredeti "alapanyag" legyen!
Remélem meg nyugtattam a kedélyeketAlku nélkül nincs üzlet! // "Sok hal úszik a vízben kukacra vadászva, de az én kukacomat nem kaphatja be csakis a maga halacskája."
-
eastone1
senior tag
válasz korcsillio #68953 üzenetére
Nem látsz a szemedtől?
Szebb jövőt aláírással már csak nem kezd el braziloskodni. -
apaszka
veterán
válasz xcel2000 #68952 üzenetére
Mikor kijött hozzám a szerelő, előtte többször is telefonon kommunikáltunk, és mondtam neki, hogy lehet szürke a kijelző kék helyet? Neeem mondta, mert a garanciám ugrana.
Hogy van ez?https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
-
apaszka
veterán
Temasek új ROM-jában már megy minden. Wifi, kamera is.
Sajnos csak szerdán tudom kipróbálni, mert nincs idő rá, de szerintem a fiam még az éjjel felrántja.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Melyik változatú S3-ast érdemes megvenni ?
i9300 vagy i9305 ?
1Gb vs 2Gb ?Nem igen játszom, de nem tudom hogy mennyit számít a működésben a több ram ?
Már újonnan 83 körül van S3 i9300 és egy 10-essel több az i9305.
Kérlek segítsetek, köszönöm !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
apaszka
veterán
válasz eladogeppc #68958 üzenetére
Szerintem dobj rá egy tízest. Két giga ,az két giga. Rádiót meg netest használj.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
gtamate2
veterán
Srácok nagy baj van, a cwmbe akartam felrakni az s4 revót, de a telefon tégla lett, nem kapcsol be, a cwm se jön be, csak betölt 1mp-re és újraindul és ezt csinálja végtelenségig. Mit lehet tenni?
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz gtamate2 #68960 üzenetére
Na azóta a 3+1-es unbricket megpróbáltam felrakni de failed lett (utólag rájöttem hogy a másik tmobileost kellett volna feltenni) és fel se ismeri most az odnin a telefont, mit lehet tenni?
Mod: Most felismerte, tehát a I9300XXEMC2 volt rajta, akkor a XXELLA-TMHLL1-t hiába flashelem nem lesz jó?
[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
Mákos7észta
aktív tag
Sziasztok!
Tovább bonyolódott a helyzetem: Az átütött IMEI ellenére gondoltam megpróbálkozom, megnézem a lehetőségeimet, mit lehet kihozni a telefonból, mert már idegesítően lassú volt. Csináltam efs- mentést (kelzsoca-féle) (régi, XELL4 ROM volt rajta, CSC: XFELL1), 0-áztam a számlálót az első hsz. szerint, majd megpróbáltam 4.0.4- re downgradelni, nem sikerült, így a XELLA 3+1- es ROMot raktam fel (előtte recoveryben wipe), aminek egyenes következménye lett, hogy nem regisztrált a hálózatra. Rootoltam, EFS managerrel próbáltam visszaállítani, nuku. Ezután Odinnal újra felraktam, hagytam, hogy a szoftverfrissítést megkeresse magának a telefon, majd sikeresen MC2- re frissített, de megint nem volt hálózat (EFS restore után sem). Ezután MG4- re is megpróbáltam váltani, ott sem történt változás (szintén EFS restore), nincs hálózat.
Jelenleg van egy MG4- es ROM- om, hálózat nélkül, és az átütött IMEI- számmal (ami érdekes módon csak 3 karakterben tér el az én eredeti IMEI- mtől). Kezdek elkeseredni, tudnátok valami szájbarágós megoldást, elég fontos volna. Előre is köszi a választ és a segítséget!Üdv,
MarciSzerk.: Netán találnom kéne egy független XELL4 ROM- ot (amikor az EFS- t készítettem) 3+1 unbrick verzióban, felrakni, rootolni, EFS- t visszaállítani, és akkor legalább lenne egy rossz IMEI számú, de legalább hálózatra csatlakozó telefonom?
[ Szerkesztve ]
Csak óvatosan, még nem kávéztam..
-
warezxts
senior tag
válasz Mákos7észta #68963 üzenetére
serial numbered nem 0000000 véletlen? imei alatt találod beállításokban. egyébként én is jártam így, most patchalve van a baseband, van serialom meg imei.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1918601
de vigyázz efs v1 vagy v2-d van-e?[ Szerkesztve ]
-
Axel pRo
aktív tag
válasz xcel2000 #68952 üzenetére
Rendben, egyébként Samsung szervizben javíttatom, de most már, hogy mindenki mindent mond, amint hazajutok el fogok menni egy Samu szervizbe és megkérdezem.
Amúgy milyen ROM-ot ajánlotok 4.1.2 helyett? Mert ha megjavítják szeretnék frissíteni talán, még nem tudom, de érdekel ez a Miracast dolog és úgy tudom ez csak 4.2.2-től elérhető.
"Cogito ergo Sum."
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz warezxts #68964 üzenetére
Sorozatszamom is van, bar korabban nem neztem, nem tudom valtozott e, egy 11karakteres szamsor. Az IMEISV viszont csak 01.
A kelzsoca- fele EFS manager milyet keszit, vagy ez mitol fugg? Meg nem tudtam megnezni a linket, de koszonom eddig is! Remelem azert van vegleges vagy teljesebb megoldas is.
[ Szerkesztve ]
Csak óvatosan, még nem kávéztam..
-
eastone1
senior tag
Franc aki megeszi. Csak sikerült felbosszantania. Az éjszaka 20%-ot merült. Lehet estére kikapcsolok mindent. Amíg megírtam ezt a pár sort, 3%-ot csökkent. Ez gyorsabban merül mint a titanic.
-
apaszka
veterán
válasz SteveJobs #68969 üzenetére
[link] Már minden megy,reggeli friss ropogós! Gapps hozzá
És a fórum. ,a végén vannak a friss hozzászólások!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
válasz SteveJobs #68971 üzenetére
Nem tudom, mert nem próbáltam. Viszont van több app belőle.
Én majd éjjel melóba rakom fel, mert sajna ma semmi időm rá. Még nem aludtam, és gyors alvás kicsit, aztán mennem kell szülőire, jön a ballagás megbeszélés. Éjjel megint munka.Persze csak az tudja ki éjjelezik. Azt kívánom , senki ne csinálja ezt.
-
Frozzy
őstag
na akkor most mi a helyzet?
van már működő CM (4.3) alapú rendszer amit nem csak a kirakati telefonra lehet felrakni ?
Jó lenne valami cucc mert raknék fel valamit a telómra. eddig a MIUI a kiszemelt már le is szedtem de nem feltétlen szeretném felrakni. ezért jó lenne valami fasza 90%-os ROM legalább
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
kentucky
őstag
En 4.4-et hasznalok, minden jól működik, iszonyat gyors,akkuido jo.
-
Steven
addikt
Kint van a 4.3 uk gyari samu rom.
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
Frozzy
őstag
válasz Steven #68982 üzenetére
linkelnéd légyszi ? és ugyan az a szar mint eddig volt ? mert akkor köszönjük nem kérünk többet
SZERK.: CSC változott.. lehet jobb valamivel az alábbi linken: LINK meg lehet nézni, hogy változott.. vajon jó irányba ?
[ Szerkesztve ]
-
warezxts
senior tag
válasz Mákos7észta #68966 üzenetére
Minden leírást megtalálsz itt!
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2393289
Nekem úgy oldódott meg, hogy feltettem az omega 4.2.2-es ROMját (Omega v46 - XXUFME7) .
Ebben a ROMban újabb modem van mint az MG4. 0049*** Imei-vel indított, amit kelcsoca progijával visszaállítottam (efs), de hálózatra nem volt hajlandó felmenni még így sem. (Alapból nekem 000000 volt a serial number, de azt valahogy kapott sok próbálkozás közben más romokkal/patchekkel de ne kérdezd hogy). Szóval, utána Ariza patch-et használtam rá, így miután bebootolt a teló, rá kb10 mpre (addig ugyanúgy nem regisztrált lesz a hálózaton), már működik a hívás meg minden. A beállításokban az eszköz névjegyében nem az akármiXXM7JHD vagy mittudomén milyen modem lesz feltüntetve hanem ArizaJV v0.5.
Ami érdekes, hogy most nem találom a linket neked a V46-os omegához, pedig 4 napja tettem fel (kb azóta van telóm is) és mindenhol csak a 4.1.2-ből készült főzethez (v50.1) meg a 4.3 (v51)-hez van [link] Ezekről nincs tapasztalatom de azt elmondhatom hogy a 4.2.2 nekem atomstabil (le is kopogom). ha tudod szerezd be valahonnan.
Remélem tudtam segíteni vagy támpontot adni![ Szerkesztve ]
-
Frozzy
őstag
válasz ittakary #68985 üzenetére
Model: GT-I9300
Country: United Kingdom
Version: Android 4.3
Changelist: 1902166
Build date: Sat, 26 Oct 2013 03:29:22 +0000
Product Code: BTU
PDA: I9300XXUGMJ9
CSC: I9300OXAGMJ9
MODEM: I9300XXUGMJ9_________________________________________
Model: GT-I9300
Country: Czech Republic (Vodafone)
Version: Android 4.3
Changelist: 1902166
Build date: Sat, 26 Oct 2013 03:29:22 +0000
Product Code: VDC
PDA: I9300XXUGMJ9
CSC: I9300VFGGMJ5
MODEM: I9300BUUGMJ3lehet hasonlítgatni
-
Zsolaf
addikt
-
Frozzy
őstag
válasz kelzsoca #68991 üzenetére
nem tudok erre mit mondani.. enyire leszarna a samsung egy régebbi készüléket? ez most komoly ? ááá ez nagyon szar.. :S de én megmondtam, hogy simán kinézem belőlük.. de ez így nagy betűkkel HASZNÁLHATATLAN!
de most tényleg volt aki ezt tesztelte? vagy csak fogták és kiadták? nem bírom elképzelni, hogy ezek tudtában valaki rábólintott erre a rendszerre.. eszméletlen..
(#68992) amuba: tudok jobbat! ha hívnak és beszéltem valakivel. le se lehet tenni vagy inkább úgy mondom, hogy 10 alkalomból 9x nem tudom letenni mert nem jön vissza a kijelző.. illetve zsebből elő véve a telefont van amikor fel se jön.. van amikor feljön felvillan de le is megy mintha én manuálisan nyomtam volna még egyszer, közben meg nem :S és ha fel is jön normálisan akad minden még a záró animáció is de erre is 30másodpercet kell várni átlagban.. aztán szívja az akksit mint az állat.. egyenlőre ennyi jutott eszembe
[ Szerkesztve ]
-
Steven
addikt
nyugi lesz jobb is ki kellet adniuk mert "ők kiadták és faszák és gyorsak lehet kussolni" aztán szépen jönnek a javítások is az meg ráér...
én inkább amiatt aggódom , hogy nálam mindig elfogy a rendszer memória és ha tényleg annyira über a 4.4 akkor remélem erre is kiadják mert ha nem tökön szúrom magam
[ Szerkesztve ]
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
oggy71
tag
Gratula Samsung/Telemax szervíz !
Tegnap reggel adtam le online, házhozjövős javítási igényem Szerdára, és most hívtak hogy holnap du. már jönnek is!
Kíváncsi vagyok, hogy minhárom (kijelző, külső hangsz., akksi) kínom orvosolják-e.
Mondjuk az év elején még nem mentek náluk ilyen gördülékenyen a dolgok, mert akkor egy hónapot vártam mire elvitték a készüléket javításra (pedig akkoris kijövősszervizt kértem).[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sammobile szerint van kint egy Kinaba szant 4.3 .....akinek van kedve probalja ki
Csak egészség legyen, meg térerő!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Sweet.tv - internetes TV
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik