Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirra1
tag
Sziasztok!
Van egy ace3-mam, T-mobilos de csak telenoros hálózatot talál, mi lehet a gond, hardwerhiba?
Köszi. -
csibabu
tag
Mikor lesz már vajon használható a cm12..tetszik meg nagyon jó lenne, de ahogy ti is írjátok még van hibája :/
iPhone 14 Pro
-
emre
veterán
Urak!
Miért van az hogy a mobilom folyamatosan csatlakozik, majd lekapcsolódik a számítógépemről? Lassan a fényképeket sem tudom leszedni róla, mert mire másolni kezdenék eldobja az agyát. Van más usb-s cuccom is azokkal semmi gond.
Kies (ezt ha nem muszáj nem használnám) most kerül rá a legfrissebb, usb driver fenn van. Ja os: W7 64[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
22Dávid22
aktív tag
válasz csibabu #4754 üzenetére
Nos, én néztem videót, összehasonlították a 4.4-et, az 5.0-át, és az 5.1-et. Az 5.1 teljesítményileg jobb, mint az 5.0, de mindkettőnél jobb volt a 4.4. Tehát a CM12.1 mindenképpen jobb lesz, mint a CM12, de nem jobb, mint a CM11.
Egyébként én a napokban kezdtem el hosszabb idő után újra játszani a telefonon, nos, most már kezdem érteni, hogy mi a gond a Lollipop-pal... Egyszerűbb feladatokra jó (pl. telefon, SMS, böngészés), azt még meg lehet szokni, hogy lassabban kapcsol be vagy kapcsol ki. Viszont kipróbáltam egy-két egyszerűbb játékot, amikre emlékszem, hogy a gyári rendszer vagy a CM11 alatt jól futottak. Ezek (Asphalt OverDrive, Clumsy Ninja, stb.) a CM12 alatt volt, hogy szaggattak. Én személy szerint kipróbálom a CM12.1-et, de valószínűleg megy vissza a CM11.
-
emre
veterán
válasz 22Dávid22 #4758 üzenetére
Kies wifi-vel sikerült csatlakoztatnom, de ez szintén nem az igazi. Kellene a kábeles kapcsolat. Pedig a pc-n is már dugtam mindenhova és kábelből is kipróbáltam párat.
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
theo_76
aktív tag
válasz 22Dávid22 #4759 üzenetére
viszont a cm12.1 most jött ki, most kezdődött a telefonra való beállítása, így arról teljesen hiteles adatok még nem lehetnek, hogy mennyire gyors, hisz a cm11 is eléggé lassú volt az elején a mostanihoz képest... Azon a videón egyébként ezeknek a romoknak az összehasonlítása, ugyan azon a készüléken történt? Mert tapasztalat szerint más más mobilnál (hiába ugyan az a széria jelölése), más más eredmények tudnak kijönni...
-
emre
veterán
válasz 22Dávid22 #4758 üzenetére
Na, leszedtem, letiltottam az alaplapi USB3 drivert, majd feltettem a Samsung-Usb-Driver-v1.5.49.0 ezen változatát és most működik frankón. Nem dobál ki, simán csatlakozik.
-
janston
aktív tag
Üdv!
Fel akarom rakni a CM11-et. Az mindegy, hogy független vagy Tmobilos? Köszi! Gyári rendszert elmentsem vagy arrol a sammonbilerol lehet szedni tmobilosat is?
-
janston
aktív tag
válasz csibabu #4765 üzenetére
Köszi szépen!
Gapps linket tudna küldeni valaki CM11-hez?Egyébként az első oldalra kéne tenni ilyen "Hogyan telepítsem odin-cwm-twrp-cm11-12-garancia ugrik-visszaállítás-gapps-stb + linkek" leírást, hogy ne kelljen órákat keresgélni itt a fórumban és 6-szor megkérdezi mindenki ugyanazt -> csak egy ötlet
-
gyu456
tag
Remélhetőleg ma még feltölti
Ha írók, tisztelj meg annyival hogy válaszolsz legalább!!!
-
emre
veterán
Ezek a CM verziók egyáltalán magyar nyelvűek?
Erősen gondolkodok hogy lecseréljem a gyárit, mert azon számomra túl sok a felesleges kacat, de ha angol akkor nem lenne meg vele a komfort érzetem, meg nem is értek hozzá hogyan kellene megcsinálni.
-
JiM
tag
tragédia a cm12, de inkább a telefon. kb 5-6 alkalmazást lehet telepíteni, és utána már nincs elég szabad hely, tetejében a legkisebb gapps csomag van fent
Sex, ice-cream and rock&roll! :)
-
mathaus=)
senior tag
CM11 tokeletes szerintem. 100 ora uptime után teljesen laggmentes, 32 feltelepített appal 400mb szabad ram van. Szarnyal vele a telefon.
-
22Dávid22
aktív tag
-
szaboknak
aktív tag
Megjelent az 5.1-es frissítés de még nem tölthető[link]
[ Szerkesztve ]
Iphone 7 128 Gb, Xiaomi watch S1
-
szaboknak
aktív tag
Tölthető[link]
-
MNBT
tag
sziasztok!
CM11 Final van fent a telefonomon. általában esténként alvó módba és repülőgép üzemmódba teszem a telefont mert így 1% ot merül, viszont reggel nem szólal meg a beállított ébresztő rajta. Alvó mód miatt lehet a probléma? vagy mi a fene baja lehet szerintetek? -
3800+
őstag
Várom az első indulást, elég régóta nézem a kék állatkát...
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
-
mathaus=)
senior tag
A CM12.1 par ora hasznalat utan : WOW! Minden teljesen sima, eddig app leallassal sem talalkoztam, memoriagondok javitva, KitKates hibak javitva ( pl video elinditasanal es megallitasanal nem indult egybol) Ha ez igy marad, remek. Nem hittem volna hogy ez a Snapi 400 ennyire viszi a Lollit. 😁
3800 : ne aggodj, nekem is sokaig tartott.
[ Szerkesztve ]
-
szaboknak
aktív tag
Azt írja a fejlesztő,hogy bekapcsolta a hívás rögzítést(Enable call recording)
Hol lehet ezt megtalálni?hogyan működik?Iphone 7 128 Gb, Xiaomi watch S1
-
-
porfogo
csendes tag
http://highonandroid.com/download-android-5-1-lollipop-gapps/ 5.1 gapps , most fogom tesztelni , remélem jó lesz
-
nash2
tag
Sajnos az CM12 5.1-el a Google Play Áruház crashel folyamatosan, pedig egyébként tök jó lenne, remélem hamarosan javítják. Addig ment vissza az utolsó CM11, az stabil.
Nash
-
porfogo
csendes tag
Nekem play tökéletes ( azzal a gapps al amit linkeltem ) Főbb válltozások : - nem kell éveket várni mire felismeri a sim kártyát. - VAN multi tasking - Nekem még nem volt restart. -az eddigi leg gyorsbb ( meg merem kockáztatni hogy cm11 nél is ) - nincsenek app leállások
Persze apró hibak még vannak , de végre van egy hasznalható cm12 is . Jelenleg kb 10 app van fent , gyors és gördülékeny
A google play leállás oka pedig az lehet hogy nem wipe oltad a dalwik ot a gapps telepítése után . Nem tudom melyik gappsot raktad fel , de a play leállás nem a rom hibája , vagy rossz verzió ( md5 check et csináltál ? ) vagy rosszul raktad fel.
[ Szerkesztve ]
-
szaboknak
aktív tag
Nekem ezzel a gapps-al tökéletes[link]
Én nem vipeoltam a rommal együtt telepitettem és tökéletes.[ Szerkesztve ]
-
.:ZS:.
senior tag
-
porfogo
csendes tag
válasz Gyula196906 #4793 üzenetére
Pont azér kell wipe olni ( mert alotte cm11 hasznalta ) valamint cach-t se árt
-
szaboknak
aktív tag
A root nektek működik?
-
22Dávid22
aktív tag
válasz mathaus=) #4786 üzenetére
Ez jó hír. Lehet, akkor pár nap múlva én is megkísérlem újra a Lollipopra váltást. Remélem ezúttal sikerül egyszerűbben megoldanom a Dalvik-ART közötti váltást, a múltkor kis gondot okozott. (Titanium Backup-pal hoztam át az appokat, ezek Lollipopon laggoltak egy kicsit, ezért csináltam egy wipe dalvik cache-t. Ezután már az egész rendszer laggolt és a kevés szabad tárhely miatt panaszkodott, pedig volt még 3 GB. Ezután újra lementettem TB-vel az appokat, még egy reinstall, még egyszer visszaállítás, de legalább megszűnt a lagg.)
Egyébként kicsit utánaolvastam ennek a 4.4 vs. 5.1 dolognak, a Nexus felhasználók szerint az 5.1 olyan jól fut (egyesek szerint még jobban is), mint a 4.4. Majd meglátjuk.
-
szaboknak
aktív tag
Jónak tűnik ez a rom,ma egész nap nyúztam és nagyon stabil viszont a root jogot nem sikerült megoldanom.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest