Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tybike81
őstag
Lehet rossz helyen kérdezem de érdemes a Note 8at amit újonnan vettem P20 Pro-ra lecserélni?
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
bwin.party
aktív tag
Hova lett a package disableres screenshot?
-
zadir1
tag
Hali! Telefonvásárlás előtt vagyok. (Lejárt a részletem A5 2017 van jelenleg, amit majd elajándékoznék. AoD-t megszerettem, vízállóságot is. Nagyobb kijelző jól jön majd videózáskor. S9 + és a Note 8 között mi dönt szerintetek az utóbbi javára? S pen is tetszene, ezenkívül m
ég? -
törölt tag
válasz Tybike81 #13509 üzenetére
P20p:
- micro sd olvasó nincs
- gorilla üveg nincs
- képstabilizátor minden felbontásnál nincs
- kamera vignetta effekt hiba
- kamera kromatikus aberráció hiba
- grafikus chip gyengébb N8-hoz képest
- gyenge világítású értesítési led
- Bluetooth 5.0 nincs
- IP68 nincs
- Galileo nincs
- front kamera qhd felbontás nincs
- kisebb kijelző és felbontás N8-hoz képestKamera: N8 front kamerája jobb. Hátsó kamerában P20p kicsivel jobb de szerintem nem minden esetben.
[ Szerkesztve ]
-
thebear007
aktív tag
válasz hackeeeee #13506 üzenetére
Nekem 8-18-ig telefon. Közben spotify, email, face, gmail. Menet közben pitaka qi autós töltő, irodában qi tartó. Most tartunk 112 óra használatnál.
Isten a saját képére teremtette meg az embert. Majd megadta a számára a választás szabadságáét, így mindannyian úgy csesszük el az életünket, ahogyan akarjuk.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz thebear007 #13517 üzenetére
Akár..
Éjszakai fotózásnál nagyon jó dolog.. Pl. ezt még egy p10 is tudja.. Sőt, talán már a p8 is tudta..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Ákkk
addikt
válasz hackeeeee #13518 üzenetére
Felesleges ekkora érzékelő és pixel méretek estén értékelhetetlen részlettelen mosott vagy zajos képek születnek még azok a telefonok esetén is amik már tudják ezt.
Erre minimum aps-c vagy full frame érzékelő kell, hogy értelme legyen ez telefonba soha nem lesz. ....[ Szerkesztve ]
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Értékelhetetlen?
Néztél már felső kategóriás Huawei-ekkel (p10, p20..stb) készített hosszú záridős képet? Mert én igen..
Élményfotózásra, viharfotózásra bitang nagy élmény.. És, simán értékelhető a minőség.. Sógor P10-ével is már szórakoztam éjszaka, állványról.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
thebear007
aktív tag
válasz hackeeeee #13520 üzenetére
Szerintem arra gondol, amit èn is mondok. Állvány nèlkül semmire sem jó. Ha meg állványt viszel a Dslr gèp sokkal szebbeket kèszít.
Isten a saját képére teremtette meg az embert. Majd megadta a számára a választás szabadságáét, így mindannyian úgy csesszük el az életünket, ahogyan akarjuk.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz thebear007 #13523 üzenetére
Persze, csak pl. Nekem telefonhoz van akkora tartóm, bt-s távval, ami nagyjából a zsebemben elfér...
Véleményem szubjektív...
-
kovacs65
senior tag
válasz thebear007 #13523 üzenetére
Nekem nincs DSLR gépem.
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
kovacs65
senior tag
válasz thebear007 #13526 üzenetére
Max, ha adsz ajándékba.
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
Pythoncobra
tag
válasz luckyboi82 #13548 üzenetére
Kb egy hónapja egy Samsung boltban pont ezt a problémát szerettem volna megoldani.
Az ottani szaktanácsadó szerint sem lehet törölni.
Ha égető a probléma, megteheted, hogy biztonsági mentést végzel egy másik felhőbe, reseteled a telon az érintett adatokat, ilyen állapotban frissíted a Samsung Cloudot (tehát "üres" adatállománnyal), majd a másik helyre lementett adatokkal frissíted a telodat.
Kicsit bonyolult, feltéve, hogy időközben nem javított ezen a Samsung. -
Capella
senior tag
válasz Pythoncobra #13549 üzenetére
Hát nem tudom. Én nemrég töröltem valahogy simán, valamelyik menüből a Cloud mentésrket.
A napokban írtam, hogy nem szinkronizált, nem lehetett biztonsági mentést csinálni egy ideje. Rájöttem, hogy ha visszakapcsolom a letiltott Samsung Push Services-t, akkor helyreáll a Cloud. Ezzel együtt sikerült törölnöm a régi mentéseket is. Már 10 GB-nyi volt korábbról egy masszaként, amivel nem tudtam mit kezdeni. Még talán az S2 és Note 3 óta elmentett képek lehettek a legnagyobb méretben.
Az S2 és Note 3 készülékeket leválasztottam, de a 10 GB foglalt terület megmaradt. Ekkor egy füst alatt sikerült törölnöm a 10 GB-ot is.
Most megnéztem, a Cloud beállításoknál a Mentés és visszaállítás Galaxy Note8 alatt a Biztonsági mentés törlése menüponttal simán töröltem.
Most már csak 382 MB foglalt szinronizálás után.
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Android szakmai topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- PlayStation 5 Pro teszt
- Milyen monitort vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Politika
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- RAM topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest