Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi1980
senior tag
válasz dancsuri #23399 üzenetére
A gyárin nem tudtam őket egymásra rakni mert mindíg odébb csúsztatta az alsó ikont.Most nován vagyok,álltalában ezt használom és nincs is ilyen gondom.Valahogy gyári launcheren is biztos lehet ikonokat egymásra helyezni csak még nem jöttem rá hogyan.
Más:A duplakoppos feloldásra van valamilyen használható megoldás?A duplakoppos kikapcsolást megoldottam a nova launcheren belül.
apaszka:.Odinos szoftvertelepítésnél számít hogy melyik típusnsk a szoftverét tallózod be?
[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
-
WiZARD
addikt
ma reggel letiltott lte mellett, sima 3G-vel is eljátszotta, hogy lehalt az adatforgalom és csak adat ki-bekapcsolással éledt újra...
napról napra jobban várom, hogy milyen lesz a G4 Pro, ha nem lesz jó, akkor nem tudom mire cserléjem ezt a fost
bár a V10 is érdekes lehet, csak az a snapdragon 808 zavar[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
-
S e t h
nagyúr
Elkezdtem utána olvasgatni, hogy mi lehet az oka a brutális merüléseknek amelyek időközönként jelentkeznek viszont előtte normális üzemidőre volt képes a telefon, aztán egyszer csak mintha ezt eltörölték volna.
Ez bizony Lollipop betegség és még csak általánosnak sem mondható, van akinél jelentkezik és van akinél nem.
Note 3,4, S5, Nexus sorozattal kapcsolatban találtam sok fórumon bejegyzést ezzel kapcsolatban, letilthatsz akármit, nem fog segíteni.
Egy dolog segített, az viszont valóban, ha nem is tartósan.
Nekem 6-8 óra SOT-ot szokott produkálni a telefon, simán két napig elvagyok töltő nélkül, aztán egyszer csak ez lecsökken egy napra és 3-4 óra SOT-ra.
A netes tartalmak böngészése alapján én a következőt csinálom.
Telefont feltöltöm 100%-ra, aztán pár perc múlva megnyitom a GSAM battery monitor alkalmazást és megnézem, hogy az android rendszer fogyasztás terén hogyan áll.Ha 35-50% közötti eredmény van, akkor valószínűleg beragadt vmi process, amire a jó életben nem jössz rá mi okozta, de a telefon innentől kezdve merülni fog mint az életszínvonal.
Ilyenkor újra kell indítani a telefont, esetleg az aksit kiszedni, wipe cache tetszés szerint. Normális működés esetén, teszem hozzá ez mindenkinél más és más, a saját felhasználási szokásaim mellett ez az jelenti, hogy az android system kb.10-15%-ot harap ki az aksiból, akkor nincs semmi baj a készenléti idővel, sőt, a telefon alig merül és hozza a 6-8 órát, aminek túlnyomó része böngészés, Whatsapp cset, 1-2 óra telefonálással, olvasás és játék nincs benne.
Szóval erre mindenki maga jöhet rá a szokásait tekintve, a lényeg, hogy nálam ezzel kiküszöbölhetővé vált az irreálisan gyors merülés, amit bizony a google okoz és nem a telefonunk sajátossága.Jelen pillanatban nálam pl a böngésző 33%-on áll, az android rendszer 10%-on és alig merül a telefon, de amikor ez fordítva van, tehát az android rendszer esetében van 33%, akkor estére mindenképpen kell a töltő.
Summa summarum, nem kell folyamatosan factory reset után kapkodni, újra kell indítani a telefont, a google meg nyalja meg hasmenéses tehén ánuszát.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
blu79
addikt
válasz S e t h #23413 üzenetére
Köszi hogy megosztottad velünk , mikor nekem is volt ilyen problémám sejtettem hogy valami beragadhatott de nem lehet kideríteni hogy mi. Szerinted lesz frissités ennek a hibának kiküszöbölésére?
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
Tybike81
őstag
Gyors segítséget szeretnék
Lg G4 és Note 4 között vacillálok, szerintetek melyiket érdemes?Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
BeastMode
őstag
válasz Tybike81 #23415 üzenetére
Ha egyszerre 10-15 program között akarsz újratöltés nélkül ugrándozni, akkor G4.
Ha nem számít ez és beéred pár programmal, akkor mindenképp Note 4.
De persze sok minden függ attól, ki hogy szereti használni a telefonját. Javaslom, hogy próbáld meg mindkettőt kézbe venni és megnyomogatni, majd utána dönts -
F_Gergely
őstag
válasz Tybike81 #23415 üzenetére
Attol fugg mire akarod hasznalni. Ha csak egy nagykijelzos telefont akarsz venni vedd a G4et. Note4 egy speci egy szuk retegnek. Annak erdemes ilyet venni aki ki is hasznalja.
G4 nalam ott elbukott hogy a hatlapjan van a bekapcsolo gomb - autostartoban kapcsold ki-be a telefont - netto baromsag volt oda rakni a gonbot. -
S e t h
nagyúr
Ahogyan olvastam ez a Lollipop bevezetése óta fennáll, azóta hol egyik, hol másik verziónál jött ez jobban ki, szerintem max a Marshmallow esetében számíthatunk ennek az elmaradására.
Nekem pl az előző rendszernél ez nem jelentkezett, de sima 5.0-nál meg sok Note 3 panaszt olvastam, a Note 4-nél meg inkább most láttam ezzel kapcsolatban hozzászólásokat.kazanka:
Pont ez a probléma, hogy alapesetben az újraindítás nem is gyógyír ugyanis én is csinálok restartot töltést követően, de ez még nem garancia arra, hogy nem ragad be vmi, ezért is kell utána ellenőrizni a statisztikát, hogy miként áll az android system és ha magasan kiemelkedik a többiek közül a fentebb már leírt százalékok szerint(felhasználói szokások függvényében), akkor ismét újra kell indítani, esetleg, aksit is kivenni kis időre.
Én a csekkolást a GSAM app-al végzem, az nekem kapásból jelzi ha pörög a rendszer.Amit korábban kifelejtettem, nálam ha kiugróan magas volt az android system statisztika, akkor melegedett a hátlap, de még tokon keresztül is érezhető volt akár sima böngészés esetében is.
Amivel még nem kalkuláltam az aksi öregedése, de az meg nem tudom milyen tüneteket produkál, bár bizar lenne ha ez pörgetné az android rendszert.
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
Parallaxis
addikt
-
Misi1980
senior tag
válasz Parallaxis #23423 üzenetére
+1.Nekem jelenleg ez hiányzik a legjobban.
-
-
Lecs@
addikt
válasz F_Gergely #23427 üzenetére
Szerintem nem én vagyok az egyedüli aki nem használja azt a cerkát, és mégis szereti a készüléket. S6 kicsi, gyenge akku, Sony soha, edge drága ( csak a plusz kéne ) , úgyhogy példáid nem jók.
Amúgy egy év után lett véletlen újra Nótom, és tucatnyi jó telóm volt. De ez is a jók közé tartozik toll nélkül is.
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Van valakinek tapasztalata olyan tokkal kapcsolatban aminek a kerete és a hátúlja is alumínium?Lefoghatja nagyon a wifit és a térerőt?
-
mycso
veterán
válasz Misi1980 #23431 üzenetére
Szia, annó s4-hez volt alu hátlapom, az kismértékben árnyékolta a térerőt, a wifi jelét pedig nagyobb mértékben. Gondolom ennél is hasonló lenne.
kazanka: +1, tényleg a gps az szinte nem is működött, annak annyira betett.
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Misi1980
senior tag
Köszi!Akkor felejtős ez a fajta tok.
-
törölt tag
Csak a pro veriós Apex tudja az ikon "jelzést"?
Jelenleg egy ikonhoz sem pakol index jelzést.
Másik kérdés, Kyubi romnál kell EFS-t menteni?
Kyubi vagy Echoe rom a jobb?[ Szerkesztve ]
-
legenda
én sem nagyon használtam, bár részint az is bennem volt, hogy nagyon nem akartam rászoktatni magam, mert akkor nem lett volna könnyű a változatosság útján haladni továbbra is.
néha pötykörésztem vele, amikor hasznos volt és segített bizonyos funkcióknál, de ez tényleg ritka volt.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
dancsuri
veterán
-
Bélaaaa
őstag
Tudnátok linked adni a legújabb működő TWRP-hez 910F-re?
Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
gabesz839
senior tag
Üdvözlet. Miért nem lehet 10 percnél hosszabb videót készíteni?
[ Szerkesztve ]
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külpolitika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest