Hirdetés
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- PlayStation 5 Pro teszt
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Call of Duty: Black Ops 6
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Call of Duty: Black Ops 6
- Age of Mythology: Retold teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Mr. Sword #4097 üzenetére
Az én autóm a 7.0-ás droidot nem szereti, mert amióta az van az S7-esen azóta nem tudom csatlakoztatni. "Természetesen" az S8-cat sem. Egyébként nagyon durva az 5.0-ás BT, van egy JBL hangszóróm amire sokkal stabilabban tudok csatlakozni, illetve a hatótávolság is a többszörösére nőtt.
Plag: Szuper, na végre! Akkor most már kívánom Neked, h kerüljön el minden anomália és használd teljes megelégedéssel! Ennyi szívás után megérdemled..
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
válasz bulikavagyok #4101 üzenetére
Köszönöm az együttérzésed és a jókívánságod!
Viszont, tegnap eszembe jutott valami a speedtestel kapcsolatban:
A speedtest alkalmazásban Te a szolgáltatód szerverén nézted a netsebességet? Csak, mert nekem is fent a program és nálam a 120-as netnél 124-el jön, de csak akkor ha a Magyar Telekom PLC-re csatlakozom, mivel ő a szolgáltatóm. Ha viszont más szervert lő be a program, akkor bizony, nekem is lecsúszik min 100-ra 90-re a sebesség wifi-n ha a telefonnal mérem.
Nem okoskodni akarok, de én átnézném a beállításokat azokban a rooterekben.Te fóliát, tokot dobtál a telefonra?
[ Szerkesztve ]
-
entoni1989
tag
Sziasztok.
Jelenleg iphone 7 plusszom van és ahogy a képeken láttam nem tetszett az S8 és elleneztem. Viszont tegnap voltam bent az MM-be ahol személyesen is megtekinthettem és kezembe foghattam az S8+.... azóta eladó az iphonom Nekem ilyen kell és azt hiszem ezt mondják szerelem első látásra
Volna egy két kérdésem, van valaki aki iphone-ről váltott S8-ra? Mik a tapasztalatok? Meg ami nagyon érdekelne és fontos lenne nekem az akkuidő, kibír egy egész napot agyonnyösztetés mellett, hogy pl délutános műszakba ne kelljen magam után huzni a töltöt?[ Szerkesztve ]
-
torrente777
tag
válasz entoni1989 #4103 üzenetére
-
Szellem.
nagyúr
Nekem volt iPhone 7 Plusom. 1 hónapja adtam el.
A hibák, amiket olvasol esetleg a topicban, azok ne tántorítsanak el. Mindegyik készüléknél lehet hiba az elején. Szerintem a készülék amellett, hogy nagyon szép, kiváló tudással bír. Nagyon összerakták ezt a telefont. Persze, bele lehet kötni, hogy ez miért nincs benn, az miért nem úgy van, de mint tudjuk tökéletes telefon nincs. Az elmondható nálam is, hogy amiót van S széria, meg Note azóta mindegyik Samsung megvolt, mert egyszerűen szerintem ők teszik le a legjobb telefont. De, ez csak szerintem vélemény.
Akkuidőben ha keresel a topicban, találsz képeket, infokat.
én 6 óra kijelzőidővel, két napos üzemidőt elértem. Az NFC volt egyedül lekapcsolva, a bluetooth, és a helymeghatározást átállítottam akkukimélőre. Ennyi.
A két telefont összehasonlítani, meg a két rendszert fölösleges lenne. Két külön kategória.
Nálam, a javasolt kategória az S8.(#4106) ckaresz122: Pont azt fogalmaztad meg amit én is érzek és gondolok.
[ Szerkesztve ]
-
ckaresz122
tag
Nekem volt iPhone 7 plusom. Szerettem azt is. De tényleg dögunalom ehhez képest. Én néha elcsábulok apple irányba de mindig visszatérek az aktuális samsung csúcshoz. Minden sokkal egyszerűbb vele. Iphone nagyon kötött. S8+-om van fekete...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Végig olvastam amit írtál, mert érdekelt és részben egyet is értek!
Amióta kijött az S2 azóta vannak Samsung telefonjaim, nekem mondjuk 1 évnél csak a mostani legutobbi az A3/2016 volt meg több mint 1 évig és imádtam, ár/érték arányban verhetetlen szerintem!
Előtte Note 4 és 5 volt a Note4 10 hónap után nem érzékelte a tapintásomat javították eladtam, az 5 nem volt meg sokáig így nyilatkozni nem tudok érdemben, hogy az milyen de mindenki dícséri!
Az S szériákból az S2-őn kívül még a S4 volt meg a többi kimaradt, utána elkalandoztam az LG felé G2 azt is imádtam és 1 év után a lányom használta még 2 évig és makulátlanul lett eladva!
Volt kínai iNew V8-am azt is imádtam 1 év után adtam el!
Tehát nálam nem volt nagyon idelyük elromlani de annyi bizonyos, hogy ezeket és most nem csak a Samuról és telefonokról hanem minden műszaki kütyüt sajnos ennyi időre kalibrálnak be, hogy utána cseréld le, fogyasztói társadalom, szomorú de ez van
Már most tudom, hogy ezt az S8+t is max 1 évig fogom használni talán aztán jön a következő, ez egy ördögi kör és nehéz belőle kiszálni[ Szerkesztve ]
-
viera
őstag
Én nem iPhone-ról váltottam de vannak itt többen akik igen.Nekem az S7 Edge mellett volt egy i7-es,de nem éreztem különbséget a két rendszerben.Mindegyik ugyanazt tudja csak másképp.Az akkuhoz annyit,hogy én nagyon sokat nyúzom a telefont napközben többnyire mobilneten.Nálam az S7 Edge is kibírta,nap végére kb.15% maradt benne.Az S8+ viszont jobban bírja,ezzel könnyebben kíbírok egy napot.
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
Freezee
senior tag
válasz Mr. Sword #4092 üzenetére
Szia, én használom vele folyamatosan. Nekem ilyen problémám nem volt. Elötte a mate7 el használtam azzal sok gondom volt volt hogy 6-7 ujrainditás kellett mire kapcsolodott, de sokszor magátol képtelen volt visszacsatlakozni. Azon mondjuk .4.4.x volt
Notify and fitness progival de a gyári is aktiv[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Szellem. #4102 üzenetére
Sajnos nem tudom kiválasztani a saját szolgáltatómat, mert nincs a listán. De ma mértem először 80Mbps feletti sebességet, így már tényleg nem foglalkoztat a dolog. Tegnap szerintem csak vmi pillanatnyi hiba lehetett amikor 1 Mbps alatti sebességet mértem, remélem nem fordul elő többször.
Én alapból tok és fólia ellenes vagyok. Az S8-hoz kaptam a Vodától egy Clear Cover tokot amit egy haverom unszolására tettem fel rá (látni akarta, h h néz ki rajta), és azóta rajta maradt. Szinte észrevehetetlen, h rajta van, de ismerem magamat, pár hétnél úgysem bírom tovább, h rajta legyen. Egyébként már megvan rendelve a dbrand fólia a hátlapra, de valószínűleg azt sem fogom feltenni azonnal. A kijelzőre viszont semmilyen körülmények közt nem tennék fóliát.
(#4105) Plag: +1. Nekem a sima S8 is folyamatosan hozza a két napos üzemidőt 6 óra pluszos SOT-al. Az a durva , h az S7 is ennyit tudott, viszont ezzel minimum 25% marad az akkuban a második nap végére (az S7-tel azért gyakran lementem 10%-ig is).
(#4113) Mr.Silkó: Orchidea szürke!
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
válasz Mr.Silkó #4113 üzenetére
Fekete volt és Orchidea Szürke lett.
Miért új az a szín? Forgalomban van és angolul Orchid Gray a megnevezése..
Be is b..szna, ha klón lett volna.Más: Valaki fóliáztatott S8 vagy S8 Plust a mobiloutfittersben? Ha igen, hogy csinálják és milyen a fólia amit felraknak?
[ Szerkesztve ]
-
L.L.
senior tag
válasz Szellem. #4114 üzenetére
Én rakattam fel náluk fóliát, de pár nap után leszedtem. Nagyon prezízen illesztik, olyan mint ha nem is lenne rajta semmi, és erősen tapad is, nem fog feljönni, viszont nekem nagyon gumis érzetet nyújt, főleg melegebb időben, szinte nyikorog rajta az ujjam. Az egész fólia egy nyúlós gumiszerű anyagból van. Engem ez nagyon zavart, és rontotta a minőségérzetemet.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
válasz Mr.Silkó #4115 üzenetére
Hátha elolvasom a dobozon az angol szöveget az Orchid Gray. Ennek a magyar fordítása akárhogyan is nézem Orchidea Szürke.
(#4117) lzrlaca: Ezek szerint gány a fólia amit felraknak tapintásra? És a kijelzőn sem csúszott rendesen az újad? Most gondolom nincs rajta semmi.
(#4119) bulikavagyok: Szerintem is. Ez kb olyan mint a mozifilmekben. Olvasom a feliratot és közben tök más pofázik az ürge a filmben. Félrefordítják szövegkörnyezettől függetlenül.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Mr.Silkó #4115 üzenetére
Magyarul igen. De a levendula egy idióta félrefordítás. Szerintem.
Szerk.: Az Arctic Silver is az vmennyire, mert a silver nem szürke.Mondjuk én azért örülök ennek mert online sok férfi nem meri megrendelni az orchidea szürkét (levendulát), mert azt hiszik, h az vmilyen full nőies szín. Így talán kevesebb embernek lesz ilyen színben.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
válasz bulikavagyok #4119 üzenetére
Pedig, pont nem nőies szín az orchidea szürke. Feleségem is mondta amikor ma meglátta, hogy milyen szép és különleges.
Amit sajnálok az a kék, ami itthon nem kapható. Az is nagyon szép és különleges lett. Olyan acélkék színű.
Itt az indiai dzsuzsu épp ezt csomagolja ki: [link][ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
jacis
nagyúr
válasz torrente777 #4104 üzenetére
Nem értem a kicsi hogy bírja ilyen jól?
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Mr. Sword
tag
Előbbi szomorú, utóbbi jó hír, mert nekem is tervben van 1 JBL Bluetooth hangszóró vásárlás. 😀
-
Mr. Sword
tag
Irígyellek. Akkor keresen a hibát. Lehet hogy a Mi band 2 kezd megmakkanni?
-
őstag
Sziasztok!
Na, végre én is csatlakozom a klubhoz, lett egy fekete S8-am a T-től.
Végül megoldódott a rendelés mizéria, bementem a T-pont-ba, elmondtam mi a bajom, tök rendesek voltak, srác vigyorogva közölte, hogy ne is szarakodjunk a rendeléssel, itt van a boltban kettő, vigyem el az egyiket. A rendelésem valamiért hibás lett, nem jelent meg minden a rendszeren, parkolópályára tették. Azt mondta, hogyha mégis kihoznák a készüléket, csak ne vegyem át, vagy vigyem be a hozzájuk, és szó nélkül visszaveszik. Nagyon, de nagyon korrekt ügyintézés volt, tényleg le a kalappal.
Úgyhogy megvan a kicsike. Nem recseg, nem rózsaszín, jól működik. Egyelőre ismerkedünk, próbálom belakni. A migráció a NoteII-ről majdnem zökkenőmentesen zajlott, a kedvenc Gear Fit 2 watchfacem veszett csak el, mert nem tudom, mi volt a neve, és sehol sem találom.Nagyon tetszik a kicsike, tökéletesen kézre áll, nem bánom, hogy nem a +-ot vettem.
SES-ben beújítottam egy fekete clear covert, fóliát, ami egyelőre tart, úton van egy 64 GB SD kari, meg egy wireless töltő.
Ezzel erre az évre el is költöttem minden hobbira szánt pénzem...
Nagyon jó a cucc, ajánlom mindenkinek.
Egyvalami nem tetszik, az az AKG füles. Attól sokkal, sokkal többet vártam. Az öt éves Sennheiser MX470-em, ami 5k volt, tehát nem egy nagy eresztés, porig alázza, földbe döngöli. De, headsetnek jó lesz, futottak még kategória.
[ Szerkesztve ]
Icewolf || kósza ||
-
psajti
aktív tag
Én pont tegnap váltottam 6s-ről s8-ra és abszolút nem bántam meg nagyon bejön a telefon. A kijelző az valami eszméletlen. Amikor először elkezdtem nyomkodni picit fura volt még a rendszer de hát meg kell szokni. Ami hiányzik az a home gombba épített ujllenyomat szenzor de ez a legkevesebb pont az miatt ilyen szép a telefon hogy szinte csak egy kijelzőből áll. Egyébként a hátlapi ujjlenyomat is egész jól kézre áll főleg tokban. Kamerában nagy előny lehet a mauális beállítás, valamit a RAW rögzítés (már annak akit ez érdekel) 3rd party appok nélkül. Mi van még... pl nekem sokkal pontosabbnak és reszponzívabbnak tűnik a gépelés Samsungon. Iphone nagyon sokszor megbolondult nálam ha picit izzadt kézzel próbáltam rajta írni. A böngészés és videónézés is valahogy nagyobb élménynek tűnik most, bár ez lehet csak az újdonság varázsa. Szóval tényleg egy f@sza kis telefon én abszolút nem bántam meg a cserét pedig tartottam tőle. Az meg amit a kamera művel 10 másodperces záridővel este, az valami hihetetlen. Ott jött el az a pont hogy tényleg nem fog hiányozni az iphone.
-
lasse001
senior tag
Nekem az s6+ omon is 7,0 volt és simán csatlakozott a Polárom.
-
Bence004
aktív tag
Csináltam fr-t már párszor de nekem nem javít a helyzeten még egy napig sem, ezért gondolom hogy nekem ez tuti nem szoftveres hiba lesz...
Csak a TMX-hez meg nem fogom elküldeni, mert csak összekarcolnák az egész telefont, mint az s6-ot is...
Máshová meg nem tudom vinni, mivel Pesttől kb 100km-re falun lalom...
Ezért tanácstalan vagyok. -
nagyúr
Szia,
Gratula, üdv köztünk!Az AKG füles hangzása szerintem is nagyon karcsú, legalábbis elsőre annak tűnt. Ma kaptam meg Kínából a Rock Zircon fülesemet ami mellé óriás méretű harangokat csomagoltak. Átszereltem az AKG-re, és így azért már sokkal ütősebb hangja lett. Még mindig elég messze van a Pistonok hangzásától (a Zircon-tól meg főleg), de azért már nem úgy szól mint egy 2000 forintos mediamarktos füles. Tehát ha van rá lehetőséged teszteld egy nagyobb haranggal is!
[ Szerkesztve ]
-
-
ithomas
őstag
Ha már hangzás:
Root nélkül nincs mód arra, hogy kicsit hangosabbá varázsoljuk a készüléket?
Mármint a füles részre értem.
Tudom, hogy a poweramppal pl lehet sokat tolni a hangzáson, de az a baj, hogy amióta spotifyt használok, gyakorlatilag nincs rá szükségem, mert nem tárolok lokálisan zenét...
A beépített EQ -ban meg AMP-ot nem lehet állítani, és olyan kis soványka az egész...Real eyes realize real lies!
-
leslien
nagyúr
válasz bulikavagyok #4138 üzenetére
ez vajon jól szól? mintha láttam volna vhol olcsóbban..
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Ákkk
addikt
válasz Greg Vinous #4140 üzenetére
Nem igazán szokott a skin nyomot hagyni.
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
Szellem.
nagyúr
-
veterán
-
Greg Vinous
tag
Látom itt a hsz-eket a kijelző fóliákról.
Én a Vodafone-ban az S8 mellé kaptam egy Samsung Starter Kit-et, olyan kellemes meglepetés volt.
Találtam benne egy Samsung külső aksit, ami úgy néz ki, mint egy S7E, legalábbis alakra, aztán tartalmazott még egy Samsung Clear Cover tokot, über patent benne a teló, túrázni biztosan ebben viszem majd, hogy jobban védje.
Ezen kívül volt még benne kábel, átalakító és egy gyári fólia csomag. Ha valakinek van igénye ilyen fóliára, nagyon szívesen elküldöm, vagy átadom neki. Én sose fogom feltenni, eladni pedig szerintem macerás, nem ér annyit. -
Bence004
aktív tag
Hát ez a gyári clear cover gyalázatos...
1 napig volt a telón és folyamatosan elmozgott, súrlódott a telefonon pedig nem is csináltam a telefonnal semmi különlegeset, játszottam, neteztem, zenét hallgattam. Ma levettem letisztítani a tokot meg a telefont és észre vettem a telefon fekete keretén hogy pár helyen (oldalt, tetején) meg van sérülve/karcolva az addig nakulátlan fémkeret. Azon nyomban dobtam is el a p....ba a tokot és ment vissza a gyári szilikon. -
spawn21
veterán
válasz Greg Vinous #4140 üzenetére
nekem volt majdnem 1 évig skin a telefonomon. Nem bántotta, és nem hagyott nyomot
szerintem megéri
s24U+15p
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest