Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz Elit3Zotya #14304 üzenetére
Az nem az.
Kozben megtaláltam. -
Teal'C
veterán
uT vel előnézetben a beépített lejátszóval semmi gond az MX player meg azt írja az audio formátum nem támogatott a videó hibátlan. Szerintem a videó kódolás hibás vagy nem szokványos. Felmásoltam egy majd 60gb 4k h265 filmet és hibátlan. Nyílván egy laptop a végeláthatatlan codec rengetegben megbírkózik vele.
[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Kasya
nagyúr
-
PeteePeti
őstag
Emagon már ott vannak az árak! Rá lehet keresni az S23-ra! Samsung.hu-n is!
12/512 Ultra 690 ezer
8/256 Ultra 610 ezer[ Szerkesztve ]
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Kleroo
veterán
Alul tudták múlni magukat... Bár már tényleg végérvényes tény, hogy nincs különösebben hová fejlődni már.
A kamerára nagyon kíváncsi leszek. Az 50MP expert nód nagyon jól hangzik. Hátha nagyot gurítottak az új setuppal. De most is a SW-en múlik. A 20-21-22ben lévő lapka is lényegesen többet tudna, ha nem a mostani hülye trendekre reszelnék.
Meglássuk.
Amúgy egy 200as lapka mellé jöhetett volna egy 4x 12x zoom kombó (ekv 11mm 24mm 85mm ,300mm körüli gyútávok babák lennének)
Na mindegy. Ha nem Milceket gyalázo az új lapka akkor én S22 Ultra S-nek nevezném nagyon max[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Gims
tag
Na, végre eljött a nagy nap. Ahogy elnézem a nagy pofára esés is. Bezzeg amikor mertem azt mondani, hogy marha nagy újítást nem fog hozni az S23U, akkor mentek a hurrogások.
Nem a semmire pofáztam. Anno a korábbi készülékek esetén a pletykák is komolyabbak voltak valamivel. De a mostani esetén várható volt, aki egy kicsit olvasott angol nyelvű oldalakat, hogy nincs semelyik forrásból olyan információ, amire úgy ugrani lehessen.
De jaj, várjuk meg a megjelenést. Tessék!És itt nem az ár a legnagyobb probléma. Hanem a konkrétan félig erősebb, félig butított készülék. Az S22U-ról aki rohan a legújabb készülékért, annak azért érdekelnének az érvei, hogy mégis mi az a plusz amiért már ma álmatlan éjszakája van!
-
PeteePeti
őstag
Nem ám agyvérzést kapsz itt nekem!
Kár lenne érted!Ahogy látom abban sincs nagy meglepetés, hogy a Yetteltől lehet a legjobb áron kihozni őket!
560 jó magyar forint a 12/512-es Ultra!OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
ShadowLac
addikt
Szerintem biztos lesz kupon. Nem fogják tömegesen venni.
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
addikt
A legtöbb gyártó az autó iparban ezt még facelift -nek sem nevezné, amit a Samsung most kihozott új széria címszó alatt.
My name is Bond, James... Dean.
-
surgery
senior tag
válasz wong kok wah #14342 üzenetére
Mert kell hozzá tartozékot is venni kell valamit hozzá le is van írva az e mailbe amibe a kupon érkezett.
[ Szerkesztve ]
-
balintka
addikt
válasz surgery #14339 üzenetére
Én is kíváncsi leszek az akksi időre. Külsőleg tetszik a kevésbé lekerekített kijelző és oldalak, a vaskosabb kamera lencsék.
Ha lehet majd megint erősen kuponozni, behúzom az S22U mellé, lecserélve a mostani S20 FE-t a 23U-ra.
Ami furcsa, hogy a fehér csak 8/256-osban van, 12/512-es csak zöldben és feketében van. Ezek közül a zöld lesz szerintem, mert 12 gigást akarok mindenképp.
-
-
PeteePeti
őstag
Szolgáltatói listaár amiről beszélek! Röghöz kötés nélkül! Abban, a Yettel (Telenor) verhetetlen volt mindig is!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest