Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwin.party
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap este írtam egy privátot Pioneer-nak, mert a korábban megvásárolt Package Disabler Pro-t majd később a BK Disabler Pro-t használtam. Aztán kiderült, hogy a Google és a Samsung nyomására ezek az alkalmazások nem aktiválják be magukat. Mivel én egy használható alkalmazásért fizettem, így elvárom, hogy legalább a fejlesztő válaszoljon. Nem írt egy levelet sem, de a vételárat szívesen elfogadnám, ha nem tudok mit használni.
Aztán rátaláltam a GitHUB-on a LayoutXML fiókra, ahol az SABS volt elérhető. Ezt az alkalmazást is a Samsung távolíthatta el, mert már ott sem volt elérhető. Aztán pár hete itt megkaptam az SABS 0.0.9-et (APK). Végül tegnap este feltelepítettem egy újratelepítés után és azt kell mondjam nagyon jó érzés volt kikapcsolni a Bixby-t és az összes Samsung által telepített hülyeséget. Majd ma végül szintén újratelepítettem és a NotSABS 1.0.0 mellett döntöttem, mert azt újra fejleszti valaki és szintén lehetett aktiválni, nem volt gond vele. Ja és ingyenes a cucc! Kíváncsi leszek az üzemidőre, 7.1.1 alatt használom és remélem jó lesz majd minden.
A Samsung tájékoztatása szerint a hivatalos Android 8.1 is hamarosan megérkezik, mert állítólag már készül a javítás a 8.0-hoz. Mindenesetre a Bixby nem megy a telefonon és ez nagyon jó érzés.
-
Pioneer
őstag
válasz bwin.party #13254 üzenetére
+1 a NotSABS 1.0.0-nak.
PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
S e t h
nagyúr
válasz bwin.party #13254 üzenetére
Nem azért mert nem értek a programozáshoz, vagy mert paranoid lennék, esetleg mert nem is futott hibamentesen, de én bizalmatlan vagyok ha nem nagyon tudom ki áll mögötte, a telefonomon meg bizalmas dolgok is vannak.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
bwin.party
aktív tag
válasz S e t h #13256 üzenetére
Azért azt nem szabad elfelejteni, hogy a Bixbyről sem tudod megállapítani, hogy akármilyen szerződési feltétel elfogadása mellett távoli szerverre általad nem ismert adatot továbbítson. A Bixby is tanulási időszak alatt áll, ami azt jelenti, hogy MI vásárlók adjuk az alapot a fejlődéshez, ami által a Samsung irdatlan sok adathoz jut INGYEN, amiből rengeteg pénzt tud csak képezni a Bixby fejlesztése során. A befolyt összegekből pedig MI egyszerű halandók nem fogunk kapni semmit, de fél millió forintért majd megvehetjük az aktuális flagshipjüket. Arra nincs garancia, hogy aktív állapot mellett a Bixby nem hallgat-e WiFi hálózaton keresztül? Főleg úgy, hogy ő saját maga letölti a Bixby diktálós kiterjesztését, ami nekem lapát volt, de az utolsó. Én felhívtam a Samsungot és a távoli segítséget kínáló ügyfélszolgálatnál kaptam időpontot, ahol elég sok mindent megbeszéltem a sráccal. Azt is hozzáteszem, hogy ennyi pénzért egy Apple szintű ügyfélszolgálatot elvártam volna. A másik, hogy önmagától semmilyen alkalmazás az éjszaka leple alatt ne frissítse magát. Az automatikus update mindig ki van kapcsolva a Playben is! Ha egy szarosgatyás programozó készíti a NotSABS-t az sem érdekel, de hálás vagyok, amiért lekapcsolhatom ezeket a kéretlen alkalmazásokat. Azért azt te sem gondolod komolyan ugye, hogy nem lehet beleszólási jogom mit akarok használni és mit nem?! 300.000.-HUF-ért szerintem ezt senkinek sincs joga megkérdőjelezni.
P.S.: (nem i love you), de megjegyzem, hogy amióta nem törölhető egy alkalmazás egyre inkább távolodom az okostelefonos világtól és nem hiányzik ez a sok szarság. Sokszor néha örülök, ha nem kell ezekkel foglalkoznom. De olykor olaj lehet a tűzre, ha a Samsung dönti el a frissítés lehetőségét és nincs beleszólásod. Na ez ilyen árazás mellett pofátlanság. Szerintem!
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz bwin.party #13257 üzenetére
Na várjunk csak. Ha problémám van egy gyártóval, vagy annak egy készülékével, akkor nem veszem meg vagy kompromisszumot kötök, de még az sem egyenlő azzal, hogy kétes eredetű alkalmazást telepítek a telefonomra.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Pioneer
őstag
BIxby kikapcsolása NotSABS -> Disabler -> (keresőbe beírni) Bixby
Bixby Global Action ~ com.samsung.android.bixby.es.globalaction - OFF
Bixby Home ~ com.samsung.android.bixby.plmsync - OFF
Bixby Service ~ com.sasmung.android.bixby.plmsync - OFF
Bixby Vision ~ com.samsung.android.visionintelligence - OFF
Bixby Voice ~ com.sasmung.android.bixby.agent - OFF
Bixby Voice Stub ~ com.sasmung.android.bixby.agent.dummy - OFF
Samsung hangbevitel ~ com.samsung.android.bixby.voiceinput - OFF
SytemUIBixby ~ com.samsung.sytemui.bixby - OFF
Ébresztés hanggal ~ com.samsung.android.bixby.wakeup - OFF[ Módosította: #45553408 ]
PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
sterby79
tag
A Sabs-al kapcsolatba lenne egy kérdésem, simán a sabs-ot fel tudom telepiteni, de mikor módositom az apk editor pro-val, akkor viszont a teleitéskor azt irja, ki,hogy a telepités nem sikerült. Valaki találkozott e ezzel a problémával?
Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Galaxy S24 Ultra, Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bwin.party #13259 üzenetére
Annyiban van igazságalap, hogy azt sem tudni, hogy a sabs mit csinál a háttérben.. Persze valszeg a reklámblokkolás miatt távolították el store-ból, de attól még, érdekes lehet...
Véleményem szubjektív...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bwin.party #13264 üzenetére
Nekem éjszaka alatt merül 5%-ot, és ez így volt a note-nál is.
Plusz annak idején, szinte biztos, hogy nem véletlenül töröltették, szerintem.. De, nem tudom..
Én annyit csináltam, hogy bixby home-tól elvettem minden jogosultságot.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
Ateszpapa
addikt
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Ateszpapa #13268 üzenetére
Az ingyenes változat nem tud csomag nevet módosítani.
Mondjuk, máig nem értem azt, hogy ha csak módosítani kell, akkor pl. miért nem módosított csomagnévvel teszik publikussá? Főként, ha teljesen mindegy, hogy mire van módosítva.. Értem Én, csak, mégis..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
sterby79
tag
Köszönöm a segítséget. Az apkeditorpro volt a ludas, feltettem az 1.8.28 verziót és birtam a változtatott notsabs verziót telepiteni és aktiválni.
Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Galaxy S24 Ultra, Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
zzola
titán
Egyszerre hány eszköz lehet csatlakoztatva BT-on?
[ Szerkesztve ]
-
zsolee73
tag
használja valaki a Lightflow-t?
Én évek óta használom, minden app hangját, ismétlő hangját és LED jelzését (szín, villogási sebesség), stb. személyre lehet szabni benne.
Egyetlen alkalmazás értesítéseit nem tudom kicsikarni belőle: A Samsung Reminderét.
Ha van 5let, szívesen fogadom. -
MrCsiT
addikt
válasz bwin.party #13257 üzenetére
Azzal teljesen egyetértek, hogy - amennyiben nem rendszerkomponensről beszélünk - nem kedves dolog a gyártótól a felhasználó akarata ellenére futtatni minden szemetet. Azt is látni kell azonban, hogy ezek nagy része "fícsör", amiket csak ez a teló tud, és sokan éppen azért ezt veszik meg, mert tud ilyeneket.
Én azt gondolom, az alapötletek mindig aranyosak, de sajnos a biztonsági kérdések és az adathalászat ténye sok jó ötletet ellehetetlenít.Azzal is egyetértek, hogy ismeretlen forrásból mindig kockázatos bármit is telepíteni.
A Bixby kétes kommunikációra:
Mi lehet akkor, ha felrak valaki egy Noroot firewall appot? A Bixby biztosan nem megy ki netre, ha nem engedem ki. (Ez az app elérhető a play áruházból is, csak így egyszerűbben tudtam linkelni.)..esetleg akkor juthatna ki, ha a firewall programban az elég sok "egybesorolt" rendszerappal egybe lenne sorolva, ezt ki kell próbálni.
Persze, az is igaz, hogy maga az app ettől még futna a telón, csak nem mászna netre.A Play-nél kikapcsolt automata frissítések ellenére, nálam Note 5-ön a Galaxy Appok egy része gond nélkül frissíti magát mobilneten is, na mondjuk ettől én sem vagyok boldog.
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
okibots
aktív tag
válasz Memmaao #13283 üzenetére
Én már megbékéltem vele, egy napot kibír, hétvégén meg simán két napot is, mert akkor jóval kevesebbet nyomkodom, ez van. Átlagban ezt tudom felmutatni, feles fényerővel állandó BT, Mobilnet, GPS,Wifi és napi 1 óra utazgatás mellett, jópár hálózatkereséssel, de egy SIM-mel.
[ Szerkesztve ]
Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
addikt
válasz bandi0000 #13285 üzenetére
Mi az, hogy minek erőltetem? Mezei user vagyok, telefonálásra, netre, orvosi programok futtatására kell. Nem szoktam mokolni egy telefonnal sem. Feldobta a frissítést, untam nézni az ikonját és hogy folyton zargat vele. Frissítettem, majd FR. FR 2x is! Sz@r. Nem állok neki visszahegeszteni a 7.1.1, mert van jobb dolgom is. Mivel kb minden fórum attól hangos, hogy 8.0 alatt sz@rabb a SOT a note 8 esetén, remélem javítják majd. Ha nem, akkor marad ilyen sz@r. De dühítő, hogy eddig egy műszak alatt az éjszaka közepéig bírta, most este 20:21kor 8%...
My name is Bond, James... Dean.
-
csocsoszán
őstag
Vegyél egy Mate 8-at! Egy éves aksi és ennyit youtube-oztam. Azt hittem sosem merül le! A kijelző minősége rosszabb. De ha nem használnék vr szemüveget, maradt volna.
Használ valaki rootolt romot? Vélemény? Milyet? Érdemes?
[ Szerkesztve ]
Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
bobace
addikt
Az Android rendszer és Android OS neked megeszik 16%-ot, ez nálam 5% (igaz, Nugát). Szerintem valami be van ragadva, folyamtosan syncel, vagy valami ilyesmi, és ébren tartja a telefont.
Mondjuk az se kutya, hogy 18 perc Messenger 8%-ot lekajál, nekem meg sem jelenik a statban, 9 perc Face 1%-ot kapott.
De a 2 perc tuneIn se gyenge, bár gondolom, csak annyit volt előtérben.
Phone Info hány %-os akkut ír ki neked?Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bobace #13294 üzenetére
Az egész facebook app úgy xar ahogy van.. Pl. beteszem energiatakarékba a messengert, az első megnyitásig ott is marad, majd utána újra be kell tennem, és össze vissza fogyaszt, egyszer többet, egyszer kevesebbet, függetlenül attól, hogy mennyit használom.. Katyvasz az egész.
Véleményem szubjektív...
-
veterán
Valamelyik nap sírtam, hogy valami veszettül merül a telefon, így csináltam egy wipe cache-t de nem oldotta meg a helyzetet. Az akku statban viszont a legelső helyen volt a Samsung Experience Service ami zabálta a telefont. Letöröltem az alkalmazásokban a frissítéseket róla és azóta mintha észhez tért volna a telefon.( esetleg más is tehetne vele egy próbát)
2 nap alatt ilyen lett az akku időm, átlagos felhasználás, sok mobilnet, kevés wifi, bluetooth nélkül
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
addikt
válasz bobace #13294 üzenetére
96% au akkum. Szerintem azért 10% és 6% az android rendszer és OS, mert folyamatos bt kapcsolatban van az okosórámmal és napi sokszor a kihangosítóval. A messenger video hívás nagyon sokat zabál, szerintem a kamera miatt. A fényképező is brutális sokat eszik. Tunein 1,5 ora volt.
My name is Bond, James... Dean.
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs