Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
22Dávid22
aktív tag
Próbáld ki azt, hogy a belső tárhelyre csinálj egy "media" nevű mappát, azon belül egy "ringtones"-t. Természetesen idézőjelek nélkül. Majd másold ide a hangot, biztos, ami biztos, indítsd újra a telefont, majd a beállításokban, a csengőhangok között, meg kell, hogy jelenjen, itt állítsd be.
-
eeestvan
tag
Sziasztok! Van nálam egy Ace 3 (gt-s7275r) mely folyamatosan újraindul. Recovery-be nem lehet belépni, mert azt írja ki "nincs parancs" csak az androidos figura látszi és alatta a fent említett szöveg. Odin látja flash-elhető is, de akármilyen firmware-t rakok rá ez fogad. Többféle Recovery-vel is próbáltam de ugyan ez. Ezek után nem tudom mit lehetne még elkövetni, hogy feléledjen! Valamilyen tipp vagy megoldás? Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Nincsenek előítéleteim, egyformán utálok mindenkit :) !
-
zsolesz6
aktív tag
Sziasztok!
Ace 3-ra (GTS 7275R) milyen ROM-ot érdemes most feltenni?. Igazából 4.4-es CM-re gondoltam, ehhez tudnátok linket küldeni (root, cwm, ROM) Illetve ha van más ami jobban műxik rajta, az is érdekel.
-
andris1602
aktív tag
Sziasztok, tudna esetleg valaki posztolni nekem egy friss antutu mérést? (LTE verziós kellene)
köszi előre is
-
gorje
senior tag
válasz andris1602 #5508 üzenetére
-
zsolesz6
aktív tag
Sziasztok!
Nagy szükségem lenne, egy stabilan működő megbízható custom ROM-ra. Jelenleg CM13 van fennt, de sokszor tapasztalok olyat hogy nem ébreszti fel a képernyőt. Akár hívásnál, akár a reggeli ébresztésnél. Igazából a ROM verzója tök mindegy lehet CM11 vagy CM12, a lényeg hogy jól használható, megbízható legyen. Tudnátok ajánlani vmit? Linket is kérnék hozzá
-
bads1
aktív tag
Üdv
Hogy a fenébe lehet ezt a teelfont csatlakoztatni a PC-hez? Kábellal meg se mukkan, csak tölti, nem jön fel semmi hogy ki tudjam választani az usb kapcsolatot.
Kies sem látja, fejlesztői beállításokban bepipáltam az usb hibakeresést de így sincs eredménye.Ja, Win10-es gép, lehet az a baja? Csak a képeket akarom letölteni mielőtt nyomok egy factory resetet.
Köszi
-
őstag
Sziasztok!
Recoveryt szeretnék felpakolni, de nem jön össze... Akár cwm, akár twrp, mindig ilyen kép fogad:
Hol a hiba?"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
Don Cobra 28
csendes tag
Tisztelt Forumozók!
Kérném a segítséget tőletek.
Adott egy Samsung Galaxy Ace 3 GT-S 7275R telefon,ami bekapcsoláskor megjelenik a típus kijelzés,majd fekete képernyő rezeg egy párszor és ismét a tipus felirat.
Hard reset nem működik,megjelenik a boncolt android figura és kiírja,hogy nincs parancs.Aztán a fent említett kijelzés,rezgéssel.Mi a teendő ilyenkor?
Válaszokat előre is köszönöm. -
miku84
tag
[link]
Van vkinek LOS (CM14) tapasztalata a telefonnal? -
törölt tag
Ajánlanátok valami bugmentes, gyors romot az asszony ilyen telefonjára?
Gyári iszonyatosan lomha.
Valami CM származékra gondoltam. -
őstag
válasz #68216320 #5521 üzenetére
Édesanyámnak a CM13-t tettem fel. A beépített szemkímélő üzemmód bugos (nem mindig ébred fel tőle a telefon), ezt leszámítva nem volt vele gond. Még szokja az új felületet, de szerinte sokkal gyorsabb és stabilabb az eredeti romnál, főleg a wifi.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
őstag
válasz SimonJanos #5523 üzenetére
Ha kikapcsolod ezt az opciót, akkor nincs gond.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
w.miki
veterán
Ace3 S7275R csak a Samsung logóig jut, beragad bootlop-ba.
Van valakinek ötlete, mit tegyek?
Odin 3.07-el, majd 3.11.1-el próbáltam gyári ROMot visszatenni rá (S7275RXXUAMHH_S7275ROXXAMI2_S7275RXXUAMHH_HOME.tar.md5, és a S7275RXXUAML1_S7275ROXXAML3_S7275RXXUAML1_HOME.tar.md5 próbáltam)
AP/PDA-ba betallózva a file-t, F.reset, és A.reboot kipipálva, más nem.
Végig is megy szépen az Odin, de azóta már vagy 15 perce csak Samsung logót látok...Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Titmouse09
aktív tag
Üdv! Hátha valaki benéz ide:
Ha felrakok egy CM13-at pl, akkor onnan visszatérni hogy lehet gyárira? TWRP backup, vagy odin flash? Ha utóbbi, akkor nem kell repartos ROM?Xiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
-
22Dávid22
aktív tag
válasz Titmouse09 #5528 üzenetére
Én az Odin flasht javasolnám. Az egyfájlos ROM megteszi, .pit nem kell.
-
apaszka
veterán
Sziasztok!
Nagyon gyorsan kellene egy gyári rom mi odin képes!
Tényleg élet/halál ....Bocsánat!ui:
Talán késő lesz ,így bocsánatot kérek előre is!
Színte sehol nem találok ehhez a telóhoz gyors linket ,egy családi barátnő kórházban van,és végső stádi...s r,ks!
Ma közölték,hogy ....de ez a vacak telója meg beadta a kulcsot. Már nem elérhető...[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Titmouse09
aktív tag
válasz 22Dávid22 #5529 üzenetére
Köszi utólag is, most felraktam ezt a CM13-at és eddig elég jó. Ami nagyon fontos volt, hogy az FM rádió is működik benne, nem is rosszul. Gyorsabb, mint az S Advance KitKat-tel.
apaszka
Gyári ROM-ért én az updato.com-ra megyek, ha nincs a sammobile-on. Viszont ilyen sürgős esetben egy fiókból elővett butafon szerintem egyszerűbb.Xiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
-
TIstvan4
tag
Szép estét minden ace 3 tulajnak!
Nagy kérdéssel fordulok ide!
Keresek touch panelt ace 3 telefonomhoz!Érdemes ilyen touch panelt rendelnem,vagy inkább kukában dobjam a telefont?
Mennyire müködő képesek a rendelt touch panelek? Van e ilyen tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest