Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
autox3c
tag
Ma kicsit rossz passzban volt a Note-om. A gyári böngésző többször is összeomlott, az előbb pedig vettem le a töltőről a feloldóképernyő nem reagált, csak egy kis idő elteltével. Ti tapasztaltatok már ilyet?
Minden stock a telón, semmi root/custom romolás nem volt még...Adj egy falat falat mondta a falat faló faló.
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz Markizmark #3750 üzenetére
$4.99 ennyit bőven megér!
puskint: jó azért nem kell túlzásokba esni kezd unalmas lenni nem bánt a troll ha nem eteted
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Gyári hátlapot (szürke) lehet már kapni valahol? Még 1 hetes sincsen a készülékem, kb. 4x le lett szedve a hátlap, és a kamera alatt/felett kis nyomásra nyikorog....
Másnak is van ilyen illesztési hibája, vagy ez csak nálam van? -
zzola
titán
válasz Markizmark #3756 üzenetére
e-bay-en vannak hátlapok, de egyik sem eredeti...
-
zeroo5ux
aktív tag
ott nekem is fura, kicsit mintha elállna valamint nyomásra nekem is fura hangot ad ki. ha rosszabb lesz akkor szervíz de addig nem foglalmozok vele, annyira még nem vészes.
az jobban zavar hogy itt is a keret meg a képernyő közé könnyen bemásznak a kis aprányi kosz darabok.
[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
No, 105-ért megvettem Telenortól 2 év hűségre és 2 év tarifamegtartással. Le vagyok nyűgözve! Stylus-sal írni isten, visszahozza a régi időket, mikor még kézzel írtunk!
Na most egy barna belebújtatós 'pouch' bőrtokot (official) vettem hozzá edigitalban, tök jó csak még szorul bele. Nagyon erősen meg kell nyomni, meg kell fogni hogy ki tudjam húzni belőle. Persze majd fog tágulni.
Fóliám még nincs, pedig nagyon kellene, hol tudok venni pesten? Valaki tudna tippet adni? Esetleg ahol buborékmentesen fel is rakják? Köszi!Tokot tervezek hozzá:
zenus - elvileg postáznak ide is.video a tokról - nem esik ki azt hiszem, azzal nem lesz gond. De ha bankkártyát belerakok nem b@ssza össze a kijelzőt? Ráadásul a jobb oldali patent folyton belelógna, meg karistolná a gép oldalát?! Mert fél kézbe fogva, visszahajtom a fedlapot, úgy lehetne fogni, de az a kis pöcök ott lóg.
Még egy kérdés: hideget bírja? Oldaltáskám külső zsebében hordanám, ebben a kis bőrtokban egyelőre, és tuti át fog hűlni... kinn meg a mínuszok. Mondjuk nem órákat állok kinn, csak amíg a hévmegállóig kibaktatok, meg várok, de akkor is...
Amúgy azt mondták 19 hó után el lehet adni a fent ismertetett szerződési keretek mellett.
Most nagyon csábító lett egy 10.1-es wifis Note otthonra Pedig a 7" tabomat és az Ace-t is azért adtam el, hogy ezt a köztes Note2-t megvegyem. A lényeg, hogy nagyon tetszik!
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
Titana
tag
Sziasztok,szép reggelt.Szeretnék kérni egy kis segítséget,tegnap frissítettem a Beautiful Widgets és nem találom,hogy a betű színét hol lehet át állítani,(pl.kékre,zöldre,pirosra)?Az előző verziónál ez benne volt.Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
caius marius
tag
válasz autox3c #3753 üzenetére
Halihó!
Nekem a "Tácswíz kezdők" vacakolt a minap és csak a visszaállítás segített rajta.
Azóta ismét pöpec !往前看同志! Samsung Galaxy Note3, Samsung Galaxy Note10.1 Már nem vagyok Samsung fan. Kiábrándultam a szarjaikból. Samsung miért csináltok olyan telefont ami mindig elromlik?
-
caius marius
tag
Szerintem fóliát a Speedshop - ból érdemes venni. Legalábbis én ott vettem, kemény 500- forintért. Persze karcolódik, de ennyiért pont nem érdekel. Ja, azt nem tudom, hogy felrakják e... Ezt én itthon magam végzem, nem olyan nagy dolog, eddig még egyszer sem lett bubis.
A hideget az enyém eddig jól tűrte, bár én inkább zsebben hordom.
„Most nagyon csábító lett egy 10.1-es wifis Note otthonra "
Ugye? Asszem én is benevezek egyre, bár töröm a fejem a 3G-és verzión.往前看同志! Samsung Galaxy Note3, Samsung Galaxy Note10.1 Már nem vagyok Samsung fan. Kiábrándultam a szarjaikból. Samsung miért csináltok olyan telefont ami mindig elromlik?
-
7
addikt
Ha valakivel problémátok van, beszéljétek meg privátban, vagy ha minden kötél szakad, menjetek a Ring topicba vitázni, máshol nincs helye az ilyesminek!
[ Szerkesztve ]
-
guriga1234
addikt
válasz caius marius #3762 üzenetére
A Speedshop-ban vettem a korábbi cuccaimhoz mindig a fóliát (mindig csak Brando-t, szerintem az a legjobb), ennek az az előnye, hogy ott szakszerűen fel is teszik, ha kéri valaki. Ingyen.
-
caius marius
tag
válasz guriga1234 #3766 üzenetére
Van valami különbség, persze az árat leszámítva, a brando és a noname között?
往前看同志! Samsung Galaxy Note3, Samsung Galaxy Note10.1 Már nem vagyok Samsung fan. Kiábrándultam a szarjaikból. Samsung miért csináltok olyan telefont ami mindig elromlik?
-
Titana
tag
válasz guriga1234 #3766 üzenetére
Hali,melyik Speedshop-ban teszik fel ingyen,mert Én a múltkor az M5 Tesco-nál lévőnél érdeklődtem és ott közölte a srác,hogy 500,-Ft-ért felteszi,ha kérem.
-
ZoliM@ster
aktív tag
T-nél csökkent a Note II ára,2 év rablánc mellett egy 10-essel. De fehér még mindig nincs
Samsung Galaxy S22 Ultra
-
Cranberries
aktív tag
válasz ZoliM@ster #3770 üzenetére
Ez örvendetes! Valakinek valami infója esetleg a fehér variánsról?
Gondolom, hogy lesz csak az a kérdés, hogy mikor.[ Szerkesztve ]
-
Ntes
tag
válasz Cranberries #3771 üzenetére
Múltkor kérdeztem tőlük(1-2 hete), és azt írták írták válaszként, hogy nem tervezik jelenleg forgalmazni a fehér változatot..
-
ZoliM@ster
aktív tag
Én is pár hete beszéltem az üfsz-el,de igazán senki nem tudott mondani róla semmit.Annyit ígértek,hogy utánakérdeznek az értékesítésnél,de azt csak emailben tudják megtenni,és min. 1-2 hét mire választ kapnak.Azt mondta akkor a hölgy,hogy keresni fog ha megtudott valamit.Nagyon remélem,hogy lesz belőle náluk is fehér belátható időn belül,mert nekem az sokkal jobban tetszik mint a szükre
Samsung Galaxy S22 Ultra
-
guriga1234
addikt
válasz caius marius #3767 üzenetére
Nem is kevés! A Brando nagyon tartós darab.
-
zzola
titán
A hátlap alján, ahol ki van vágva a hátlap a hangszórónak, ott másnak is ki van domborodva a kis fém elválasztó csík? Ha lerakom a készüléket, jobbra lehet billenteni. Vagy a síkból kilógó kamera miatt van így csinálva?
-
-Gerzson-
aktív tag
válasz Markizmark #3733 üzenetére
Mennyire kék az a tok (sötét?) A szürke notehoz szerintem passzolna.
Nekem legalábbis jó lenne -
nggabi
félisten
-
Stimpy001
aktív tag
válasz guriga1234 #3778 üzenetére
500Ft a fólia felrakás. Szívtam is a fogam emiatt, de olyan precizitással rakták fel az enyémre a Brandót, ahogy én sosem tudnám. Aki nem profi, és nem akar egy 3-4ezres fóliát kidobni a kukába, annak szerintem megéri.
-
EmThor
addikt
válasz WaterWave #3784 üzenetére
Köszönöm a fólia tippet mindenkinek!
Azóta kezdtem belakni a telót. Piszok gyors. Slow motion felvétel a konyhában lámpafény mellett nem lett túl szép és úgy látom hangot ilyenkor értelemszerűen nem is vesz fel. Majd megpróbálom nappali körülmények között is.
ADW launcher ex-et hasznátam az Ace-emen eddig, de most a gyári is tud mindent!
[ Szerkesztve ]
-
lajki7
senior tag
Hy,mi a hivatalos fuggetlen produc code a telonak??? (CSC) Nalunk S3 XEH! Nalatok??? Azert kerdem mert lehet veszek egy notesz 2ot,aztan le kell h ellenorizzem koszi
iPhone 11 Pro
-
-
EmThor
addikt
Mennyi gari van a készülékre, 2 év? Érdemes a Samsungnál beregelni? Eladó valami +2 hónapot mondott. Meg hogy 12 hó van rá csak a Samsung még 12 hóval kibővíti, csak ez nem tudom a készülékre vonatkozott-e.
-
WaterWave
veterán
s-pen gombját tartsd lenyomva amialatt az s-pen ceruzarészét a képernyőnek érinted 1-2-3 másodpercig, és már meg is csinálja
[ Szerkesztve ]
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs