Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Theodorci
tag
Sziasztok!
Elgondolkodtam az S10plus lecserélésén (lejár a támogatás, vágynék újdonságra) és nemtudom hogy mire váltsak. A 23 plus elég húzós árról indul az most tuti nem jön szóba, esetleg később ha le lehet kuponozni/lejjebb megy. Viszont a 22plus akár 22U már elfogadhatóbbra ment le. Szerintetek nagy különbség van? Várjak a 23-ra, vagy kapok egy jó 22est is ami még 3 évig támogatott? Nem szoktam játszani, nekem abszolút a napi használatra kell, nem értek annyira ezekhez a tesztekhez, hogyan kell értelmezni. Annyit szeretnék kérdezni hogy elfogadható üzemidőt, Exynos rémhírek ellenére jó telefon lesz e legalább 3 évig? Az s10+omat nagyon szerettem az tök stabil még az üzemideje is elfogadható. Köszi ha valaki válaszol!
-
-
Theodorci
tag
válasz karldergroße #14452 üzenetére
És 22 plus vagy 22U?
-
Topikgazda
Valaki esetleg rájött már/vagy olvasott róla, hogy pl. Nova launcher dupla kopp lezárás esetén ne villanjon fel a kijelző?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
TomPack
őstag
-
csubííí
senior tag
válasz TomPack #14458 üzenetére
Segítség kellene. Note 10+
Az itteni összefoglalóban leírtak alapján hónapokkal ezelőtt megcsináltam a RAM-plusz kikapcsolását.
Ez rendben is volt, mostanáig. Nem mintha szükségem lenne a plusz memóriára, de minden szürke, semmit nem lehet kapcsolni. Tud ebben valaki segíteni, visszarakni esetleg gyárira vagy, hogy újra kapcsolható legyen?
Előre is köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
-
Theodorci
tag
válasz Dave Crank #14462 üzenetére
256 de az nekem elég, 128 s10+on elférek 378 lenne az 516os verzió
[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
válasz csubííí #14465 üzenetére
Azt sajnos nem tudom, miért lett inaktív az a menü, és azt sem, hogyan lehet újraaktiválni - viszont ha szeretnéd egy adott értékre állítani (pl. 0 GB-ra), akkor én fognám az eredeti parancsot
adb shell settings put global ram_expand_size_list 0,1,2,4,6,8
és módosítva a végén csak azt az értéket hagynám, amit használni szeretnék. Tehát ha letiltani (0 GB), akkor:
adb shell settings put global ram_expand_size_list 0
Nem tudom, ez így működik-e (a többi parancsot nem ismerem), de így tűnik logikusnak, mert újraindítás után nem tudna mást választani a rendszer, csak azt az egy értéket.
Sajnos csak ilyen tippet tudok adni.
[ Szerkesztve ]
-
petfoto
tag
Sziasztok!
Hol tudom beállítani az értesítések összevonását? Egy apptól csak egyszer szerepeljen több értesítés esetén mind az értesítési sávban , mind az AOD képernyőn.
Köszi előre is. -
szkutyi
addikt
Sziasztok!
Két napja volt egy megjegyzésem miszerint németben a szar hálozat miatt lehasal maga a telefon is!(22ultra)
Egyik társunk szépen le reagálta hogy User error in Germany, de megindokolni már nem volt képes/hajlandó.
Esetleg valaki tudna ebben segíteni hogy ebben mi lenne az User error? -
nggabi
félisten
válasz szkutyi #14471 üzenetére
az egy vicc volt amit nagyon magadra vettél. nem hinném h a német hálózat gyengébb lenne, sőt.
de ellenben azt is el bírom képzelni h tényleg a telefon f0sta össze magát. nem írtál semmi konkrétumot, csak fikázni jöttél. engem aztán nem zavar, nekem ez csak egy használati tárgy akármennyibe is kerül.
a nokiák világában a note 1, na az életérzés volt
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
Taci
addikt
válasz szkutyi #14471 üzenetére
(Nyilván lokációtól függően) de Németországan szörnyű a lefedettség, első kézből tapasztaltam. Anno öcsémnek is úgy kerestünk szolgáltatót, hogy néztük a lefedettségi térképet, és amerre járni szokott, ott legyen - és hát elég gyér a helyzet.
Szóval szerintem semmi ferdítés nincs abban, hogy a németeknél a rossz lefedettség miatt bizony téglaként merülhet a telefon. -
szkutyi
addikt
válasz nggabi #14473 üzenetére
Figyelj én nem fikazom.
Én imádtam/dóm.ezt a telefont.felre érted.
Én építő jelleggel voltam eddig itt, és maradok is!
Sajnos itt fos tényleg a lefedettség nagyon....és ez még azt is tudja eredményezni hogy Messenger én hiába nyomok rá egy beszélgetésre, meg se nyitja, mintha nem működne a kijelző....
Pedig tudom hogy jó mert stabil wifin no Problem. -
csubííí
senior tag
Taci és Kasya
Próbálkoztam.
Csak 0 nem fogadja el hibát ír, ha 0,1 vagy 0,1,2 adom meg, akkor is mindegyik szürke egyik sincs kijelölve, kapcsolni semmit nem lehet.
Majdnem ugyanez a helyzet ha 0,1,2,4,6,8 van megadva, annyi különbséggel, hogy 4 alapból jelölve, de minden továbbra is szürke, nem kapcsolható.
Kár volt jó pár hónapja belenyúlnom, így jártam az van.[ Szerkesztve ]
-
csubííí
senior tag
Taci, atos30, Kasya
Köszönöm a segítségeteket!
Részben állítható, vagyis PC kell hozzá, mert teló újrandítás után megint minden szürke lesz. Csak géppel összekötve állítható.
-
Bela52
tag
Telefon tisztító programot ,keresek. Ami jól használható,nincs tele reklámokkal. Tudnátok ajánlani használhatót?
-
Ferenczi Áko
addikt
Voltam ma a Media marktban (egyéb dolgok miatt) és ki van rakva az S23 Ultra(is) 609.000 ft volt..
Megnyomkodtam, és leraktam. Majd elgondolkoztam.. Egy használt S22 Ultra, 33-34 hónap garanciával, patika állapotban 320-330ezer ft, az S23 közel a duplája újonnan.. Feltettem magamban a kérdést, hogy hol ér közel 2x annyit az új Samsung a tavalyihoz képest? Vagy tovább megyek, közel 3x annyit az S21 ultrához képest? Elképesztő árak vannak.. Nem vitát akarok generálni, csak leírtam amit gondolok..[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Kasya
nagyúr
válasz Ferenczi Áko #14493 üzenetére
330k-ert mar akar ujat is kaphatsz. Az 23U megjelenésével 280-300k közt lesznek a megkimelt, ujszeruek.
Mondjuk az is teny, hogy 600k+-ert csak a hulye veszi meg, vagy cég. Ennel kb. mindenhol jobb arak vannak, ha az ember keres. Meg a Samsung chat is dobalja a kuponokat.
-
Teal'C
veterán
Komolyan nem értelek, jövőre ugan ez lesz csak a számok változnak s24-s23-s22
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
janaman01
addikt
válasz Teal'C #14496 üzenetére
Így van ez megy már egy jópár éve...én fejben eldöntöttem hogy 2-3 évente cserélek telót.. persze meginoghat ez a dolog egyéb okok miatt, de sac. ehhez tartottam magam mindig is..aki meg vágyik az újra és van is pénze rá, áldásom rá..szive joga..
[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
Gims
tag
Azért azt nem szabad elfelejteni, hogy az Ultra széria nem az átlag, hétköznapi embereknek van kitalálva, Facebookozni, YouTubeozni meg szelfizni!
A fényképezők esetén is egy többmilliós Nikon vagy Leica sem arra van kitalálva, hogy a Sarok Presszóban hétköznapi élet legyen megörökítve.
Nekem van egy céges A03s-em. Szinte le van pusztítva róla minden és csak telefon módban megy. Egyszerűen nem tudok rajta dolgozni. De telefonként, amikor mondjuk 35 alkalommal hívom a térfigyelőt, vagy tízszer az irányítómat, majdnem ugyanennyi alkalommal a rendőröket, és kétnaponta is elegendő bőven töltőre tenni, az nyilván más.
Viszont azt az A03s már tempóban sem bírná, hogy különféle csatornákon egy vagon BM és egyéb lekéréssel kell akciózni.
Viszont az S22U mindezt tudja. A fényképezője sokat javult az S20U-hoz képest. Így mára ebben is hatékonyabban tudok dolgozni.De! Nem tudnám ugyanezeket már egy sima S22 vagy S22+-on megoldani.
Hogy félmillió magyar szárnyaló forintot kell lerakni érte? Fájónak mondható. Ám amikor érzem a gyakorlatban a Samsung fejlesztését, akkor azt mondom, hogy értem az árát.
Szerencsére jó munkahelyem van, keresek annyit, hogy megengedhessem magamnak.
Nyilván amíg mással foglalkoztam, addig elegendő volt a középkategóriás.Az mondjuk tény, de inkább a saját gyarlóságom, hogy nem tudnék már kisebb kategóriában élni.
Végül egy megjegyzés a CPU-k tekintetében.
Nekem az Exynos megfelel. Az android akadozó baromságai ugyanúgy megvannak más készülékeken, így ez nem Samsung, nem Exynos hiba.
Rengeteg weboldal vagy alkalmazás szarul van kódolva. -
Dave Crank
senior tag
Én nem hiszem, hogy az S22U ára esne bármennyit is, így, hogy ennyi a az S23U. Max ha nagy akciók, kuponozások lesznek.
Milyen kuponokat, vagy hogy lehet szerezni?
Kacérkodok azért a cserével....
Honnan lehet a legjobban beszerezni?Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
Kasya
nagyúr
válasz Dave Crank #14499 üzenetére
Samsung chaten es kuponos topikban kaphatsz 10%-os kupont, valamit 20k extra kupont kiegeszitore. Esetleg diakkedvezmeny, vagy hardverapro hirdetesek...azok a legkedvezobbek talan.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung s22 garanciás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Plus Kártyafüggetlen 3 Hónap Garancia
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest