Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakiii
addikt
Valakinek van vr-e itt? Ha igen milyen?
-
handrash
őstag
Az optikai stabilizátor csak videó módban működik?
[ Szerkesztve ]
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
HorviGabi
aktív tag
Na 2 hónapot bírt a készülèk megint. Augusztusban cserélték beszédhangszóró hiba miatt, ennek ugyan az lett a baja. Recseg,ropog, rezonál. Bejelentettem, hívott a szervíz, holnap jönnek. Ezek szerint már nem cserélik, hanem javítják. Izgulok mi lesz vele, kezdek aggódni. Bárhogy is lesz, nekem nagy csalódás ez a telefon. Valakinek járt már ennél a hivatalos szervíznél a telója? Mert nem sok jót olvasok róluk.
-
Zsolaf
addikt
Hali. Ha gyorstoltesel toltom akkor kevesebb ideig birja az akku mint sima toltessel?
-
Zsolaf
addikt
válasz darkarthur #23858 üzenetére
Nem tudom csak kerdezem, mert valaminek a rovasara kell h menjen...
-
HorviGabi
aktív tag
válasz kazanka #23860 üzenetére
Szerintem szervizes. Legalábbis onnan hívtak. De kaptam email-t a samsungtól is hogy holnap jön a kollèga. Ha elviszik javítani adnak csere készülèket valamit? Bár a múltkor mikor cserélték azt mondta a srác hogy nem javítják. De hogy megint pont ugyan az lett a baja.
-
Yeeeti
tag
Sziasztok Urak!
Üvegfóliából tudtok olyat ajánlani aminek körbe a széle is "rátapad" a kijelzőre és nem marad körbe levegő?
[link] Erről van valakinek tapasztalata?
Másik! Tudtok a telefonhoz fotózási célra állványt ajánlani?Üdv.
Nokia 5110 > Nokia 3310 > Nokia 3410 > Siemens S55 > Nokia 7650 > Motorola MPX 200 > Sony Ericsson 910i > Sony Ericsson W950 > Sony Ericsson P1 > Samsung Galaxy S > Samsung Galaxy Note 2 > Samsung Galaxy Note 4 > Huawei Nexus 6P > Oneplus 6 > Oneplus 6T > Oneplus 8 Pro
-
Thduil
csendes tag
Készült már portolt app write on pdf-ből?
Ha igen, tudnátok adni egy letöltési linket? -
medosz11
tag
Tudja valaki, hogy Nova launchernél miért kapcsol ki az olvasatlanok száma a Nova beállításoknál?
[ Szerkesztve ]
-
Misi1980
senior tag
válasz epakla #23871 üzenetére
Igen persze megosztom.Kicsit fura hogy nem ér ki teljessen a kijelző széléig de nem vészes.Más telefonoknál is van ilyen.A kijelző széléig ér minkét oldalon,a kijelző és a keret közötti rész t azt nem fedi le.Ha jól tudom nincs is olyan üveg ami lefedi.Felül a hangszóró felső vonaláig,alul a home gomb aljáig ér.[link]
[ Szerkesztve ]
-
blu79
addikt
Sziasztok. Az akkumerülés kapcsán és az Android operációs rendszer magas akkuhasználat ügyében észrevettem hogy ha a wifit használom akkor az android op rendszer nem használ sok akkut, de ha elkezdem használni a mobilnetet attól a pillanatól kezdve nő az android op rendszer akkuhasználata drasztikusan . Mintha beragadna valami. hiába kapcsolom ki a mobilnetet.
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
Lacika89
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy olyan kérdésem , ha a telefont usb kábel segítségével csatlakoztatom a TV usb aljzatához, nem hajlandó pendriveként kezelni. Van valamilyen beállítás amivel ezt lehet orvosolni?
( egy galaxy S2-vel gond nélkül megy , és tudok böngészni a TVn keresztül a telefon memóriába)
Köszönöm előreSamsung Galaxy Note 4 & NOKIA Lumia 1520 black :)
-
félisten
válasz hackeeeee #23882 üzenetére
A 9 voltot nem az akku kapja -- azonnal megsülne tőle. Egy Li-cellának kb. 4,2 voltnál kezdődik a túltöltési fázis. (3,92 volt fölött miden 0,1 volt többlet kétszeres igénybevétel, 4,2 volt körül kezd még meredekebben emelkedni a görbe.)
A gyorstöltés amúgy durván megterheli az akkut, 2-4-szeres az elhasználódás, a töltöttségi szinttől függően.
MaC
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz MaCS_70 #23883 üzenetére
Nem tudom mennyi megy ki a töltőből..
Ami biztos, hogy olyan mérő, ami 7V-ig tud mérni (6-6,5 biztos, mert azt már láttam rajta kiíva) ha gyors töltéssel töltöm a telót, kiakad mint a kakukkosóra, és villog mint a stroboszkóp. Nem tudja mérni, viszont ha standard, akkor semmi gond, akkor stabil 5V megy ki a töltőből, és méri is.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
félisten
válasz hackeeeee #23884 üzenetére
A töltőből 9 volt megy a telefon mUSB-portjára, ami nagyobb teljesítményt tesz lehetővé. Maga a telefonban dolgozó töltőelektronika így nagyobb áramerősséget tud az akkuba tolni, de csak a max. 4,2-4,3 voltos feszültségen.
MaCS
-
apaszka
veterán
válasz MaCS_70 #23885 üzenetére
Akkor ez már feszegeti a határokat, és valójában nem tesz jót az akkumulátornak.
Jól értem ugye?Szerk.
A Qi töltő ellenkezője ennek, ami megint nem jó?
Valahol azt olvastam a lassú töltést ezek a modern aksik nem szeretik?[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
félisten
válasz apaszka #23886 üzenetére
Igen, ráadásul a Samsung eleve magasabb max. töltőfeszültséget alkalmaz, tehát az üzemidő oltárán beáldozza az akku élettartamát. (Én, ha tehetem, nem is töltöm 100%-ig fel.)
A túl lassú töltés a NiXX akkuknál okozhat gondot, ahol a töltő a -Dpeaket érzékeli, és akkor kapcsol csepptöltésre. Túl alacsony töltőáramnál előfordulhat, hogy az olcsóbb elektronika átfut ezen.
Lítiumakkuknál tudtommal simán feszültségkorlát van (és mellesleg nincs csepptöltés), úgyhogy nem lehet ilyen gond.MaCS
-
apaszka
veterán
válasz Yeeeti #23866 üzenetére
Használtam ilyent de a + os jobb árban is igaz. Azután a Roch 0.2mm es lett a kedvenc.
Ne kéket vegyél mert zavaró a színe!
De a lényeg, hogy vékony és minőségit vegyél.
Ha jó minőségű fóliát veszel , mondjuk gyárit az esztétikusabb lesz.
Az üveg nem ér ki a széléig, vagy a levegőben lesz a széle.Van a buff fólia ami bírja az ütést , az S3 amon azt használtam. Jó volt!
Állványt egyedit használok, így csak arról tudok esetleg nyilatkozni ha érdekel.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
törölt tag
válasz Lacika89 #23879 üzenetére
Nem is fog menni pendriveként,az mtp miatt,anno azxs2 sima adathordozóként működött...
Otg kábel az arra jó hogy pendriveot tudj a telefonra csatlakoztatni
Ami neked kell az egy mhl adapter,az mikrousb-hdmi átalakító,most a telekom webshopon 2000, vagy pedig képernyőtükrözés... Máshogy nem fog fenni -
apaszka
veterán
válasz apaszka #23888 üzenetére
Szóval gyorsan képet készítettem róla!
Van az Exogear tartóm ami nagyon jó. Ezt rakom a régi kamera állványomra amire egy talpat raktam.Az autóban használom, de ha elmegyünk valahova csak az állványt kell berakni.
-
Szakiii
addikt
nem értem miért nem így adják ki alapból a telót
-
Grawens
senior tag
válasz MaCS_70 #23887 üzenetére
Úgy érzem kicsit pontosításra szorul a dolog.
Először is tévedés, hogy a "gyors-töltés" károsan hat az akkumulátor élettartamára. Az eddig használt "lienáris" töltési módszer úgymond közel sem volt a legideálisabb főleg ha a microUSB korlátait is figyelembe vesszük.. Csupán az akkumulátorok fejlettségi állapota és a töltésvezérlés kifinomultsága nem tette lehetővé az ilyen precíz töltésfolyamatot, mint a QQC2.0. Ahogyan írtad is szó sincsen arról, hogy az akkumulátorokat a maximális cellafeszültség feletti feszültséggel és az akku által az adott feszültségszinten maximálisan felvehetőnél több áramerősséggel bombáznák a cél érdekében, hanem
a Qualcomm Quick Charge 2.0 féle töltési technológia amivel a Note 4-is már rendelkezik, sokkal pontosabban meg tudja határozni folyamatos mérésekkel, hogy az adott körülmények mellett /hőmérséklet,feszültségszint/töltöttségi szint/ mellett mi a maximális töltőfeszültség/töltőáram ami a töltéshez a legoptimálisabb, így elérve a töltésidő lerövidülését. QQC2.0 már nem a (régi) 3 fázisos töltési módszert alkalmazza. Erre még rá fog tenni egy lapáttal az USB-C / QQC3.0 bevezetése.[ Szerkesztve ]
-
Kleroo
veterán
válasz Szakiii #23891 üzenetére
Uh!!!!
nagyon kéne ez a mókolás. vajon nem lehet átvariálni a gyári camera app-ot úgy, hogy fel lehessen rakni sima apk-ként?Ezek a feltornázott bitráták nagyon jól jöhetnek. Főleg a 60fps1080p (látványosan gyengébb minőségben mint a 30fps-es társa) Fotókra annyira nem musthave, ott nem a tömörítésen múlik, és így is elég nagyok a fájlok.
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok.A főképernyőre és netezés közbe az oldalakra felugró reklmámablakokra tudtok valami megoldást hogy ne legyenek?Baromi idegesítő....
-
Oscar1990
csendes tag
Note 4 F T mobile elérhető az új rom kies jelzett
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külpolitika
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest