Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz james008bond #14200 üzenetére
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
bok92
addikt
Kint a Telekom frissítés is. Elég hamar kijött a korábbiakhoz képest...
-
james008bond
őstag
válasz S e t h #14201 üzenetére
Korában a térképet is rögzítette, az útvonalat amerre bringáztam. Most se azt, se a magasságadatokat nem jelzi ki.
Gear alkalmazáson belül fizetős tartalmat nem tudok vásárolni a virtuális kártyámmal, de Playen illetve más online boltban meg enged vásárolni vele. Erre esetleg magyarázat?Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
S e t h
nagyúr
válasz james008bond #14203 üzenetére
Nem tudom mi okozhatja.
Nálam akkor akadt probléma, ha nem volt bekapcsolva a net és/ vagy energiatakarékos üzemmódban voltam.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
james008bond
őstag
-
S e t h
nagyúr
válasz james008bond #14205 üzenetére
Csak a közhelyeket tudnám pufogtatni.
- összes engedély meg van adva az alkalmazásengedélyekben az alkalmazásnál?
- gyorsítótár törlése
- alkalmazás reinstall
- végső esetben factory reset.
Furcsa hogy egy ideig oké volt, aztán nem.
GPS megfelelően működik? Google mapsban jól mutatja a -tartózkodási helyet?This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Madwe
nagyúr
válasz james008bond #14205 üzenetére
Valakinél már előfordult ilyen a gear topikban, jogosultság probléma volt! Azaz május környékén valamelyik jogosultságot nem adtad meg az shealthnek. Nem biztos h a lokációt amúgy, minden kell neki
-
james008bond
őstag
válasz S e t h #14206 üzenetére
A fura az, hogy a Fit2-n és 1 hete az új Gear Sport órán is ott a térkép, de a Health alkalmazásban meg nem látszik. Gondoltam az új óra ezt tudja, de visszanéztem és a fenti dátum után a Fit2-ből származó adatoknál sem látszik a térkép és a magasság adat. Mindenesetre fura. Lehet volt valamilyen frissítés és ezt elqrták. Másnál ez a rész ok?
És az, hogy a Gear alkalmazásboltban virtuális kártyával nem enged vásárolni, simával igen, ez is új.
Korábban simán működött, más oldalon lehet vele vásárolni és itt újra regisztrálás után se engedte használni, de Play-en meg igen.
[ Szerkesztve ]
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
james008bond
őstag
Minden működött a fenti dátum előtt, ahogy a kép is bizonyítja. Nem tudom akkor milyen jogosultság hiányzik neki? Mert nem több adatot nem.latok, hanem éppen hogy kevesebbet, mint korábban.
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
Madwe
nagyúr
válasz james008bond #14209 üzenetére
Nem tudom De másnál is ez volt a gond pár hete... Nézd meg a telefonodon a settings-alkalmazások-samsung health alatt az engedélyeket, tuti minden engedélyezve van e! mert lehet nálad is ott mászott el valamiért...
-
Ateszpapa
addikt
válasz james008bond #14208 üzenetére
Azt meg se vedd, nagyon meríti az órát.
-
james008bond
őstag
válasz Ateszpapa #14211 üzenetére
Az óra számlap meríti nagyon az órát? Az az egy amit a képen szerettem volna megvásárolni vagy mindegyik?
Madwe:
Fényképezögép és mikrofon kivételével minden engedélyezve.[ Szerkesztve ]
-
McReay
aktív tag
Tapasztalta már valaki, hogy a messenger rettentő lagosan képes működni a telefonon? A chat fejek másodperces laggal nyílnak ki! Nem minden esetben produkálja ezt, teszem azt 10 esetből 3x.
Samsung Galaxy S23 --- Honda CBR 600 F4
-
Ateszpapa
addikt
válasz james008bond #14212 üzenetére
Az különösen.
Olvasd el a hozzászólásokat, nekem is meríti eléggé sajna.
De ha ez nem zavar, vedd meg mert szép, jól mutat, de készülj fel, hogy meríti rendesen. -
csocsoszán
őstag
Remélem van köztünk aki tudja a megoldást:
Factory reset, majd akkumlátor csere, megint factory reset, és a samsung phone info azt írja, hogy 224 feltöltés és az aku állapota 94%. (Valószínűsíthető, hogy a factory reset nem törölte a battery infót. És onnan olvassa az adatokat. De nem tudom.)
Van olyan program ami a valós adatokat méri? De biztosan, mert így nem vagyok nyugodt, hogy az akkumlátor csere biztosan megtörtént-e!Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
MCMLXXXII
tag
válasz csocsoszán #14215 üzenetére
aida64
2000 ---> Alkatel Max ; Siemens m35i ; Motorola v3i ; Samsung Omnia ; Samsung Note 3 ; Samsung Note 8+Dex-Pad helyett Melopow m002;. Note 10
-
törölt tag
válasz csocsoszán #14215 üzenetére
Nincs ilyen app, ahhoz már a teló megvásárlás kezdete óta figyelnie kellene az akkut plusz egy pár 100ról 0ra lemerítésre is szüksége lenne a pontos méréshez.
Phone info nekem ugyanazt az adatot írta mint neked két új telónál is, s9+-on és n8-on.
[ Szerkesztve ]
-
-
őstag
válasz csocsoszán #14220 üzenetére
2017.10 gyártás
113 töltés
94.12%nem biztos,hogy írnod kell.
[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
OCTAMD
őstag
Pár napja volt a kezemben egy elfekvő 2és fél éves S7
98.47% de nem használt telo,csak régi
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
csocsoszán
őstag
válasz gyuri81 #14226 üzenetére
Ez azért gáz mert a kijelzővel együtt azt mondták, hogy kicserélték az akkut is. Én meg rájuk telefonáltam, hogy "biztos, hogy volt aku csere?" (Rohadt program! )
Nem "szuszog" jól össszerakták! Részemről ajánlott szerviz!
(A gyerek s8-a más szervizben volt, ha szorítom a teló sarkait van amelyik kicsit mozog! Vízállónak vízálló de nem végeztek precíz munkát!)
Jól átvert ez a program! Most még kényelmetlenül érzem magam!
Leírtam, tanúság, egyszer lehet valakinek jól jön.Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
guminyúl
tag
Sziasztok!
Két sim kártyát használok, az egyik csak hanghívásra (adat nélkül), a másik sim pedig csak adatkártya. A problémám az, hogy bizonyos alkalmazások nem küldenek értesítést. (pl. Viber, ha üzenet érkezik, Gmail, ha levél jön). Ha belépek az alkalmazásba, rögtön jön a csipogás és a villogás a sok értesítés miatt.
Minden engedélyt megkaptak, minden értesítés be van állítva. Mi lehet a gond?
-
őstag
válasz csocsoszán #14230 üzenetére
Hát tényleg elég placebos....
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Nálatok nincs gond a Galaxy Apps áruházzal ? Még csak ma frissítettem a telefont, és azóta nem tudok belépni.
kengyel
-
bobace
addikt
Van aki sikerrel használ Note 8-cal jack dugóba dugható Infra ketyerét? Ahogy csekkolom kamerával nem jön ki belőle semmi ezzel a Zapa alkalmazással.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
seger
addikt
Ha dönteni kellene note8 vagy S9+?
Köszi
-
seger
addikt
Köszi mindenkinek! Note 9 árára kíváncsi leszek... kamera melyikben jobb? Vagy nincs különbség?
-
Kasya
nagyúr
válasz csocsoszán #14244 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
thebear007
aktív tag
-
seger
addikt
válasz thebear007 #14249 üzenetére
Na ezért húz a szívem a note8 felé...
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Vallás
- PlayStation 5
- Politika
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest