Hirdetés
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Call of Duty: Black Ops 6
- Age of Mythology: Retold teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz #45553408 #3745 üzenetére
Ez gáz... Gondolom online rendelés volt, nem? Használd még egy kicsit aztán jöhet a csere. A Tiédre megjött már a legújabb frissítés amivel lehet kalibrálni a kijelzőt? Még egy próbát megér...
tothl: Én szívesen megmutatom Neked bármikor! Fényképet már csináltam róla az S7 mellett, ott elég jól látszik, h hófehér a kijelző.
[ Szerkesztve ]
-
tothl
addikt
válasz bulikavagyok #3751 üzenetére
Á az nem jön át a képeken... Merre vagy található általában ?
-
veterán
-
nagyúr
válasz #45553408 #3755 üzenetére
Beállítások -> Kijelző -> Képernyőmód
Itt egy kép rólaAz ujjlenyomatolvasót még én sem tudtam megszokni. Napközben viszonylag jó a találati arányom, de például hétvégén éjjel rengeteget szívtam vele.
A telekomos alkalmazásokat nem ismerem, nekem a vodáson nincsenek ilyenek. Próbáld meg letiltani az alkalmazáskezelőben! Az értesítősávból külön-külön is le lehet tiltani az alkalmazások értesítéseit.
[ Szerkesztve ]
-
tothl
addikt
Nem tudom, nekem az ujjlenyomatolvasó sokkal jobbnak tűnik, mint az S7E esetében. Tetszik, hogy nem kell megnyomni, hanem azonnal ébreszt, illetve elég változatos módokon hozzáérintve regisztráltam az ujjaimat, így könnyedén fel tudom oldani
-
nagyúr
Én a jobb mutatóujjamat háromszor regisztráltam (alulról-felülről-jobbról-balról), de még így sem 100%-os a feloldási arány. Ha pontosan ráteszem az ujjamat akkor biztosan felold, de sajnos elég gyakran nyúlok mellé.
Egyébként az tényleg barmi jó, h érintésre azonnal ébreszt! Az S7-ből ez nagyon hiányzik.[ Szerkesztve ]
-
viera
őstag
Én is így jártam,hogy nem tudtam eltüntetni az értesítősávból a Telekomos cuccokat.Azok közül egyet telepíts fel és eltűnik onnan.Utána azt az egyet pedig az alkalmazásokban tudod törölni.Az összes Telekomos S8 független,elvileg nincs SL jelölés a számlán a szín mellett.
[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
WiZARD
addikt
Na végre, valaki megerősít benne, hogy Mate8 után tényleg jobban rá kell nyomni az ujjlenyomat olvasóra az ujjam, és nem elég érinteni (de más tokkal ez kevésbé jelentkezik, szóval lehet hogy csak a tok okozza).
bodry123: igen, beállítás kérdése, de amikor az elvileg "kalibrált" módok színét nem tudod állítani, és egyértelmű, hogy nincs kalibrálva, és túl piros, akkor nem vígasztal, hogy csak beállítás kérdése lenne....
(nekem szerencsére fehér)Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #3760 üzenetére
Tok nélkül nekem 100 % az arány ha egyáltalán eltalálom. Kezdem megszokni a helyét, használok még s7e-t is azon vicces, hogy hátul keresem az ujjlenyomat olvasót.
Az s8-on most ugy csinálom, hogy ahigy felveszem a telefont az asztalról egyből megforditom igy látom hova nyúlok. -
nagyúr
-
tothl
addikt
válasz bulikavagyok #3764 üzenetére
Ugyanez, hátul nyomkodom már az S7E -t én is
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #3764 üzenetére
Régen a fizikai home gomb hiánya és a hátrakendácsolt ujjlenyomat olvasó volt a hasfájásom de be kell látnom, igazuk volt, jó ez így. Az s9 felőlem lehet ugyanilyen.
Kifejezetten gyorsan megszoktam, hogy nem kell a home gombot nyomkodni, elég csak érinteni. Most, hogy az ujjam úgyhogy rendben van egyre hatékobyabban használom a hátsó szenzort. Írisz/arc nálam bukott, b-terv a mintás feloldás ha asztalon fekszik és nem akarom kézbe venni. -
nagyúr
-
nagyúr
válasz #45553408 #3770 üzenetére
Az a baj, h az íriszolvasás napsütésben, az arcfelismerés pedig sötétben használhatatlan. Egyszerre meg nem lehet beállítani a kettőt. Nekem most ujjlenyomat-írisz-rajzminta kombó van beállítva, de néha így sem tudom azonnal feloldani a telót. De még alig több mint egy hete használom csak, így van rá esély, h belejövök majd.
[ Szerkesztve ]
-
Ateszpapa
addikt
Vegyetek okosórát vagy okoskarkötőt, és be lehet állítani, hogy amíg a bluetooth kapcsolatban van, akkor nem kell ezekkel bajlódni, simán fel lehet oldani.
Nekem otthonra a helyzet alapú is be van állítva, így otthon sem kell vacakolni az írisszel, újjlenyomattal.
-
nagyúr
-
-
LaciGSM
aktív tag
válasz #45553408 #3777 üzenetére
Azt megerősítem hogy a Huawei-nek erősebb az antennája,vagy netom, de sokkal jobb a térerő rajta mint a samsungon. IKEA mélygarázs, S6 edge + nulla térerő, Honor 8 stabil 2 csík, simán telefonáltam vele.. otthon samu 1 csík, Honor 8, Mate 8 stabil 3 -4 csík... Az S8+-t nem is nézegettem túltettem magam rajta már.. picit gyengébb, ez van!
https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
viera
őstag
válasz bulikavagyok #3768 üzenetére
A virtuális gomboknak én kifejezetten örültem,nekem annyira nem jön be a fizikai.Az ujjlenyomat olvasót keveset használom.Nálam az ujj-arc-pin van beállítva.Otthon a hely alapú feloldást használom.
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
törölt tag
válasz #45553408 #3773 üzenetére
Ezt kapcsold be, igy nyomon tudod követni, hogy miert kevés a gsm térerő, illetve hogy éppen mit használ beszélgetésre. Nálam s6 óta ez alapbeállitás, nem eszik semmit az akkuból.
Igy az is látszik, hogy adott esetben amikor 4g-n lóg és jön egy bejövő hívás átvált e 2, 3 vagy 3,5G re[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Mr.Silkó #3782 üzenetére
Napfényben nem ok mindig, illetve lassab mint az ujjlenyomatolvasó. Személy szerint eléggé fura(szépen fogalmazva) amikor valaki bambulja a telefont amíg az beolvassa az írisz adatokat.
Az arcfelismerő pedig simán beengedett baseball sapkában, napszemüvegben is annak ellenére, hogy ezek nélkül regisztráltam.
Ezt meg is beszéltük, hogy annyira jóképü vagyok, hogy nem tud nekem ellenálni, hiába maszkolom el magam.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
Akkor szerintem nem jól regisztráltad be a telefonodon. Nálam full gyors, kényelmesebb, mint a kicsit magasra került ujjlenyomat-olvasó, és 10-ből max egyszer téved. Nyilván kültéren nem ennyire pontos a napfény miatt (ami persze benne van a leírásában is), ezért nálam az írisz-ujjlenyomat-PIN hármas a nyerő. Ja, meg nálam a flip tok fedlapja sokszor hátra van csapva, ami így nem enged hozzáférni az ujjlenyomat-leolvasóhoz.
ΞlittlecarΞ
Az arcfelismerést én sem preferálom, azt már az S6-on is át lehetett verni egy sima fényképpel. A feloldóminta kifigyelhető, a jelszó meg könnyen félreüthető. Nálam ezekért nyert a fentebb taglalt hármas az azonosításnál.
Egyébként egy átlag megvilágítottságú beltéri szobában az írisz szkenner egyből felold, nem mutat még előlapi kamera képet sem.
[ Szerkesztve ]
-
Greg Vinous
tag
Ti honnan szoktatok megfelelő felbontású háttérképeket beszerezni?
Az a bajom, hogy a Play Áruházban található wallpaper appokban lévő képek felbontása ehhez a kijelzőhöz (S8), édes kevés, és nem mutatnak szépen... -
Mr.Silkó
veterán
válasz #67656192 #3788 üzenetére
Én is a gyári böngészőt használom S6 óta, jobb, mint a Chrome és társai.
tothl
Ez is érthető szempont. Amúgy ha nem a kis köröket nézed a képernyőn, hanem a kamerát felül, akkor gyorsabban old fel. De nyilván csak egy javaslat volt, mindenki használja a neki kényelmes megoldást.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz Greg Vinous #3789 üzenetére
Nekem a gyönyörű feleségem 12 megapixellel fotózva kiváltja a nagyfelbontású, netről lehúzható háttérképeket..
[ Szerkesztve ]
-
PeteePeti
őstag
válasz Greg Vinous #3789 üzenetére
Zedge! Elég jól képek vannak ott, sőt csengőhang és értesítési hang is le tölthető róla!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Peee
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap én is boldog tulajdonosa lettem egy ezüst s8-nak. Még ismerkedünk, féltem a samsung UI-tól, de nem vészes a kezelése, csak szokni kell a beállításokat (huawei, sony után). egyedül a tárcsázó része nem olyan "egyszerű" mint az említett márkáknál, de majd beleszokok.
Ami viszont megőrjít, hogy kamera indításnál állandóan felugrik a bixby vision buborék (ha kikapcsolom és a kamera marad futó programok közt, akkor már nem jön elő)... tudja esetleg valaki hogyan kell kikapcsolni?
Bixby egyébként is ki van kapcsolvaKöszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Politika
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- PlayStation 5 Pro teszt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja