Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz #61600768 #13743 üzenetére
Mondjuk nekem már több, mint 2 hónapja fent van hibátlanul....
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
z67
őstag
Olyan kérdésem lenne, ha használ valaki Chrome böngészőt, hogy a Hardveraprót megnyitva kattinthatoak-e a linkek? Pár hete nekem nem igazán működik, rendszeres, hogy 2-3 sorral feljebb érzékel. Semmilyen más oldalon nem tapasztaltam ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz bulitshady #13749 üzenetére
Viszont anno az S8-amra ez egy nagy trutyi volt. Huppogott,leszedtem azonnal,pénz kidobás volt.
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
Greg9925
csendes újonc
Bestmarktol valaki vett már note8-at? 255.000 ft most és elvileg 2 év gyártói garancia van ki írva vajon megéri? És nem szürke importos?
-
Lozi8
tag
Üdv. Kis segítséget kérek, gyakorlatilag egyik pillanatról a másikra nincs térerőm, egyik slotban sem, másik kártyával is próbáltam. FR után sem. Viszem holnap garanciában vissza. Esetleg valakinek még valami ötlet? Köszönettel fogadom...
-
Capella
senior tag
válasz Pioneer #13750 üzenetére
Nekem is Nillkin CP+ Max üveg van rajta első pillanattól kezdve.
Az S-Pen nem lett érzéketlenebb semmivel, ugyanúgy használható.
Ami észrevehető nálam, az az ujjal érintés, de csak a lekerekített rész kezdetétől a szélekig. Erre kicsit oda kell figyelni, hogyan érinted, hogy reagáljon. Én ezzel együtt tudok élni.
A telefon pedig gyakorlatilag ugyanúgy néz ki, mint fólia nélkül lenne. Bevált, se karc, se semmi, a toll ugyanúgy megy, nem hagy nyomot, mint ha az efedeti kijelző lenne. (Ellentétben a tollal problémás műanyagfóliákkal.)
Ja, és 3000 Ft-omba került anno az eBayről rendelve, ha jól emlékszem.[ Szerkesztve ]
-
MightyEagle
csendes tag
Sziasztok!
Kérdés,hogy ha wishes noname vezetéknélküli töltőre rakom a Note 8-at,az okozhat bármi kárt a telefonba?
Csak mert ha nem,akkor nem áldozok pénzt a gyárira -
Necc
addikt
válasz MightyEagle #13767 üzenetére
Azokra a drága szép időkre emlékeztetsz, amikor az emberek raklapszámra vették a jó drága internetképes okostelefonokat (android nem létezett akkoriban még, és az ios is csak a cisco eszközök operációs rendszereként volt ismert), netezni is nagyon akartak rajta, de a wifi képes kb. 5.000Ft-os routerekre már nem futotta
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Necc
addikt
válasz MightyEagle #13769 üzenetére
500Ft-ért már vehetsz microUSB kábelt ha alaposan körülnézel, tölteni pedig PC vagy laptop USB portjáról tudod a készüléket, sőt a legtöbb mai ilyen eszköz már kikapcsolt állapotban is enged tölteni bizonyos előre meghatározott USB portokról, akár 2A áramerősséggel mint a legtöbb gyári töltőnél. Ennél olcsóbban szerintem nem fogod tudni megúszni
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Taci
addikt
válasz MightyEagle #13767 üzenetére
Én anno még az S7-esemhez nyertem (vettem) eBay-es aukción egy Samsung vezeték nélküli töltőt. Na nemsokkal azután, hogy kézhez kaptam, kiderült, hogy hamisítvány. Ettől függetlenül tökéletesen működik, bár gyorstöltésre nem képes. Vettem egy új generációsat (Samsung) a Telekomtól, de ezt a hamisítványt is ugyanúgy használom - az egyiket itthon, a másikat a munkahelyen. Annyi, hogy a hamisítványt sosem kötöm hálózatra direktben, csakis USB-re, és azt is csak addig hagyom rajta, amíg töltöm - nem akarok kockáztatni.
Szóval én azt már pár éve használom, gond nélkül, úgyhogy szerintem egy másik olcsóbb vezeték nélküli töltő is teszi majd a dolgát. Kárt pedig szerintem szinte kizárt, hogy okozzon a telefonodban - ha valami nem oké vele, akkor nem működik, nem tölti. -
Ákkk
addikt
Ha pld az olcsó tüzet okoz leéghet a helység is és vele a telefon tehát nem mindegy milyen és van más márka is ami olcsóbb de jól működik........
Más xef dual sim smart switch-el elérhető a legújabb szoftverfrissités....
[ Szerkesztve ]
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
captainjack9
csendes tag
válasz d.sophie #13742 üzenetére
https://m.ebay.com/itm/New-Liquid-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-Samsung-Galaxy-Note-8-S8-S9Plus-/273202825224?varId=572477762580&txnId=2003636620017
Én most ezt használom. A whitestone 3 napig bírta betonra ejtettem egyből összetört az üveg. A fenti linkes termék nekem eddig jó. Igaz csak 1 hónapja van fent 2e és nem 15e 😃 -
veterán
XEH-ra elérhető a N950FXXS3CRF1 frissítés
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Pioneer
őstag
válasz captainjack9 #13775 üzenetére
Az Spen mennyire lett érzéketlenebb tőle?
PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
Tybike81
őstag
Valami érdekesség, változás benne? Vagy biztonsági frissítés?
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Tybike81
őstag
Sajnos, nem értem nekünk minek nem frissítenek?
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
veterán
Bemásolom es4 kolléga által közzétett akkumulátor spórolási tippet. Remélem nem nyír ki érte
es4: XDA-n olvastam egy akkus tippet. Ma kipróbáltam és kb. 40-60 percel több lett a sot időm. Eddig nem vettem észre semmi hibát hogy ezt kikapcsoltam..
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
bigsee
addikt
Farzsebben hordva másnak nem csinál olyat, hogy pl. önállóan feloldja a kijelzőt, előhozza az app drawert, majd a keresőbe beírja, hogy “mint”...? Gondolom ez a nyári, izzadó üzemmód, csak elég ciki, hogy önálló életre kel, többször módosított névjegyet, létrehozott újat, meg ilyenek. Másnak nincs ilyen?
[ Szerkesztve ]
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest