Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
Új szerzemény? Hol vetted?
Lehet, hogy csak simán megvezettek, és mókolt,tiltott volt a teló. Aztán sufni gsm megoldotta. Persze azt nem mondják, hogy neee engedj rá semmit, mert ugrik minden róla.
Lesz mit vissza olvasnod látom.
Természetesen megtudod oldani, vagy kékbéka itt a fórumon. De szomorú, hogy ennyi sáros telefont árulnak. Persze kicsit olcsóban, mert így nem feltűnő![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
zymka
csendes tag
válasz apaszka #69353 üzenetére
És hogy lehet megoldani? Használtan vettem,de rendessen működött még nem frissítettem a szoftvert. A gond az,hogy nincs még a régiröl sem mentésem. A fene se gondolta,hogy ilyen ócska ez a sgs3.
Reggel 6ra megyek melózni,de ez a sz.r miatt most tiszta ideg vagyok,így aludni se birok.
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
Csak a mókolt telefon sz@r.
Az előző ROM ot próbáld meg felrakni.
Van esélye , hogy jó lesz.Itt is találsz segítséget,
http://android-forum.hu/index.php
Az első oldalon szintén.
Én munkában vagyok egy multinál, és csak telefonról tudok benézni ide. Így most sajna nehezen tudok segíteni .
Tegnap is ajánlottak itt egy pach-et ami szintén segít. Olvass vissza egy két napot.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
sanyirigo
senior tag
Ehhez a 6-os cwm-hez kérhetnék egy linket?
Pixel 7
-
sanyirigo
senior tag
Illetve még azt kérdezném,hogy melyik kernelt használjátok hozzá?
Szerk.: a kernel megvan
[ Szerkesztve ]
Pixel 7
-
madmike
őstag
Én Heliummal csináltam és minden működik.
Más.Alapvetően meg vagyok elégedve a 4.4-el,de egy dolog zavar. A lenyíló menüben ha pl be akarom kapcsilni a wifit, akkor nem kapcsolja be, hanem a beállítások adott menüpontjába dob, ahol bekapcsolhatom. Be lehet ezt valahogy állítani, hogy ne így legyen?
sanyirigo melyiket raktad fel? 4 van Temasek oldalán, de sehol sem találtam semmit róluk.
[ Szerkesztve ]
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
apaszka
veterán
Haza értem, és felraktam a temasek 4.4-et. Én szerettem az ezelőtti munkáját, de ez még nem valami jó.
A térerő gyenge. Aztán a Telenor apn-t nem engedi átírni, hogy lehessen használni. A kamera bug megmaradt. Fordítási gondok...
Így jött vissza a mentésem.Szerintem még pár hét mire cm -hez méltó ROM lesz.
Persze játéknak jó, de sok támogatás még nem működik.Igen ez saját vélemény, így nem száz százalékos. Más esküszik már most rá.
-
madmike
őstag
Jönnek a problémák
A zenelejátszó időnként egy pillanatra megakad. Ez eddig nem volt. Ez vagy a rom rom hibája vagy annak, hogy lövésem se volt melyik kernelt tegyem fel és csak random kiválasztottam egyet. Valaki nyilatkozhatna, hogy mi a különbség a Wolfson, Wolfson NOABB, Boeffla és Boeffla NOABB között.apaszka nekem nincs gondom a térerővel és a kamerával se. Melyiket raktad fel? Most néztem, hogy van már v2
[ Szerkesztve ]
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
panderson
tag
Sziasztok!
Szeretnék visszatérni a 4.3-as FW-ről (I9300XXUGMJ9 Régió: CNX) a hivatalos 4.1.2-höz (I9300XXEMC2 Régió: CNX), házilag, garancia megtartása mellett. Nem találtam ilyen jellegű guide-ot, de még sosem mókoltam Android-os eszközt se (de most muszáj lesz, mert a 4.3 tűrhetetlen és külföldre nem akarom visszaküldeni downgrade-re).
A következő forgatókönyvről mi a véleményetek?
1. 4.3 rootolása
2. EFS mentése az IMEI-vel
3. 4.1.2 feltöltése Odin-al [link] ("egyfájlos ROM")
4. Wipe cache + data
5. 4.1.2 root
6. EFS visszaállítása
7. Wipe cache + data <-- root eltűnik, és remélem a számláló is 0-ra esik visszaKöszönöm előre is!
Üdv!
panderson -
foxymaxy
senior tag
ehhez a cm installeros dologhoz mit szóltok???
pc-n keresztül telepíthető cm, hmm nemsemmie pluribus unum
-
szabosasito
aktív tag
Sziasztok Olvastam, hogy kevésbé hozzáértők tölthetik a CyanogenMod Installert ennek segítségével telepített op. rendszer melyik verzió? Mit lehet tudni róla? Akku idő stb...
Érdemes feltenni? Ha igen eltávolítani, hogy lehet?
Köszönöm. További szép napot. -
ittakary
nagyúr
-
Sick Boy
őstag
Hi!
Van egy ilyen remek készülékem. A kérdésem az, hogy van-e már elérhető 4.3 a magyar usereknek (független készülék)? A Samfirmware-en néztem, hogy van már 4.3, de nincs ott Magyarország? Valamelyik másikat fel lehet tenni szerintetek? Lesz benne magyar nyelv?
Sajna anno kirootoltam a telót, így az OTA frissítés nem jelentkezik önként... Érdemes lenne visszaállítani gyári állapotra?Ja igen, azért frissítenék (amúgy stock 4.1.2 van rajta), mert iszonyatosan laggol az egész rendszer, és szabad memória meg semmi, és akku idő is gyalázatos...
Köszi a segítséget.
Üdv.
PéterPowered By Poppy... | Buksi, Apa kiszökött!!!
-
ittakary
nagyúr
-
-
SteveJobs
őstag
-
beloadjoker
őstag
kint van a V2-UPDATE /teamsek/
más:
szeretném teljesen legyalulni a telómat de nem tudom. most teamsek romja van fent rámentem
a gyári adatok visszaálltására és törölt is mindent de csak 11 giga szabad :/ és nem tudom hogy kaphatnám vissza a többi helyet.
annyit tudni kell hogy régóta cmezek és ha cwmben kiválasztom a chooose zipet akkor nekem a könyvtárak: /sdcard/ és itt van egy 0/ ebben vannak azok a fájlok amiket elér és gondolom használ, de ezen kívül van még egy legacy/ és egy obb/-is.
szóval én arra keresek módszert hogy teljesen legyalulhassam a telót és akkor utána szeretném belakni ismét metr nincs helyem így :/ja és azt hozzáteszem hogy szerintem ezek miatt van az is hogy hibát dob wipe data fact.-ra és dalvikra is, egyedül wipe chace fut le hiba nélkül :/
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
beloadjoker
őstag
válasz SteveJobs #69372 üzenetére
nekem eddig nincs semmi gondom vele egy bugot fedeztem csak fel ha zenét hallgatunk és nyomunk egy billzárat akkor egy másodpercig torzul a zene ugyanez történik ha feloldjuk a kijelzőt ezen kívül szélsebes a cucc futó alkalmazások közti váltás szinte azonnali és sok appot megtart most memóriában ja és a böngészés ami nálam szintet lépett nagyon gyors
a v2 updatet még nem raktam fel lehet hogy az orvosolja a fent említett hibát
ha kérdésed van konkrétan valamire vagy teszteljek le valamit akkor írj
[ Szerkesztve ]
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
balazs1022
őstag
Sziasztok! Tudtok olyan appot, amiben telefonbeszélgetést lehet felvenni? A ROM az gyári a Kernel boeffla. (remélem nem csak romcserével lehet megoldani..)
(#69378) LouiS22: Saját célra kell. Végüis ez egy konzultáció lenne amit nem tudok személyesen elintézni és nagyon fontos lenne.
[ Szerkesztve ]
-
SteveJobs
őstag
válasz beloadjoker #69373 üzenetére
Ez érdekelne engemet is teljesen tisztába tenni!
-
LouiS22
veterán
válasz balazs1022 #69375 üzenetére
Egyébként valaki elmondaná, hogy mire ez a nagy beszélgetést rögzíteni akarok láz? Egyrészt ha nem tájékoztatod a másik felet, hogy hívást rögzítesz még törvényellenes is, vagyis bíróság nem fogja elfogadni bizonyítékként, másrészt ha ő ezért feljelent, te szívod meg.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
madmike
őstag
Én az Auto call recorder pro-t használtam egy időben. Tökéletesen tette a dolgát.
-
apaszka
veterán
ACR Recorder.
-
apaszka
veterán
válasz Bubukain #69371 üzenetére
A kameránál csak fordítási hibát találtam. Talán tíz percet volt fenn. A térerő, és, hogy ragaszkodott a saját beállításához mi miatt a korlátlan netem ugrik, betett. Ment a levesbe.
Jó nekem az mg4 , deluxe jkay, ...
-
Bubukain
senior tag
válasz beloadjoker #69374 üzenetére
kapcsold ki a lock hangot és akkor jó lesz
-
barmar
aktív tag
hátha tényleg jobb lesz ettől a 4.3. ekinek fent van még kipróbálhatná.
http://blog.morecomputers.com/2013/11/fix-for-android-43-update-for-samsung.html -
daveed
tag
Hogy legyen kicsit pozitivabb a hangulat:
Nekem a t-mobilos MC2 soft hibatlanul teszi a dolgat, egyedul a tárcsazo jon be lassabban, mint szeretném.
Fel kell rakni egy Nova Launcher-t és kész. 2 napot elmegy a tello - Gnex-rol váltottam, az nagyon ritkan tudta ezt.Ja es nem latta meg ide leirva, de fel lehet rakni a Google Home-ot, mindenfele root stb nelkul (Nekem eddig mukodonek tunik MC2 -vel):
1. Google Search 3.X (elobb utobb frissiti amugy is a google) ( ( - kozvetlen link))
2. Google Home telepites ( - (kozvetlen link))[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz ittakary #69391 üzenetére
Aha!
Ha éjszakaira kattintsz kikapcsolásra mész ,ha kikapcsra akkor is a mellette levő aktivizálódik. Mellé van a fordítás rakva! Persze szokható,de már hónapok óta nem javítják!Más
az aláírásodra válaszolva!Én beautiful widgets használom,és van benne beállítsá is ,és olyan widget is!
Megint más
A temasek munkáját figyelem,de várok vele pár napot,esetleg hetet ,hogy felrakjam újra.
Nagyon ügyes ,de nekem mindennapi használatra kell,és így még kicsit várat magára nálam![ Szerkesztve ]
-
balazs1022
őstag
válasz mgTerminator #69154 üzenetére
madmike, apaszka: Köszi a programot. Gyorsan kellett és szerencsére működött is.
Nekem csak ennyit bírt az akksi. Am te is gyári akkumlátorral használtad?
[ Szerkesztve ]
-
beloadjoker
őstag
hali!
korábban már írtam a problémámról hogy nem tudom kihasználni az összes helyet a telómon nincs rajta semmi csak egy 300 mb körüli fájl és ~11gbot lát a telefon.
cwmben ha rámegyek az nistall zipre ott is több mappa van mielőtt elérném a tényleges sdcard tartalmát és nem működik a wipe data fact. és a dalvik sem mindig hibát ír ki.
na de a lényeg hogy felteszek pár képet a storage mnümről a kérdés hogy honnan törölhetnék hátha megoldódna a dologezen a storage menü látszik és hogy abban mi van
a köv képen pedig azt mutatom hogy az emulated mappában mi vana 0 és a legacy tartalama is megyezik az sdcarfd tartalmával
köv képen az sdcard 0 tartalma amiben ugyan az van mint a 0-ban és a legacyban
és végül a sima mnt/sdcard
tehát a kérdés mit leeht törölni és mit nem ? vagy ez rendben van így ? ja és valakinek valami ötlete hogy hogyan kaphatnám vissza az eltűnt gigákat ?
-
Magga
aktív tag
válasz beloadjoker #69397 üzenetére
Nincs ott semmi baj...
A 16 GB a telefon teljes memóriája, ebből jön le a rendszer, stb...
Nekem is 11,3 GB a belső tárhely.
A 0 mappa a 4.2.2 sajátossága, ha olyan rendszert használsz, akkor az kell neked, ha 4.1.2 akkor a 0 mappa nem kell! -
beloadjoker
őstag
4.4em van és teamsek féle mi alig eszik memóriát, sztem több helynek kéne lennie nem ? mert ez nme gyári rom
ez előtt meg 4.3-am volt 4.2 ár nagyon régen
[ Szerkesztve ]
-
Magga
aktív tag
válasz beloadjoker #69399 üzenetére
A memória az más!
A memória 1 GB
A telefon belső tárhelye 16 GB, ebből jönnek le a különböző partíciók... Marad kb. 11 GB, neked ennyi van, úgyhogy nincs semmi baj!!![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arena Breakout: Infinite
- További aktív témák...