Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dancsuri
veterán
válasz theBigFace #23502 üzenetére
ha gyári visszaállítást sem enged akkor szerintem egy újraparticionálás lesz belőle, szerezz be egy 5 fájlos gyári romot és engedd rá
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Bélaaaa
őstag
válasz dancsuri #23505 üzenetére
Köszönöm, de sajnos nem igazodom ki rajtuk.
Mindjárt az első:
Download this kernel -> http://forum.xda-developers.com/note-4/snapdragon-dev/n910f-android-stock-5-1-1-kernel-root-t3208778
I would suggest you download the enforced kernel as it is as stock as you can be at the moment.
After that download SuperSU 2.52 Beta -> https://download.chainfire.eu/743/SuperSU/BETA-SuperSU-v2.52.zip
Then flash both with TWRP and you have rooted your 5.1.1 Note 4.Letöltöm, tegyem fel TWRP-vel. Igenám, de az még nincs.
Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
Bélaaaa
őstag
Találtam egy ilyen hozzászólást:
To be sure what causes an issue, if it happens :
- flash kernel in odin or custom recovery
- reboot
- all ok?
- flash superSU 2.52 in custom recoveryMár csak azt kéne tudni, az ODIN mely pontjába kell megadni a kernelt?
-
kazanka
őstag
Az is lehet hogy nem kellene belepiszkálni, a gyári rendszerbe.
-
dancsuri
veterán
válasz Bélaaaa #23512 üzenetére
nemtudom (lehet az ujraindítási műveletkor igen)
egyébként van egy kerülő ut is, a recovery tar fájl betrallózása után kiveszed a pipát az ujraindítás elöl az Odinba, mikor felment a kernel lehuzod a samut, kiveszed az aksit és indítod recovery módba, ekkor a módosítottnak kell lenni, itt tudsz FR-t csinálni, és egy előzőleg felmásolt zippes recoveryt is felrakhatsz[ Szerkesztve ]
-
proper
őstag
pár napja vettem én is egy note4-et (910f)
5.1.1 van rajta, vissza lehet rakni a 4.4.4-et?
illetve olyan romot szeretnék felrakni ami nem szolgáltatós és csak root-ot szeretnék
-
dancsuri
veterán
válasz proper #23518 üzenetére
itt egy független rom [N910F/BTU/N910FXXU1COI3]
-
dancsuri
veterán
válasz Parallaxis #23532 üzenetére
a romcserével nem, csak a roottal (elméletileg)
(#23533) proper
és a samun engedélyezve van a 4g? mert egyébként te vagy az egyetlen akinél egyáltalán nem megy[ Szerkesztve ]
-
hzoltan
tag
válasz proper #23533 üzenetére
Sziasztok.
Bocsánat, hogy belebeszélek, de olvastam a 4G hibáról, egy hasonlóba belefutottam, talán hasznos lesz az infó
Talán 1 hónapja kerestem Note 4-et, egy mobil üzletben találtam. tipp-topp állapotú, a hátulján 4G felirat. Beletettük a Vodás kártyám, de csak H+ volt rajta, pedig (elméletben) támogatni kellett volna a készüléknek. Nem igazán találtunk megoldást, az eladó azt ígérte, hogy megoldja, Ezért elhoztam egy átmeneti telefont, amit pár hétre rá vissza is vittem, addigra a telefon ment 4G-n
Mint kiderült, a telefon külföldről kerül hozzá, ezt jelezte is, ezzel semmi gond nem volt. Portugál készülék volt portugál rommal, ezt cserélte le egy német romra, hibátlanul ment utána a 800MHz-cen is. Amit viszont észre vettem, igaz, csak itthon, hogy a Knox 0x1 lett, valószínű, hogy csak így tudta feltenni.
Remélem, hogy ez a kis infó segít a gondodon
[ Szerkesztve ]
-
hzoltan
tag
válasz proper #23538 üzenetére
Bár, azt hozzá teszem, hogy nem tudom, hogy pontosan mit csinált, ennyit mondott,a végeredmény volt a lényeg
Van valami kis program, amivel nagyon gyorsan le lehet szedni a hivatalos romokat, ha jól emlékszem, akkor samfirm.Az, próbáld meg ezzel leszedni.
[ Szerkesztve ]
-
-
hzoltan
tag
Lehet, hogy modemet is cserélt vagy egyéb dolgot csinált, nem tudom, a lényeg, hogy utána ment a 4G, garanciát, mint üzlet vállalt a készülékre, ezért nem is foglalkoztam vele.
Nem akartam fals infot adni, Samsung romolásban nem vagyok annyira otthon, utoljára talán az S2-őn meg Nexusokon cseréltem le a rendszert, de mostanában maradok gyári rendszeren.
-
apaszka
veterán
válasz hzoltan #23537 üzenetére
A számláló mint Kali írja nem ugrik csak úgy!
Gyári ROM -al és odin használatánál nem. Az már valakinél volt használva, és játszott vele.
Gondolom sokat nem is adtak érte!A készülék ne romoljon el, ezt kívánom. Különben nem javítja a gsm. KNOX ugrás után elfelejtenek mindent.
Persze lehet kivétel, de még nem láttam én.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Bélaaaa
őstag
A gyári Romot az ODINban, hova kell tallózni?
-
legenda
válasz hzoltan #23541 üzenetére
a modem cseréje sem gond, a root és a moddolt firmware - nem gyári kernel...stb. - ugrasztja a knox számlálót.
arra gondoltam, hogy esetlegesen szolgáltatós készülék lehet és bizonyos módosításokhoz root kellett.
így viszont nem kell izgulnod a knox számláló miatt.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
hzoltan
tag
Szerintem portugál szolgáltatós volt (910f), amit az üzlet felvásárolt és saját garanciával árusított. A Knox miatt vittem vissza, mert hiába a gari, ha a Knox 0x1, akkor 10e-kel olcsóbban tudtam volna eladni. Visszavittem, elhoztan egy Nexus-t, amit beszámíttattam egy újabb modellbe
-
Bélaaaa
őstag
Köszönöm!
A teló visszaállt gyári állapotúra! Knox 0x0.
-
F_Gergely
őstag
eladtam a telefonom, az új vevő reklamál hogy hibás. Mondtam ok visszaveszem (nyilván akkor le fogom ellenőrizni), de ő meg azt mondja csak majd 1 hét múlva ér rá. Addig meg nála van.
Most ilyenkor ti mit csinálnátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Óra topik
- VMware
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás