Új hozzászólás Aktív témák

  • 22Dávid22

    aktív tag

    válasz theo_76 #3753 üzenetére

    Innen töltöttem le, ez a link van kint a CM11 xda oldalán. Ebből is a pico-t. Nálam működik, nemrég a Google Play frissült. A november 3-án megjelent verziót használom, ha gondolod feltöltöm valahova.

    Ez a mikrofonos hiba csak azokat érinti, akik a CM11 telepítése után semmilyen kernelt nem raktak fel, tehát a Linaro-sokat nem érinti.

    Tapasztalat:
    Miután a FauxClock segítségével visszaállítottam a CPU-t és a GPU-t a gyári sebességre, kíváncsiságból lefuttattam egy AnTuTu-s tesztet és hasonló pontszámot kaptam, mint a Linaro kernellel, ami szintén a gyári frekvenciákat használja. Ezek szerint teljesen mindegy, hogy melyiket használom. Én személy szerint visszaraktam a Linaro-t, mert egyesek szerint ez a legstabilabb, nincs szükség egy külső programra a sebesség beállításához, plusz ki lehet kapcsolni a root-ot. (Hiába utasít el minden programot, azt az egyet kivéve, amit átengedtem, én sokkal nagyobb biztonságban érzem magam, ha a root ki van kapcsolva.)
    Ezek szerint a telefonom korábbi instabilitásának az oka a rosszul beállított GPU órajel volt, mert mióta beállítottam rendesen, azóta nem indult még újra. :DD

Új hozzászólás Aktív témák