Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markizmark
addikt
Antutu CPU masterhez root kell?
Amúgy frissült az antutu és így már ~17000 pontot kap a teló, de egy részen durván beakad ...
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
imi314
senior tag
válasz Markizmark #3909 üzenetére
Ahhoz,h tudd állítani a frekvenciàt kell root.
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ s23 ULTRA
-
WaterWave
veterán
válasz Markizmark #3909 üzenetére
setCPU szerintem jobb alkalmazás
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
-
WaterWave
veterán
akkuidő? mi a baj az akkkuidővel?
végre egy telefon amit nem kell naponta tölteni ha nyúzod..
amúgy valóban ennél már ha felhúzod 1600mhz.re akkor már nem érezhető a gyorsulás, de ez is kernel függő, van amelyiket 1.8 - 2.0ghz-ig is lehet húzni• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
hát nem tudom mit csináltok vele... legdurvább napomon is másfél napig bírja, pedig akkor kap a vas rendesen...
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
B-L-A-C-K
titán
válasz WaterWave #3918 üzenetére
Biztos kifogtál egy extra jól sikerült darabot...
Amúgy a tesztben is 1 napot ír a kolléga ha rendesen használja, vagyis nem is non-stop 10-12 órában hanem csak 5-6:
"Ha tényleg nagyon sokat használja az ember (ez nálam 5-6 óra kijelzőhasználatot jelentett), akkor a 24 órát simán el lehetett érni, míg átlagos, avagy kicsit visszafogottabb használat mellett a másfél-két nap is simán összejött."
[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
válasz B-L-A-C-K #3921 üzenetére
mobilnet, játszom, és filmet nézek rajta...
nagyon rákaptam a tennisre• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
prebuds
aktív tag
Baromság, most komolyan ilyen akkuidőn vitatkoztok??? Pfff... Itt tartunk? Legalább valami normális vita lenne, hogy ugyanazt a HD videót max fényerővel, kikapcsolt net mellett 10 óráig játszattátok loop-módra, és ha van akinél 50%-ot merült, ha van, akinél 70%-ot, na akkor lehetne vitatkozni.
De ilyen ökörségeket rég olvastam, hogy "úúú, én sokat használom, másfél napot kibír, pedig netezek rajta" vs "semmit se használom, de 1 napot se bír ki", és ezen vesztek össze . Mindenkinek más a használat, hiába mondja valaki, hogy én is netezek rajta, ha böngészik meg megnézi a leveleit, míg a másik ember pedig youtubeon néz filmeket... Ezt így nem lehet összehasonlítani, de még a képernyő üzemidő sem informatív, nem lehet összevetni.
[ Szerkesztve ]
-
Robi BALBOA
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Note 2-t, de elõtte lenne egy-két kérdésem.
Két év gyári garival szeretném megvenni.
1, Ebben az esetben ténylegesen magyar piacra készült készüléket kapok?
2, Hányas verziójú androidnak kell ezeken lenni?
3, Az osztott képernyõ fog mûködni mókolás nélkül is a rajta lévõ szoftverrel?
4, A csomagolásról megtudhatom valahogyan, hogy magyar piacra készült készüléket kapok-e?
5, A samsung magyarországi képviselet ha beviszem a telót szoftvert frissîtik nekem, ha nem a legfrissebb van rajta?Elõre köszi a segítséget!
Üdv, Róbert
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
guriga1234
addikt
válasz Robi BALBOA #3929 üzenetére
1. attól függ, hogy hol veszed
2. 4.1.1
3. igen
4. szerintem nem
5. frissül az magától is (alapból ez a beállítás) -
lajki7
senior tag
Helloztok! Ugynezki holnap megveszem a telot,vegre 140ezer a super phonnal. Az korrekt ar ??? Van esetleg olcsobb koszi /jah es 2ev samu garis/ en csak azt veszek
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
-
Robi BALBOA
őstag
válasz guriga1234 #3930 üzenetére
A b-tel és a nexte- nél van normális áron két év gyári garival.
Ha nem magyar piacra szánt darabról van szó akkor hogyan kapok rá 2 év samsung garit?
A szoftver frissítést is ezért kérdeztem, mert ha nem magyar akkor lehet nem fog magától rámenni a gyári magyar android, vagy nem így megy ez?Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
lalakov
senior tag
Szerintem most itt a legolcsóbb két év, gyári garival: Nextel
Vegyétek-vigyétek, de egy szürkét hagyjatok nekem a világvége utáni első napra. -
guriga1234
addikt
válasz Robi BALBOA #3933 üzenetére
A garihoz nem tudok, és nem is akarok hozzászólni, mert:
- nem ismerem azt a két boltot.
- nekik tedd fel a kérdést, mert egyedül az a hiteles, amit ők mondanak, de legalábbis érdemben csak ők tudnak bármit is mondani. Ezt nem nekem, vagy itt bárki másnak kell eldöntenie, az erről való bármiféle további diskurzus csak felesleges szócséplés.A frissítés a lokalizációtól is függ. Tehát attól, hogy mit írsz be országnak az első indításnál.
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
tegnap reggel 7kor lehuztam megneztem buszon 2hds filket kb 4h meg neteztem rajta ~1ht, volt ezen felul meg 1h telefonalas. Ejfelkor amikor toltore dugtam meg 37%on alt.
ez nekem azt jelenti hogy nekem 1nap alatt gyak lemerithetetlen.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
guriga1234
addikt
válasz Dare2Live #3936 üzenetére
Ez az 1 nap alatt lemeríthetetlen sajnos nem igaz. Legalábbis, ha az 1 napot 24 órának vesszük, és folyamatosan használjuk a Note2-t. Simán le lehet meríteni kevesebb, mint 24h alatt.
Az is igaz, hogy nem folyamatosan nyúzza senki sem a Note2-t, meg az is igaz, hogy az 1 nap használat mindenkinél mást jelent időben is és a felhasználás jellegében is.
Sokkal többet ér az, ha valaki konkrétan leírja, hogy mit és mennyi ideig használt, és ezek után mennyi maradt az aksiban (persze úgy, hogy teljes feltöltöttségről indul).PS: összesen 6 órát használtad, az meg nem 24 óra, ami nálam az 1 napot jelenti. Az sem mindegy, hogy a filmek milyen codeckel készültek, amikor neteztél (mobil, vagy wifi?), milyen oldalakat néztél, és hogy egy helyben beszéltél-e 1 órát, vagy közben mozogtál, mert a cellaváltás is erősen igénybe tudja venni a telefont (nem kifejezetten csak a váltás, hanem az, hogy különböző távolságokra vagy a cellától, és az adóteljesítményt ez befolyásolja).
[ Szerkesztve ]
-
Markizmark
addikt
"A frissítés a lokalizációtól is függ. Tehát attól, hogy mit írsz be országnak az első indításnál."
Az enyém XEF, indításnál magyar nyelvet kértem és szerintem Magyarországot is állítottam be. Ezek szerint én akkor kapok friss szoftvert, amikor az XEH telók amik itthon vannak?
-
guriga1234
addikt
válasz Markizmark #3938 üzenetére
Amit írtam, az a független telefonokra vonatkozik. A szolgáltatói telefonok akkor kapnak frissítést, amikor a szolgáltató jónak látja.
-
Markizmark
addikt
válasz guriga1234 #3939 üzenetére
Akkor stimmel, XEF-el független a telóm. Azért ez érdekes dolog, hogy frissítés szempontjából mindegy mi a product kód.
-
lajki7
senior tag
Ki deritetettem holnap veszem meg fixxen 140ert. Mielőtt kifizetnem felmegyünk a samsung boltba (alleban vásárolok) és ott le ellenöriztetjük a garanciat hogy megnyugodjak mondta h semmi gond,100% h gyártói mert már adtak igy el ilyet h felmentek fizetés elött a samsung boltba Szóval akkor hivatalosan is mondhatjuk h ez a Super phone adja a legjobb áron a Note 2-öt NEM A NEXTEL !
Másik kérdésem ! Mi a hivatalos magyar Prouc Code (XEH itt is ugye) ? illetve ha beütitek a tárcsázoba a *#1234# akkor mi a
AP: ?
CP: ?
CSC: ?Ezt is le ellenörzöm majd ott Köszi
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
-
ERPY
őstag
Mivel a párom már szankciókkal fenyeget, hogy ha nem adom neki oda a GS2-met (a mostani telóját kinőtte) nem kapok se enni, se mást, szal úgy néz ki nem tudom kivárni a GS4-et és NoteII lesz a következő versenyzőm.
Akinek volt GS2, és arról váltott, valamiben érte hátrány? Negatívumokra gondolok, például a hangchip mintha rémlene hogy az gyenge pont. Tisztában vagyok vele hogy minden szinten brutális a NoteII, tisztában vagyok a paramétereivel, aki ismer tudja hogy nem ma kezdtem, szal inkább régi motorosokat kérdeznék.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs