Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz #97246720 #22347 üzenetére
Nem védem az almát, kifejezetten rühellem.
De az általad irt 3D gondolom itt értelemszerűen 3 dimenzióról beszélünk. Nos egy nyomás legalábbis egy ujj esetén 3D. 3 tengely egyszer van egy függőleges tengelyed mint nyomás erősség, van egy tengelyed ami az ujjad szélessége és van egy tengelyed ami az ujjad hosszúsága. Ha az érintést nagyon felnagyítva nézed és kirakod egy koordináta rendszerbe és grafikusan ábrázolod az bizony 3D lesz nem 2D.
Gondolom innen ered a név. -
balazs0102
senior tag
válasz DefJamHUN #22350 üzenetére
Én a z3 mat cseréltem. Az 5.1.1 el már van olyan gyors sztem a note 4 mint a z3, nekem egy kicsit a z3 mérete hiányzik, még mindig nem tudta a kezem megszokni a note -ot. Viszont nem forrósodik úgy hogy leégjen a fülem ha sokat beszélek, illetve ezerszer szebb képet csinál mint a z3.
-
Parallaxis
addikt
válasz #97246720 #22337 üzenetére
de magyarázza már el valaki hogy miért 3D Touch lett a neve annak a funkciónak mikor hosszan nyomva tartva egy ikonra előjön egy menü?
Mert nem hosszan nyomásra jön elő az a menü, hanem arra, ha erősebben nyomod meg (ráadásul a kifejtett erőt is érzékeli annyira, hogy már valami mérleg app is van hozzá )
-
Dzsuri89
őstag
válasz DefJamHUN #22355 üzenetére
Nincs olyan root, ami ne ugrasztaná a KNOX-t sajnos... Gondolom te se akarod bukni a garit, ezért nem célszerű rootolni. Teszem hozzá, hogy életemben csak Nexus készülékeim voltak, ez az első olyan telefonom, amit nem rootoltam, de teljesen jó. Most már szinte minden app és játék adat felhőbe mentődik, így már felesleges számomra a törés... Hirdetéseket meg megszoktam, annyira nincs telezsúfolva a programok java hála isten.
-
Parallaxis
addikt
válasz #97246720 #22345 üzenetére
de még mindig nem derült ki hogy miért 3D Touch...mitől 3D ha nem 3dimenziós az érintés...
Pedig teljesen értelmes a dolog.
A kijelzőt eddig síkban, 2 dimenzióban használtad, mostantól ehhez hozzájön a harmadik dimenzió a mélység, amit a rá kifejtett erő függvényében a taptic engine visszajelzése szimulál (érzésre olyan, mintha valóban benyomtad volna a kijelzőt). -
törölt tag
válasz F_Gergely #22351 üzenetére
Ne magyarázd már be hogy egy függőleges(merőleges) lefele irányú mozgást TE tudtsz ábrázolni egy x,y,z tengelyen... Feltaláltál egy új matek-fizika elméletet? 0 ponthoz képest(ami a kijelző normál síkja) csak lefele irányú mozgást tud érzékelni,az egy dolog hogy a kijelző az újjad körül megsűllyed, az nem mozgás,csak fizikai állapot változás...maga a behatás iránya nem több oldalról történik...szerintem át kéne ismételni a fizika és mazek órákat mielött ilyen hülyeséget írkálnátok...
-
dancsuri
veterán
"F" [FULL NOTE 5 PORT] "F"
- FULL NOTE 5 PORT!!
(except for: Camera)
. Note 4 Base Used: N910FXXU1COI1
. NOTE 5 Main Base used: N920CXXU1AOH4
- Note 5 S-Note
- Note 5 Air Command
- Note 5 Screen Off memo (THE NATIVE ONE)
- Fully Modded Note 5 Launcher with Extra Settings, Speed and TouchWizSwipeUp Mod
- Call Recording
- SystemUI is stock in order to satisfy the majority
(Dont ask for moddem SystemUI please.. we will make some but please no ETA)
- No sms/mms in call logs
- 5way reboot
- Many S6E+ features including S6E Edge and People StripeDefault Kernel:
- N4 AEL Kernel v5.1 MultiVariant 5.1.1 Edköltekezz, hogy más is költekezhessen!
-
DefJamHUN
aktív tag
az ujjlenyomatolvaso hogy mukodik? megbizhatobb mint egy minta?
" Vegyetek jót ha tudtok "
-
Horovic
aktív tag
Sziasztok! Tudja-e vki, hogy a Média Marktba a snapdragon v. az exinos-os verziót árulják?
-
Yager01
senior tag
Szerintetek miért nem vesz fel a telefonom hangot?? Se a snap kamera, se a gyári.Megnéztem és elvileg minden beállítás ok
-
Yager01
senior tag
Innen rendelt már valki?
https://dbrand.com/shop/galaxy-note-4
-
törölt tag
Nem is tudom de valahogy ez a világ tényleg megérett a pusztulásra.
"A Nexus 6P mától előrendelhető, a 32GB-os változatért 649 eurót (kb. 204 ezer forintot), a 64GB-osért 699 eurót (nagyjából 220 ezer forintot), míg a 128GB-os modellért 799 eurót (körülbelül 251 ezer forintot) kell kifizetnünk."
Egy Nexusról beszélünk 12mp kamerával fhd kijelzővel, egyáltalán nem vonzó külsővel bővíthetőség nélkül. Durva. Gyakorlatilag minden gyártó ráröpült a telefonfüggőkre.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Dr.FantastiK #22375 üzenetére
Meg. A kinai modellek megjelenése nemhogy le, inkább felfelé vitte az árakat.
Az, hogy kifizetnünk 240e ft ot egy sima s6-ért vagy esetleg valaki 350e ft-ot eg nagyobb tárhellyel rendelkező i6s-ért felbátoritotta a Google-t is az áremelésre. -
F_Gergely
őstag
válasz #97246720 #22359 üzenetére
Nem látod a fától az erdőt. A nyomás oké hogy felülről jön, de a legerősebb csak egy adott ponton lesz és utána szépen egyre kevesebb (nem az egész ujjad fekszik fel a kijelzőre hanem csak egy pontja). Az érintés erősségéből ábrázolható, mivel ha sok ponton mérsz valamit tudod hogy hol erős hol kevésbé erős és hol legkevésbé erős stb. így ezeket összekötve egy tányért kapsz, ami az ujjad jelenti, ez pedig ábrázolható 3D-ben. A kijelző hiába sík, ha képes nagyon pontosan érzékelni a rá ható nyomóerőt.
Mielött kioktatsz, gondolkodj... -
törölt tag
Mondjuk azért nem trabant van a motorháztető alatt ,Nexus 6P
Bár a 200ezer sok érte valóban, ráadásul csúnya is lett,az új nexusokban már alap dolog hogy nem bővíthető,a mai igényekhez mérve minimum 32gigás tárhely kell higy ne kelljen szűkölködni...
-
törölt tag
-
félisten
válasz #97246720 #22378 üzenetére
Még egyszer utoljára: azért 3D, merd mindhárom dimenzió mentén érkező mozdulatra reagál. Az X,Y tényleges elmozdulást eredményez, a Z nem, mivel a kijelző merev. Ha rugalmas lenne, abban az irányban is lenne elmozdulás, még ha alig érezhető is. Igy viszont csak virtuálisan nyúlunk bele mélységében a kjelzőbe, ami nyomás formájában mérhető.
Teljesen plasztikus, korrekt elnevezés erre a 3D, nem igazán értem, hogy mi vele a gondod -- azt meg különösen nem, hogy miért kell a többieket lekezelően kioktatnod.Egyébként próbáltam ilyen kijelző elődjét (még rezisztens korában), és már abban a kezdeti formában is nagyon jónak tűnt. Szífesen látnám a következő telefonomon, jelentősen dsökkentené a tapogatások számát.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
F_Gergely
őstag
válasz MaCS_70 #22387 üzenetére
valahogy ezt próbáltam magyarázni én is, bár lehet nem fogalmaztam jól.
az ujjad ugye nem sik felületű, ezt pl lézeres távolságméréssel le tudod tapogatni, így kijön a 3D-s kép. A kijelző ugyan ezt teszi, csak a nyomás érzékelésével, így ugyan azt a képet adja, maximum nem annyira pontosat. -
félisten
válasz F_Gergely #22388 üzenetére
Sokan próbáltuk ezt különböző szavakkal, különböző irányokból, szerintem mindnyájan jól szemléltetni -- de mi mindannyian az egyszemélyes forgalommal ostobán szembe hajtunk.
Más: azt lehet tudni, hogy a Note-nak mennyi a wifis adóteljesítménye?
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
apaszka
veterán
válasz hackeeeee #22390 üzenetére
ÜDV!
Svéd ROM nál nincs SIM eldobálás. CSC is beállt rá.
A DBT vel voltak nálam anomáliák a végén,...egy nap után!
Másnál jó a DBT? A CSC ,és minden? Az aksi idő az jobb még ennék is amit észre vettem. De nem akarom újra felrakni,mert tuti nem szereti a telómat.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
netcore
tag
A dbt-re van esetleg gyors link?
Üdv Laci
-
norbeey
tag
válasz Xanax88 #22290 üzenetére
Szerintem megérte azt a 3 dollárt amit fizettem érte. 1-2 napig el lehet vele játszani.
(#22297) blu79
Nagyon király... Ha jól emlékszem a note 4 volt az első amit támogatja ezt, de mégsincs felsorolva mert nem 2015-ös. 100 dollárért megvenném, 200-ért semmiképpen sem. -
handrash
őstag
Sziasztok, lehet, hogy on-topikra váltok note3-ról.
Elolvastam az összefoglalót.Első kérdésem az lenne, hogy szervizeltetés előtt vissza kell térni dalvik-ra vagy se, ha előtte ART-ot használok?Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
- Derail Valley
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Horgász topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest